MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje wszystkim majowym mamusiom 😊 mi 2 dni temu wyszedł pozytywny test, ale ja już na czerwiec mam termin.
Ale mam do Was pytanko: czy Wy też na samym początku miałyście mocne kłucie w okolicach jednego jajnika?
Od soboty dosyć często to kłucie daj o sobie mocno znać i chce wiedzieć czy to normalne (oczywiście już głupie myśli, że może to ciąża pozamaciczna ale przywołuje siebie do pionu, żeby się nie nakręcać)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2020, 14:37
jusella lubi tę wiadomość
-
Danya wrote:Gratuluje wszystkim majowym mamusiom 😊 mi 2 dni temu wyszedł pozytywny test, ale ja już na czerwiec mam termin.
Ale mam do Was pytanko: czy Wy też na samym początku miałyście mocne kłucie w okolicach jednego jajnika?
Od soboty dosyć często to kłucie daj o sobie mocno znać i chce wiedzieć czy to normalne (oczywiście już głupie myśli, że może to ciąża pozamaciczna ale przywołuje siebie do pionu, żeby się nie nakręcać)
Ja tak miałam przez pierwsze 3 tygodnie, bol w okolicach lewego jajnika, z tego którego miałam owulacje. 🙂 teraz już mam kłucia w różnych miejscach, to normalne, ale pewnie każdy ma inaczej i wszystko zależy od organizmu. -
No to ja też się odezwę 😁termin porodu przypada na 16maja. Piękny mały czlowieczek z bijącym serduszkiem. Dostałam lek na podtrzymanie że względu na krwawienie(okazało się że był to krwiak). Ale dzieciaczek zagnieździł się mocno i się nie dał. Ufff oddycham z ulgą ❤️😍😍 super wieści z wizyt dziewczyny
A ty Martyna wypoczywaj 😘😘Venice, malami.91, megimeg, AJrin, wisienka94, jusella, Lusi91, ago91 lubią tę wiadomość
-
Super dziewczyny że wizyty udane.
A do czerwcowych mam witamy jak coś i zapraszamy jak coś zakładajcie same wątek 😉 Ja tak założyłam 😂 czekałam 24 godziny i stwierdziłam co tam podziałam sama. -
mała_ruda wrote:Już wiem kiedy rodze 😁 termin 20 maj. Dzisiaj 6+4. Młodzież na 8 mm. Serducho pięknie bije. 12 października kolejna wizyta. Mam dużo badań do tego czasu zrobić.