MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja powiedzialam o ciazy rodzicom i przyjaciolkom moje rodzenstwo tez wie. To jest moja 5 ciaza, pierwsze trzy poronilam, ale jakos nie czuje strachu ze cos pojdzir nie tak, nie planowalam tej ciazy wiec moze dlatego. Znow mnie glowa boli dzisiaj, w dodatku psychicznie jestem na dnie.
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
Hej dziewczyny jestem w Polsce od soboty rano. Jutro mam wizytę na 17.20 narazie stresu nie ma. Super bo mała zaakceptowała babcie także jakas pomoc będzie. Do dziadka nie chce iść( może dlatego że dziadek za bardzo lgnie do niej 🙂😄) Mój mąż wraca po Nas za 2-3tyg. także wybaczcie moja nieobecność jak będę miała chwilę to napewno coś doczytam i się odezwę. 🙂Udanego końca weekendu 🙂
jusella, malami.91, megimeg, Karenira, Lusi91, wisienka94, AJrin lubią tę wiadomość
-
Kto jeszcze jutro wizytuje? Ja mam na 15:30 pierwszą wizytę.. Trzymajcie kciuki proszę bo ten brak dolegliwości do grobu mnie doprowadza
megimeg, Karenira, Kamsza lubią tę wiadomość
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
LondyńskieSerduszko wrote:Kto jeszcze jutro wizytuje? Ja mam na 15:30 pierwszą wizytę.. Trzymajcie kciuki proszę bo ten brak dolegliwości do grobu mnie doprowadza
LondyńskieSerduszko lubi tę wiadomość
-
U mnie pojawiają się sporadyczne mdłości i senność, poza tym czuję się dobrze 🙂 Dopiero 5tc także pewnie wszystko przede mną. Z pierwszą córką zaczęło się w 6 tc i w sumie już do końca zawsze było coś...
LondyńskieSerduszko lubi tę wiadomość
-
Vanillaice wrote:Ja. O 15.40. Też nie mam totalnie żadnych objawów. Nic. Dlatego sama nie wiem co myśleć i jak się nastawiać.
Ja będę 6+2
liwi wrote:Megimeg nic nie biore. Ale to dlatego, ze mam fobie "lekową". Boje się nawet magnez połknąć. Teraz jak musze łykać żelazo i kwas foliowy to jest koszmar.
liwi wrote:Megimeg nic nie biore. Ale to dlatego, ze mam fobie "lekową". Boje się nawet magnez połknąć. Teraz jak musze ł
Rozumiem, ale boisz się leków brać bo zaszkodzisz sobie czy chodzi o połykanie? Ja nie ogarniam dlaczego ludzie obarczeni są takimi fobiami jak np tez moja, gdzie gdy opowiadam komuś o tym to patrza na mnie z politowaniem No bo jak można aż tak bać się wymiotować a ja całe życie w jednym schemacie, nawet winogron ze skórą nie jem sprawdzam daty ważności, nie jadam mięsa i leków tez się boje takich, które wyczytam w ulotce powodują wymioty () Ehh przed ciaza aviomarin to był mój mąż 😁 dlatego stan ciąży to dla mnie katorga bo nie mam kontroli nad ciałem i sobie Aviomarinu łyknąć nie mogę w kryzysie -
Nie dam rady wszystkiego nadrobić, wybaczcie. 😘
U mnie zaczęły się poranne wymioty. Pomaga zapach sypanej kawy i sama kawa. Lepiej niż przy pierwszej ciąży. Wtedy nic nie pomagało.
My nie mówimy o ciąży. Sami musimy się oswoić z tym wszystkim. Poukładać. Najchętniej bym tak do końca ciąży. Jednak nie da się, więc powiemy po prenatalnych. Chyba, że będzie brzuch nie do ukrycia i sami się domyślą. Moja mama jest zbyt emocjonalna, a to ostatnie co mi teraz potrzebne. -
Ja się będę widziała z rodzicami w tym tygodniu i chyba im powiem.jak się czasami widzimy na weekend to sobie wypijemy piwko albo drinka 🍺 ostatnio już musiałam podziękować,bo nie miałam niby ochoty,ale drugi raz będzie podejrzany 🙄
Widzę, że jutro jest trochę wizyt, super 😁 to trzymam kciuki za dobre wieści 👍ja idę dopiero w czwartek i mam nadzieję że jest wszystko ok i czy coś będzie wiadomo o drugim pęcherzyku, chociaż coś mi mówi że raczej nic z tego nie będzie a mąż ma nadzieję że dzięki luteinie wydarzy się cud 🤔🙄 -
Życzę powodzenia na wizytach dziewczyny.
Mnie się wydaje, że już sporo czasu minęło od mojej pierwszej wizyty, a tu jeszcze do 21.10 muszę czekać na kolejną. No cóż, trzeba się uzbroić w cierpliwość i być dobrej myśli🙂.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Chyba pierwszy raz mnie właśnie zemdliło. Siedzę w łazience i zastanawiam się jak wyjdę i dojadę do pracy nie wiem czy zaczynaja się w końcu objawy czy to może ze stresu przed dzisiejsza wizyta...
Dzień dobry Kciuki za dzisiejsze wizyty U nas pochmurno zanosi się na deszcz więc coś czuję że to będzie długi dzień . Do mojej wizyty jeszcze prawie tydzień a ja zaczynam mieć coraz więcej głupich myśli że coś jest nie tak ..Ehhhh chciałabym się cieszyć tą ciążą już od początku ale strach przed niepowodzeniem wygrywa
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Cześć wszystkim 😉
Chyba dołączę do majowych mam, choc pierwsza wizyta u gina dopiero jutro, ale w piątek rano 2 testy i 2 piękne kreski. Tak samo boje się bardzo, bo to moja pierwsza ciąża i strach przed tym, czy wszystko będzie dobrze.
Pozdrawiam Was i dużo slonka życzę 😊AJrin, Kamsza, mała_ruda, wisienka94 lubią tę wiadomość
-
Hej dxiewczyny co do mdłości to i mnie dopadły ale pomaga z rana zjeść coś na szybko i mdłości przechodzą
Choć nie powiem bo jak wstaje w nocy do córki to jest czasem mega trudno jak mdli i ssie w żołądku np o 3 w nocy 🤦♀️😱.
Moja jeszcze odsypia noc bo była tragiczna czekam aż nastaną te piękne przespane noce 😔😔Dzisiaj wizyta 17.20 także odezwę się do Was później 😘AJrin lubi tę wiadomość