MAJ 2027 💛 🐝
-
WIADOMOŚĆ
-
xmadziax wrote:Koleżanka podsunęła mi pomysł żebym zrobiła bete. Żałuję, że dzisiaj rano nie pojechałam i jutro bym powtórzyła.
Pojadę więc jutro i w poniedziałek powtórzę.
Działaj, trzymam kciuki 💝33 lat
AMH 1,14 ng / ml; FSH 15.57 mIU / ml
prolaktyna 23.32 ng / ml (w 3dc???)
Testosteron 0.659 ng / ml; cykle bezowulacyjne; niedomoga lutealna; niedoczynność tarczycy
Kariotypy ok
35 lat
morfologia 2%; fragmentacja 93%
Kariotypy ok
14.08.2025 (II kreski)
poronienie zatrzymane 9/6 (cytotec)
kwalifikacja do IVF (30.06.2026)
1 IVF 07.26 > 5 MII > 0 zarodków
10.09.2026 (27dc) - II kreski
11.09 (12dpo, 3+6) - beta 97,1
13.09 (14dpo, 4+1) - beta 262
17.09 (18dpo, 4+5) - beta 1409,3
21.09 (22dpo, 5+2) - beta 6935 -
MarTyna wrote:Prenatal uno na I trymestr nie ma żelaza. Upewnij się proszę czy na pewno masz wersję z żelazem
Masz rację! Musiał się zmienić skład przez te 6 lat, kompletnie nie zwróciłam na to uwagi 🤣 femibion nadal ma żelazo w składzie.
Ja i tak dostałam na receptę 1 tab żelaza dziennie, bo jestem na granicy anemii i mam bardzo niską ferrytynę. -
Hej dziewczyny 🥰 witam i ja się z Wami ponownie.
Cudownie być na tym forum znowu 🥰
Byłam w wątku marzec 2025 🥰 owoc Wiktoria 8/03/2025 🥰 po długiej drodze 🌈
A teraz 6+0 dokładnie dziś. Mam za sobą pierwsza wizytę w 5+5 gdzie był pęcherzyk ciążowy, żółtkowy i zarodek ❤️ choć jeszcze bez serduszka ale pani dr mówiła, że na tym etapie na spokojnie, to kwestia dni. Pamiętam, że z Wiki było praktycznie tak samo. Następna wizyta 8/10.
GórskaDziewczyna, Choko, Chochlik12, Strelicja, PannaKota lubią tę wiadomość
-
🌸Madzik2208, cześć! Rozgość się ☺️
Umówiłam się dziewczyny na prenatalne na 10.11 🙈 obyśmy dotrwali oboje z kropkiem🤞
Madzik2208, Choko, Strelicja lubią tę wiadomość
-
Dziękuję i na pewno się rozgoszczę 🥰GórskaDziewczyna wrote:🌸Madzik2208, cześć! Rozgość się ☺️
Umówiłam się dziewczyny na prenatalne na 10.11 🙈 obyśmy dotrwali oboje z kropkiem🤞
Pamiętam, że w poprzedniej ciąży te wpisy na forum i społeczność jaką stworzyłyśmy dawała mi mega spokój i takie pozytywne podejście. Bo bywało trudno.
Teraz ta ciąża jest też cudem, bo mieliśmy też stymulację cyklu, miała już być ostatnią bo niestety po CC zrobiła mi się nisza i czekaliśmy czy cykl się uda czy nie. Jeśli nie, to miałam iść na reoperacje do Wawy do prof Ludwina ale cud się stał. No i na szczęście ciąża jest pięknie, wysoko umiejscowiona więc nic tylko teraz dbać o siebie, w miarę odpoczywać, choć ja ma się w domu 1,5 roczną pełną energii córkę to nie jest proste 😁😁
GórskaDziewczyna lubi tę wiadomość
-
xmadziax Trzymam kciuki za betę 💖 niech uspokoi Twoje serduszko 💖
Cześć Madzik2208 😊super, że dołączasz do nas!
Nudnej ciąży 😁Ponad 2.5 roku starań 🤍
🙋🏻♀️ 30 | Endometrioza | Adenomioza | PCOS, zrosty i niedrożności i inne pokemony
🙎🏼♂️ 28 | Czynnik męski - OAT | HBA 30%
🥚 29.06 • 30 oocytów • 20 MII
🧊 14 jajeczek zamrożonych • 3/6 zapłodnionych
❄️ 4AA, ❄️ 4BB, ❄️4CB
31.08 • transfer
04.09 • pierwsze blade kreseczki w życiu ⏸️🥹
08–15.09 • Beta: 95,8 → 1494,9 📈
21.09 • CRL 2,1 mm 🥹 z 💓
29.09 • 9 mm jagódki 🫐 z pięknym ❤️🔥
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am experiencing this miracle within me. God, the Maker of all things, is creating a new life. ❤️🔥

-
Eh… zdążyłam wykonać ten telefon na prenatalne i pojawiło mi się brązowe plamienie 😕
Nie wiem czy umawiać się gdzieś dzisiaj na szybko czy obserwować rozwój wydarzeń…Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:03
-
Powiem Ci z mojego doświadczenia. Każde plamienie lepiej jechać sprawdzić. Ja w poprzedniej ciąży dwa razy miałam taki epizod, jechałam, bo nigdy nic niewiadomo. Czasem lepiej jechać raz za dużo, niż raz za mało. Zrób to dla swojego spokoju! 🙏❤️ ściskam!GórskaDziewczyna wrote:Eh… zdążyłam wykonać ten telefon na prenatalne i pojawiło mi się brązowe plamienie 😕
Nie wiem czy umawiać się gdzieś dzisiaj na szybko czy obserwować rozwój wydarzeń…
GórskaDziewczyna lubi tę wiadomość
-