MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,chciałam się rano pochwalić dobrymi wieściami ale trochę było mi przykro pezez to co widziałam na usg.
Ostatnio była malutki pecherzyk, dzisiaj był już duży pecherz, ma ponad 15mm, ale na razie dzidzi nie widać. Gin mówi że ma stary sprzęt i może jeszcze u niego nie widać, idę znowu za tydzień. Wg pomiarów wychodzi 4+6 co by w sumie się zgadzało z moją późną owulacją. Myślałam jednak, że ciąża jest starsza i że już będzie serduszko a tu nic ważne że jest ok i czekam na kolejną wizytę.
Teraz to się zaczynam martwić czy wszystko jest okAJrin lubi tę wiadomość
-
Agnieszka34
Ja miałam w sobotę pierwsza wizyta i wychodziło 5 tydzień i 3 dzień. W opisie mam - w jamie macicy pęcherzyk ciążowy. Więc myśle, że wszystko ok. Mi lekarz powiedział wprost - ciąża jest, widzimy się 25 go września to już wszystko będzie bardziej widoczne. Myślę że na kolejnej wizycie będzie u Ciebie też już więcej. Pozdrawiam 🙂 -
Agnieszka34 to by się zgadzało że rośnie ale serca może jeszcze nie być widać spokojnie za tydzień już będzie ❤️
-
Dziewczyny, byłam dziś na becie. Dziś czyli w dzień przewidywanej miesiączki. Wynik: 178
Karenira, wisienka94, Kamsza, Skowronek, malami.91 lubią tę wiadomość
❤️21.05.2021❤️ 👧🏼 L.
4.12.2024 - wyjęta Mirena, starania o drugiego 🐥 - start.
6.12.2024 - ponad tygodniowy krwotok, wizyta na pogotowiu i nagła konieczność przerwania starań.
Oczekiwanie na USG macicy (17.12?), które rozstrzygnie, kiedy można wznowić starania. 🤞🏻 -
Ja na drugiej mojej wizycie usłyszałam bicie serducha. 116 ud/min był wtedy 6 tydz i 2 dzien. Kolejną wizytę mam 25.09. Wzięłam ostatnio zwolnienie, żeby uniknąć dźwigania w pracy (praca w sklepie). Jak narazie wymiotowałam raz. Biorę duphaston że względu na niski progesteron i witaminy mama dha premium plus. Staram się dużo odpoczywać, ale cały czas jestem zmęczona. A jak u was to wygląda?
Siilike lubi tę wiadomość
-
Witajcie, ja niestety dla odmiany z przykrymi wieściami. Serduszka nie ma 😭 jestem załamana. W poniedziałek mam jeszcze kontrolę, modlę się o cud ale lekarz daje 50% szans. Póki co się nie wypisuje, ale smutno mi bardzo dziś. Życzę Wam wszystkim samych pozytywnych informacji. Tymczasem muszę się psychicznie pozbierać. Trzymajcie się.
-
Paulala93 wrote:Cześć 🙂 nieśmiało chciałam się przywitać 🙂 testy od 11dpo pozytywne. ❤ beta z 13dpo -145😍 termin na 25 maja. 🍀
Witaj! ❤️❤️21.05.2021❤️ 👧🏼 L.
6.12.2024 - ponad tygodniowy krwotok, wizyta na pogotowiu i nagła konieczność przerwania starań.
Oczekiwanie na USG macicy (17.12?), które rozstrzygnie, kiedy można wznowić starania. 🤞🏻 -
Kicia wrote:Witajcie, ja niestety dla odmiany z przykrymi wieściami. Serduszka nie ma 😭 jestem załamana. W poniedziałek mam jeszcze kontrolę, modlę się o cud ale lekarz daje 50% szans. Póki co się nie wypisuje, ale smutno mi bardzo dziś. Życzę Wam wszystkim samych pozytywnych informacji. Tymczasem muszę się psychicznie pozbierać. Trzymajcie się.
Przykro mi ... Ale jest jeszcze nadzieję. Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło!❤️21.05.2021❤️ 👧🏼 L.
Kicia wrote:Witajcie, ja niestety dla odmiany z przykrymi wieściami. Serduszka nie ma 😭 jestem załamana. W poniedziałek mam jeszcze kontrolę, modlę się o cud ale lekarz daje 50% szans. Póki co się nie wypisuje, ale smutno mi bardzo dziś. Życzę Wam wszystkim samych pozytywnych informacji. Tymczasem muszę się psychicznie pozbierać. Trzymajcie się.05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Kicia tule i będę trzymać kciuki za dobre wiadomości ♥️
-
Kicia wrote:Witajcie, ja niestety dla odmiany z przykrymi wieściami. Serduszka nie ma 😭 jestem załamana. W poniedziałek mam jeszcze kontrolę, modlę się o cud ale lekarz daje 50% szans. Póki co się nie wypisuje, ale smutno mi bardzo dziś. Życzę Wam wszystkim samych pozytywnych informacji. Tymczasem muszę się psychicznie pozbierać. Trzymajcie się.Starania od marca 2018
-
liwi wrote:To i tak dobra reakcja. Ja jestem w 3 ciąży, totalnie nieplanowana i nie moge się oswoić cały czas.
liwi lubi tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
Dziewczyny z hashi: byłyście już u swoich endokrynologów? Bądź czy już zrobiliście wyniki kontrolne tarczycy odkąd dowiedziałyście się o ciazy?
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100