Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Straszne, straszne. Trochę się stoczył pod koniec życia i chyba już ciocia z góry nie mogła na to patrzeć i go zabrała do siebie, żeby go opieprzyc
ale i tak mi przykro strasznie, bardzo w porządku był.
Mani wyskoczyło jakieś uczulenie. Chyba po ostatnim sloiczku jabłko z morelą. Chyba ta morela, bo po niczym innym jej nic nie było.
A na rączce i na brodce jej wyskoczyły takie plamki czerwone i są szorstkie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 10:13
-
Dzień dobry!
A za nami dobra noc. Nie idealna, były trzy pobudki na trzy nieefektywne karmienia, ale jak już kończyła udawać że je spokojnie pozwalała się odłożyć do łóżeczka i zasypiała.
Ani i Oli gratuluję pierwszych ząbków
Mama32, u nas jest bardzo podobnie. Też pierwsza pobudka coraz wcześniej i niezależnie od tego ile zje przed snem, a później więcej pobudek niż w okresie noworodkowym. Kąpiel przy czerwonym świetle, noc bez światła, smoczek nie satysfakcjonuje (a moja za wiele w nocy nie zjada, jednak cyc musi być podany). Chyba taki wiek, bo między naszymi dziewczynami są trzy dni różnicy. Pozostaje czekać aż to minie.
Hoope, miałam nadzieję że te nocne maratony karmienia jednak wcześniej się kończą
Nynka, Monika, widzę że u was tak samo…
Feeva, miło Cię widzieć
Mam nadzieję, że szkolenie jest ciekawe i warte tego wysiłku. Efekty piękne!
Ogromnie mi przykro z powodu wujka, szczególnie że to tak nagle... Dużo siły dla Was.
Kwiatkowa, współczuję nocy.
J.S, Tobie z kolei zazdroszczę
Wowka, co za posiłek! Jak tak dalej pójdzie Skrzat przestanie być fit
Smacznego pierwszego nie-mlecznego posiłku dla Kamilka! Od czego zaczynacie Katy?
Katy, kattalinna, Mama32 lubią tę wiadomość
-
Mała Matylda wrote:Dzień dobry!
A za nami dobra noc. Nie idealna, były trzy pobudki na trzy nieefektywne karmienia, ale jak już kończyła udawać że je spokojnie pozwalała się odłożyć do łóżeczka i zasypiała.
Ani i Oli gratuluję pierwszych ząbków
Mama32, u nas jest bardzo podobnie. Też pierwsza pobudka coraz wcześniej i niezależnie od tego ile zje przed snem, a później więcej pobudek niż w okresie noworodkowym. Kąpiel przy czerwonym świetle, noc bez światła, smoczek nie satysfakcjonuje (a moja za wiele w nocy nie zjada, jednak cyc musi być podany). Chyba taki wiek, bo między naszymi dziewczynami są trzy dni różnicy. Pozostaje czekać aż to minie.
Hoope, miałam nadzieję że te nocne maratony karmienia jednak wcześniej się kończą
Nynka, Monika, widzę że u was tak samo…
Feeva, miło Cię widzieć
Mam nadzieję, że szkolenie jest ciekawe i warte tego wysiłku. Efekty piękne!
Ogromnie mi przykro z powodu wujka, szczególnie że to tak nagle... Dużo siły dla Was.
Kwiatkowa, współczuję nocy.
J.S, Tobie z kolei zazdroszczę
Wowka, co za posiłek! Jak tak dalej pójdzie Skrzat przestanie być fit
Smacznego pierwszego nie-mlecznego posiłku dla Kamilka! Od czego zaczynacie Katy?
Zaczynamy od marcheweczkiChcialam kupic ta eko z Lidla, ale sie okazalo, ze babcia chlopaka ma w ogrodku wiec jeszcze lepiej:p
Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
-
Feeva współczuję na śmierć zawsze jest za wcześnie zwłaszcza kiedy odchodzi dobry człowiek .
Gratuluję pierwszych ząbków.
Ja też zaczynam rozszerzać wyjścia nie ma Ula potrzebuje już coraz wiecej dziś dostała jabłuszko nawet smakowało popiła cycem i chyba będzie spackattalinna lubi tę wiadomość
-
Chyba po dwóch latach byłam w końcu u mojego fryzjera. 30 cm mniej
nie mogę się doczekać miny rodziny za tydzień bo nikomu się nie chwaliłam, że idę. Wczoraj przyszła sukienka, młoda ma też wszytko. Jeszcze sprawdzić garnitur starego i jesteśmy gotowi pod względem garderoby. Oby pogoda dopisała...
Która to tak lubi sprzątać? Zapraszam do siebie -
Feeva, przykro mi z powodu wujka
szkoda, skoro piszesz że porządny gość...
Kattalinna, ja lubię sprzątać, a najbardziej wyrzucać. Uwielbiam wyrzucać
I lubię gotować.
Poka kieckę
Jestem na imprezie u szwagra, ale Skrzat usnął. Po pierwsze nie mam go gdzie odłożyć, żeby nie spadł, po drugie jest tak wtulony że mi żal się odplątywać, a po trzecie mają zajebisty fotel pijany z podnóżkiemPatk, Fatalita, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
O matko. Taka impreza że fotel BUJANY upili
patole!
Piszę z męża telefonu, od razu widać co proponuje słownikWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 17:07
kattalinna, Patk, Fatalita, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Ja bym chciała być w stanie, kiedy wszystko w koło jest pijane poza mną
Wowka, u mnie miałabyś rajja wyrzucać to mogę cudze rzeczy, swoich nie potrafię tak łatwo... A dziś to w ogóle. Nie wiem skąd nagle tu się taki bajzel zrobił, w dodatku ciągle nie widać żeby malał. Pewnie dlatego, że dziś kręcę się w kółko mało produktywnie. Pierwszy chyba raz w historii mojego macierzyństwa jestem zmęczona i czuję niewyspanie. Jak na 4,5 miechy to chyba i tak nieźle. Przeraża mnie myśl, że to może być teraz stan chroniczny
ale okno w dużym umyłam. Zawsze mam tu mega mazaki i tym też. Na szczęście nie w każdym świetle widać
Kiecka normalna, granatowa, bez fajerwerków.Wowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny