Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNawet nie będę komentować naszej nocy. Mam nadzieję, że to jednorazowe....
Kamcia tak jak dziewczyny uważam, że masz ogrom siły w sobie, podziwiam.
Fajnie się tak patrzy na takke małe szkraby jak się odkrywają
Viblvit to i ja pamiętam, i to bardzo długo go jadłam.
Jedną łyżeczką tran? Teraz by przedszkolanki do sądu podali, ale co się dziwić jak dzieci nie które niemal w sterylnosci są chowane, a później się dziwią że alergie....
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
my już na nogach wszyscy

pora na śniadanko
noc dobra, choć dziwna
najpierw nie mogłam usnąć (muzyka i wiatr w rolety)
zamknełam swoje okno
potem Piotruś się obudził bidulek. Ale nie musiałam z nim siedzieć, sam zasnął
pewnie za gorąco (zamknełam mu to okno)
potem maleńka burza (czemu nie duża??)
no i pierwsze jedzonko o 2, o 5 kolejne
muszę zmienić jeden nawyk-karmienie na raty od 5 do 7
bo potem nie ma czegos takiego jak śniadanie
Patryk tak mało je w nocy, ze po prostu to dojada
od jutra nad tym popracuje
Patryk przeniesiony do łózka nie spał bo ja wstalam
teraz od 15 minut leży pod karuzelą
bo ja oczywiście kawunię nr 1 już kończę
-
Kamcia, jak to nie miałaś? Może tylko nazwy nie pamiętasz?
Wowka, wpisałam w google "majowe mamy 2018 kattalinna" i chyba wywaliło mi to co lajkowałam albo wrzucałam. Głównie.
Jedziemy, mamy obsuwę bo nie mogłam wstać. Jeść!!! Wczoraj wieczorem zjadłam jeszcze lody, brawo ja... Mierzyłam cukier jakąś godzinę temu i było 100. Oby mój glukometr zawyżał
młoda zasnęła w aucie. Jak ją ruszyć?
-
Całe przedszkole jedna łyżka, nieźle

Ja vibovit też pamiętam. Jadłam na sucho palcem
U mnie w domu zawsze jadło się placki ziemniaczane z cukrem
Ja odkąd w górach spróbowałam wersji z kwaśna śmietaną i pomidorami to tak jem do tej pory
U nas noc z dwiema pobudkami. Pierwsza o 2:30 (poszła spać o 21) a druga o 6. Spalysmy do 8:30, bo było mega prezencie, aż w końcu poszła taka kupa, że chyba sąsiedzi słyszeli
J.S gratuluję udanej nocy, oby takich więcej!
Dzisiaj przyjdzie mi książka o rozszerzaniu diety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 09:04
J.S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja Vibovit tez kojarze :p
Sela, no wlasnie w sumie nie spodziewałam sie, ze az tak ja to zwrocenie uwagi poruszy..Myslalam, ze zrozumie, ze tu chodzi o zdrowie malego, a ona dosłownie naskoczyla na chlopaka jakbyśmy jej papierosa z ust wyjeli i zdeptali xd Poczytalam az wczoraj o tym paleniu biernym i na pewno nie popuszcze..
My juz po drzemce na szczescie, teraz musze cos w koncu zjesc bo umieram z glodu :p -
nick nieaktualny
-
U nas dzień też się zaczął o 6. Z tym że o 8 Skrzat padł, ja na godzinkę z nim. On dalej śpi, a ja ogarniam w domu. Dzisiaj goście...
Wiecie co mnie zastanawia? Zawsze Skrzat spał 40min-1h x4 drzemki. Teraz mu się zmienia i robi 3 drzemki, w tym jedna dłuższa. Z tym że żeby ta drzemka była przedłużona, muszę mu dac w międzyczasie butlę, wtedy śpi dalej. Moze robię błąd przedłużając mu ta drzemkę za pomocą butli? Smoczek nie działa. -
nick nieaktualny

[

przykro mi