MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
liwi wrote:Dziewczyny macie czasami takie okresowe bóle brzucha? kurde nie bolał mnie od terminu miesiączki a dziś boli normalnie jak na okres. Gina mam za tydzień dopiero cholerka.05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
liwi wrote:Dziewczyny macie czasami takie okresowe bóle brzucha? kurde nie bolał mnie od terminu miesiączki a dziś boli normalnie jak na okres. Gina mam za tydzień dopiero cholerka.
Ja tak miałam w terminie kolejnej miesiaczy ale bolało naprawdę mocno pół nocy nie przespałam. -
Dziewczyny. Co ja mam zrobić. Siostra była u lekarza. Test zrobiła tydzień po mnie. W pęcherzyku nie ma zarodka. 14.09 miała 304 bety, a 25.09 2137. Lekarz powiedział jej że nic z tego nie będzie.
Nie mogę się ogarnąć. Jak ja mam teraz z nią rozmawiać?? Miałyśmy razem rodzic. Czy to już na serio koniec? Jestem załamana.
-
mała_ruda wrote:Dziewczyny. Co ja mam zrobić. Siostra była u lekarza. Test zrobiła tydzień po mnie. W pęcherzyku nie ma zarodka. 14.09 miała 304 bety, a 25.09 2137. Lekarz powiedział jej że nic z tego nie będzie.
Nie mogę się ogarnąć. Jak ja mam teraz z nią rozmawiać?? Miałyśmy razem rodzic. Czy to już na serio koniec? Jestem załamana.
niech spokojnie czeka, przecież to jeszcze wcześnie.
Dzieki uspokoiłam się troche. Nie boli mnie mocno ale tak ćmi jakoś.
-
mała_ruda wrote:Dziewczyny. Co ja mam zrobić. Siostra była u lekarza. Test zrobiła tydzień po mnie. W pęcherzyku nie ma zarodka. 14.09 miała 304 bety, a 25.09 2137. Lekarz powiedział jej że nic z tego nie będzie.
Nie mogę się ogarnąć. Jak ja mam teraz z nią rozmawiać?? Miałyśmy razem rodzic. Czy to już na serio koniec? Jestem załamana. -
Nie mogę się ogarnąć. Jak ja mam teraz z nią rozmawiać?? Miałyśmy razem rodzic. Czy to już na serio koniec? Jestem załamana.05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
liwi wrote:Dziewczyny macie czasami takie okresowe bóle brzucha? kurde nie bolał mnie od terminu miesiączki a dziś boli normalnie jak na okres. Gina mam za tydzień dopiero cholerka.
-
Skowronek wrote:Cześć dziewczyny...dawno się nie odzywałam. Miałam dzisiaj wizytę u genetyka przed badaniami prenatalnymi. Wizyta trwała raptem 10 minut..mam wrażenie, że coś tam w tych notatkach będzie pokręcone. No ale nic. USG prenatalne mam 29 października
-
To jeszcze bardzo wczesna ciąża. Wszystko może się jeszcze pokazać. Jak wcześniej pisałam w poprzedniej ciąży byłam u lekarza 5t6d a owulcja była moitorowana. Do tego miałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka i wiadomo było który stosunek był tym szczęśliwym. Nie było więc wątpliwości co do tego że ciąża była młodsza. Mimo to na usg bylo widać tylko duży pęchcerzyk a w środku ten żółtkowy. Lekarz też mi powiedział, że mam się nastawiać na puste jajo i poronienie. To był tydzień przed wigilią. O tamtą ciążę staraliśmy się 2,5 roku. Ja przeplakałam cały tydzień ale dzień przed wigilią poszlam na kolejną wizytę i wtedy był to 6t 5d i był zarodek i serduszko. Potem też zarodek rozwijał się prawidłowo w stosunki do daty zastrzyku. Dostaliśmy najpiękniejszy prezent na święta i nowy rok. Dodam że na pierwszej wizycie badał mnie certyfikowany lekarz z najlepszym sprzętem. Tak po rostu czasami jest że u niektórych widać szybciej a u innych później.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2020, 13:47
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Ja byłam tydzień temu u lekarza i był pusty pęcherzyk, a dzisiaj bijące serduszko i zarodek 0.5 cm -
Venice wrote:Ja byłam tydzień temu u lekarza i był pusty pęcherzyk, a dzisiaj bijące serduszko i zarodek 0.5 cm
Brakuje mi słów na takich lekarzy.. Ale chyba najrozsądniej byłoby zaprosić pacjentkę na kolejną wizytę za tydzień a nie od razu wyrokować w sytuacji tak wczesnej ciąży..🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Biotech wrote:Skowronek pewnie w Citomedzie ten genetyk? Strasznie szybka ta kobitka. Ja mam 22 października.05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Skowronek wrote:Tak! Nie no brakuje mi słów na tą kobietę. Zadaje pytanie, nie da czasu na odpowiedź. Normalnie byłam w szoku. Jeszcze się okazało że kobieta po mnie była umowiona na 8:55 gdzie ja bylam na 8:50. Nie rozumiem jak tak można. Na 100% coś tam jest źle. Jak pójdziesz to nie daj się tak szybko "przelecieć" :p ja zaluje że dałam się wciągnąć w jej wir
-
Musi poczekać i zobaczyć czy się rozwinie czy nie.