MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy się. Córcia urodzona SN 30.04.2021, 21:23. 🤗
Angelaaaa, malami.91, Czereśniowa, Emimo, mother84, aeiouy, Paulala93, wisienka94, Kamsza, Kora88 lubią tę wiadomość
-
Miiniala wrote:Witamy się. Córcia urodzona SN 30.04.2021, 21:23. 🤗
Miiniala lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
A dziewczyny u mnie jest test na SMA przesiewowy w szpitalu już. Rodziłam Warszawa Inflancka.
malami.91, aeiouy, Paulala93, wisienka94 lubią tę wiadomość
-
Angelaaaa oby się coś ruszyło. Mam pytanie kogo boli kość ogonowa coś jakby po upadku ze schodów? Przy każdorazowym siadaniu mnie boli od kilku dni. Jest mi też gorąco, dzidzia mam wrażenie że jest po lewej stronie brzucha. Ktoś ma podobne spostrzeżenia u siebie ?
-
Emimo wrote:Ajrin i robią każdemu dziecku czy trzeba to zgłosić ? Jak się czujesz? Jak wrażenia ? Kiedy wychodzicie ?
Jeśli nie konsultacja z anastezjologiem
Mały spad dużo ale dziś lepiej je mniej śpi więc liczę że będzie na dniach nadganial.
Opieka naprawdę ok tu dziewczyna miałaega problem z piersią i karmieniem i jedna położna super jej pomagała i doradzała.Emimo lubi tę wiadomość
-
AJrin wrote:Wrażenia ok chociaż dziś dopadła mnie jedna dolegliwość po znieczuleniu mam tak jakby nerwoból w ramie oj prawej ręki nie mogą ją ruszam każdy oddech czuję jakby ktoś szpile mi wbijał tak ponoć bywa ma przejść do jutra.
Jeśli nie konsultacja z anastezjologiem
Mały spad dużo ale dziś lepiej je mniej śpi więc liczę że będzie na dniach nadganial.
Opieka naprawdę ok tu dziewczyna miałaega problem z piersią i karmieniem i jedna położna super jej pomagała i doradzała.
Robią każdemu dziecku na SMAEmimo lubi tę wiadomość