Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny ja jestem na porodowce rano pocieklo po nogach potem pod prysznicem tez a teraz to juz co chwile cos leci - sprawdzili to wody, rozwarcia zero szykują na cc proszę o kciuki
Hoope, Kwiatkowa24, Mała Matylda, Katy, kamciaelcia, Sela, efwka83, Mama32, amygdala, Feeva, Ola_Ola, J.S, Mycha666, Cola87, kattalinna, pumka1990, Anusias, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Fermina rodzi tralalala, znowu mamy weekendowe dzieci
Niech moc będzie z Wami!
Mówiłam, mówiłam
Rodziłam trzy razy i trzy razy byłam mega zes r ana. Nie. Za każdym razem bardziej.
Jangwa Ty chciałaś pdf, ktoś jeszcze? Bo jeden email poszedł. Ten pogryzionySela lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Ela,Fermina kciuuki!!!!
Cola,Kattalinna gratulacje!
U mnie znow noc ciezka,ale dzisiaj juz tyle mocy nie mam co wczoraj.. cos mnie dźga z lewej strony przy pachwinie (Hoope, to Ty?) Niech juz urodze bo to jest juz jak kopanie lezacego ;( jutro ktg I wizyta. Jak mI powiedza ze oooohooho do porodu daleko, to wyrzucam macice przez okno.
Zycze milego dnia.kattalinna lubi tę wiadomość
-
Doopa u mnie. Po badaniu ginekologicznym- przeklęta szyjkka długa, zamknięta. Skurcze się piszą jakieś marne, odsylaja mnie i mam przyjść jutro na ktg bo po terminie.
Mnie nadal boli, no ale co zrobić.. Hoope, kluj mocniej!
-
nick nieaktualny
-
Ela powodzenia!
Fermina może się jeszcze rozkręci
Ja byłam w najbliższym szpitalu, powiedział lekarz że po dwóch dawkach antybiotyku mogło jeszcze nie podziałać. No cóż, zbijamy gorączkę paracetamolem, czosnkiem, okladami i herbatka z liści malin. Jutro jedziemy na Żelazna do poradni neonatologicznej na kontrolę więc jak coś to pójdę na izbę. -
nick nieaktualny
-
Fermina.. wspolczuje. Wyobrazam sobie jak sie musisz czuc.
ale moze byc jeszcze tak ze dzisiaj wrocisz do szpitala..
To ja nie wiem jakie to musza byc skurcze zeby bylo wiadomo ze to juz na serio sie rozkrecaurodzimy w domu
-
Fermina trzymam kciuki żeby się jednak szybko rozkręciło, Ela powodzenia
Sela sala chyba akurat była wolna, bo jest też parę pustych. Nie ma jakiegoś mega obłożenia. Poradźcie proszę co robić by się pokarm w piersiach pojawił, femaltiker pomoże? Przystawiam go żeby chociaż pomuldał i postymulował pierś, ale puki co dostał mm i na noc powiedziały że też raczej muszą mu dać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2018, 14:15
-
Cola ja w szpitalu sporo dokarmiałam mm, ale tez przystawiałam do piersi tak jak Ty. Do tego odciąganie laktatorem 7-5-3. A w domu poświęciłam 2 dni i moje piersi były na każde zawołanie Kuby (mało leciało, więc było to często), a potem już się rozbujało. Kupiłam małe opakowanie mm do domu, dawałam 1x dziennie jak młody nie przestawał płakać. Teraz juz je odstawiliśmy zupełnie i jesteśmy tylko na cycu.