Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My to mamy z chlopakiem jakiegos pecha z tym remontem lazienki..Wszystko sie po drodze pierdzieli
Nie dosc, ze trwa juz miesiac ponad to ciagle cos trzeba dokupowac, klamki od kabiny prysznicowej i cos tam jeszcze zniknelo (podejrzewamy psa), na koniec moje piekne, wymarzone lustro peklo w rogu...
Takze ciezko mi sie cieszyc ta nowa lazienka
Kamilek juz spi na szczęście, ale jeszcze czeka mnie odkładanie do lozeczka... -
Katy rozumiem cię my remontujemy stary dom czego nie tkniesz to mnustwo rzeczy wychodzi w praniu.
Dziś poczułam że mam w domu dziecko nie lalkę mało spala trochę pomarudzila ,gadała ,śpiewała, wszystko ja ciekawiło i najchętniej by była noszona ,ona już coraz bardziej jest takim ciekawskim bąblem a nie niemowlakiem a mi szkoda tego aniołka ,który się zmienia w zadziorna i ciekawska dziewczynkę. Zasnęła późno więc liczę że nie obudzi nas o piątej jak dziś -
Feeva przykro mi bardzo.
My wczoeaj wyrwalismy sie na zakupy do Rzeszowa, Ola spala prawie 2,5h jak wrocilismy to babcia ja karmila, ale zakupy w biegu, szybko mimo ze byla pod dobra opieka.
Kupilam jeansy i 2 staniki.Wowka, kattalinna, Sela, Mała Matylda lubią tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Dzień dobry, dzisiaj dzień zaczynamy o 5:30. Nie mogłam wczoraj położyć spać Miśka, co chwile sie budził w końcu po 22:00 zasnął. W nocy pierwszy sen 3 godzi. Później kilka razy się budził. Mam wrażenie że coś go męczy. Szkoda że nie potrafi powiedzieć co
Może jeszcze na trochę zaśnie chociaż na razie się nie zapowiada.
Katy my mieliśmy remont całego mieszkania w tamtym roku. Było w stanie surowym wiec ok. Trafiliśmy na rzetelnych fachowców więc poszło gładko. Z kuchnią mieliśmy trochę problemów i byliśmy miesiąc bez, ale daliśmy radę. Współczuję że ciągle pod górkę i yego bałaganu. Myśl pozytywnie;)Katy lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Jak zapewnić sobie dodatkowe 15 minut w ciepłym łóżku? Włożyć dziecku nową maskotkę do łóżeczka. Skrzat już opowiedział wszystko sowie, teraz kolej na miśka
Dziś są moje urodziny. Idę piec ciasta, znowu rodzinka się zjedzie
W zeszłym roku o tej porze dostałam krwotoku i myślałam, że znowu się nie uda. A jednakWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 07:11
kattalinna, Nynka lubią tę wiadomość
-
Wowka wszystkiego najlepszego! Zdrówka, bo resztę już masz
a zdrowie zawsze się przyda. Rzuć no ciastem.
Katy współczuję, nienawidzę remontów, nie będę nowatorska.Wowka lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Wowka najlepszego :*
Katy, ja też nienawidzę remontów. Przed urodzeniem Mani dokanczalismy jeszcze u siebie w mieszkaniu parę rzeczy i wiem co czujesz... Najgorszy to ten wszechobecny syf.
Ja poszłam spać po północy bo po 22 zachciało mi się paznokci robić. Jedna ręka skończona, jeszcze ta gorsza, prawa...Wowka lubi tę wiadomość
-
Do 4 męczy brzuszek, potem ząbek. W międzyczasie od 5 do 6 śmiech, gadanie, potem pół godziny marudzenia, płaczu i noszenia na rękach. I czkawka. Piję kawę i mam ochotę odgryźć sobie uszy.
Wowka, najlepszego!Snu!
Basiula, jakim cudem Ola spała 2,5 godziny? Zazdroszczę bardzo! U nas drzemki niezmiennie 40 minut. Nawet te o 6 rano... Gratuluję zakupóww Rzeszowie jest stacjonarny sklep mojego internetowego dostawcy sukienek
Katy, współczuję remontu. Obyście byli po zanim przyjdą zęby...D_basiula, Wowka lubią tę wiadomość
-
Wowka wszystkiego najlepszego!!!! :****
U nas nowe zabawki nie zostały zaakceptowane. Kupiliśmy ośmiornice z mombelli i jeża ze skip hopa, wydaliśmy 100 a Leo je olał heh ale na drugi dzień zamówiłam taką karuzele podróżną z tiny love i jak wózek parzył w dupke tak wczoraj z karuzelą był godzinny spacer!
Jeża i ośmiornice toleruje jak ktoś mu rusza lub trzyma w buzi heh zobaczymy z czasem czy się do nich przekonaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 08:42
Wowka lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
nick nieaktualnySto lat Wowka!
Ja mam ochote na jakies ciasto, ale nie potrafie piec. Znacie jakis latwy przepis?
Patryka zabawki interesuja, ale zawsze wiaza sie z krzykiem. Denerwuje sie jak nie moze siegnac albo zmiescic do buzi.
U nas dzis znow duzo pobudek w nocy. Budzenie sie z placzem, cyc, sen. Najpierw budzil sie co godzine, a pozniej co dwie... Mama twierdzi, ze moze mu moje mleko nie starcza. Nie wiem. Moze to ten slynny regres snu?Wowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny