MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Szpital dalej pełen ale porodówka już mniejsze obłożenie dlatego myślę że jutro nas wypiszą tylko niech mały przybierze bo póki co dwie doby spadł z wagi. Dziś walczę z nawałem pokarmu i robią się zastoje więc serio chce do domu z tym walczyc na spokojnie. Większość sal z tego co wiem to 2 osobowe ja po raz drugi w sali 2 osobowej jestem. Pół dnia byłam sama poprzedni pobyt 2 dni byłam sama. Dziś już w pełni sprawna więc już całkiem spoko a młody pół dnia przespał oby tylko noc łaskawa i liczę że rano usłyszymy do wypisu. Nie mogę się doczekać reakcji chłopaków na brata ❤️
Ala_Ala, Angelaaaa, mother84, malami.91, Kamsza, Czereśniowa, aeiouy, Emimo, Kala139 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, Urodziłam we wtorek, cc i szpital przeszłam ciężko. Walczę teraz o pokarm dla Różyczki, mam duże problemy z przystawieniem. Ale mam dla kogo walczyć ❤️
malami.91, mała_ruda, aeiouy, wisienka94, Angelaaaa, Karenira, Kala139 lubią tę wiadomość
-
Kora gratulacje 🙂
Kora88 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Dziewczyny, mam jeszcze pytanie. Czy jak zabieracie torbę/walizkę do szpitala to bierzecie tylko to czy macie jeszcze jakąś torebkę na mniejsze rzeczy typu portfel itp? Zastanawiam się jak dam radę np po CC sięgnąć coś z torby leżącej na ziemi. Chociażby telefon czy ładowarkę łatwiej byłoby mieć w czymś podręcznym. Jak to rozwiazujecie?Luty 2015 - 👧❤️
Maj 2021 - 👧❤️
-
Ala Ala ja biorę tylko walizkę, telefon potem będę miała na wierzchu na szafce czy w szafce. Portfel to i tak wolę mieć schowany właśnie w walizce, żeby nie był tak dostępny.
Ala_Ala lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Ala, ja miałam plecaczek ale wogole portfela nie wyciągałam, a telefon zawsze z boku. To prawda, z torby ciężko coś wyciągnąć.
Czy któraś z tych, co już urodziły wie, ile leków przeciwbólowych można na dobre przyjąć? Po cc lekka masakra, a nie zapisałam sobie tych dawek nigdzie. -
Ja się bałam dużej torby ale panie mi ją na oknie na dużym parapecie postawiły w bocznej kieszeni miałam wszystko typu telefon ładowarka portfel zaraz po CC pani mi podała.