Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUlli ma racje. Moze zarodek po obumarciu sie wchlonac i zostac sam pecherzyk wiec ja nawet bym jakies bole wymyslila i na IP dzisiaj pojechala na usg zeby sprawdzili.
Dziewczyny gratuluje serduszek i dobrych wiesci a za te co sie martwia mocne kciuki trzymam!
Dziewczyny bez objawow Wy sie cieszcie ze ich nie macie. W ciazach z dziecmi zero objawow. Pelno energii. A teraz wymioty. Mdlosci non stop. Zawroty glowy i wszystko co najgorsze. Dopiero co wstalam bo cala noc nawet ani jednej minuty nie usnelam. Teraz juz wiem co to pelno objawowa ciaza -
A w kratkę wentylacyjną nie wplątał się żaden szczur ani mysz jak podejrzewałam, tylko mały ptaszek, żaluje ze wczesniej nie zaczelam tam szperac Ale balam sie, ze to jakis gryzon, byla proba reanimacji niestety ptaszynka padla, chyba ze strachu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny czytam was cały czas, ale nie mam weny żeby coś na pisać. Mnie na początku bolały tylko piersi teraz przestaly to mam mdłości. Nie mogę wejść do sklepu bo mnie wszystkie zapachy drażnią. Co do jedzenia to mam ochotę na wszystko, a jak przychodzi do jedzenia to mam wszystko w gardle. Moja pierwsza ciąża była bez objawów, a teraz ciągle bym spala i dalej jestem nie wyspana,a do tego te sny już mi się dwa razy śniło że krwawie.
-
U mnie dziś rosół, z domowej kury.
Kurcze dziewczyny, macie tak wczesne usg, gdzie zarodki liczą sobie wielkość w milimetrach, tu jeszcze wszystko się może zdarzyć, jest 50% szansy, że się odmieni i zwykle się odmienia. Ja mam w poniedziałek pierwsze usg, 10 tydzień w toku i nie będzie nawet ułamka nadziei, że coś się jeszcze rozwinie, gdyby usg wyszło niepomyślnie.❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Boże, pierwsze słyszę o takich cudach. Mój synuś, po stwierdzeniu obumarcia jeszcze rósł i co usg był większy
Mmb jedź na izbę może serio? Powiedz, że się niepokoisz i brzuch Cie boli. A tak to będziesz siedziała cały weekend w zawieszeniu.
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAntolinka ale to nie jest gdybanie. Wyraznie miala zarodek z serduszkiem a teraz lekarz tego nie widzi to jest to niepokojace.
Ja mialam tak w pierwszej ciazy. Lekarz twierdzil ze malenstwo sie rozwija. Az w koncu ktoregos dnia w pracy stracilam.przytomnosc. Wymiotowalam krwia. Okazalo sie ze plod byl juz zielony. Doszlo do zakazenia. Ledwo mnie odratowali a pozniej walka o zwolnienie lekarza, takze roznie to bywa. -
Podwójna mama ale ja absolutnie nie twierdze ze to normalne.. sama bym się bardzo martwiła. Chodzilo mi bardziej o to ze zarodek mógł sie wchlonac ale tez nie koniecznie i pewnie wszystko jest dobrze. Po prostu trzeba to sprawdzić i tyle i trzymać mocno kciuki za mmb zeby okazalo sie ze fasolka jest o serducho bije jak dzwon
Tanda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi lekarz stwierdził , że najprawdopodobniej miałam ciążę bliźniaczą bo obecnie widać 1 zarodek i serduszko ale jest też puste miejsce po drugim zarodku, którego już nie ma więc pewnie się wchłonął ale także przez to mogły być krwiaki bo miałam plamienie wewnątrzmaciczne ... Trochę zamieszanie się zrobiło