X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2018, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatkowa, ja kupiłam z dekoltem kopertowym i rozszerzaną spódnicą. Chowa co trzeba i daje dostęp do bufetu ;-)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2018, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Kwiatkowa, ja kupiłam z dekoltem kopertowym i rozszerzaną spódnicą. Chowa co trzeba i daje dostęp do bufetu ;-)

Gdzie kupilas?

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj, dokładnie tę: http://www.zygzak.net/kategoria/sukienki/atencja-granatowa-sukienkarozkloszowana-rekaw34

Mam jeszcze taką z krótkim rękawem a ogólnie 4 z tego sklepu.

age.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My to mamy z chlopakiem jakiegos pecha z tym remontem lazienki..Wszystko sie po drodze pierdzieli :/ Nie dosc, ze trwa juz miesiac ponad to ciagle cos trzeba dokupowac, klamki od kabiny prysznicowej i cos tam jeszcze zniknelo (podejrzewamy psa), na koniec moje piekne, wymarzone lustro peklo w rogu...
    Takze ciezko mi sie cieszyc ta nowa lazienka :/

Kamilek juz spi na szczęście, ale jeszcze czeka mnie odkładanie do lozeczka...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy rozumiem cię my remontujemy stary dom czego nie tkniesz to mnustwo rzeczy wychodzi w praniu.

Dziś poczułam że mam w domu dziecko nie lalkę mało spala trochę pomarudzila ,gadała ,śpiewała, wszystko ja ciekawiło i najchętniej by była noszona ,ona już coraz bardziej jest takim ciekawskim bąblem a nie niemowlakiem a mi szkoda tego aniołka ,który się zmienia w zadziorna i ciekawska dziewczynkę. Zasnęła późno więc liczę że nie obudzi nas o piątej jak dziś

cf409fc7e7.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero bede szla spac wiec tez mam nadzieje, ze nie bedzie wczesnej pobudki :p Kamcio (odpukac) ladnie spi w lozeczku juz ponad godzine, ale my musielismy sprzątać dalsza czesc tego syfu i wziac prysznic w nowej kabinie :p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • D_basiula Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 04:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva przykro mi bardzo.

My wczoeaj wyrwalismy sie na zakupy do Rzeszowa, Ola spala prawie 2,5h jak wrocilismy to babcia ja karmila, ale zakupy w biegu, szybko mimo ze byla pod dobra opieka.
    Kupilam jeansy i 2 staniki.

Wowka, kattalinna, Sela, Mała Matylda lubią tę wiadomość

Aniolek [*] czerwiec 2017

Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.

Aniolek [*] sierpień 2024
  • MonikaJ Ekspertka

Wysłany: 7 października 2018, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, dzisiaj dzień zaczynamy o 5:30. Nie mogłam wczoraj położyć spać Miśka, co chwile sie budził w końcu po 22:00 zasnął. W nocy pierwszy sen 3 godzi. Później kilka razy się budził. Mam wrażenie że coś go męczy. Szkoda że nie potrafi powiedzieć co :) Może jeszcze na trochę zaśnie chociaż na razie się nie zapowiada.
    Katy my mieliśmy remont całego mieszkania w tamtym roku. Było w stanie surowym wiec ok. Trafiliśmy na rzetelnych fachowców więc poszło gładko. Z kuchnią mieliśmy trochę problemów i byliśmy miesiąc bez, ale daliśmy radę. Współczuję że ciągle pod górkę i yego bałaganu. Myśl pozytywnie;)

Katy lubi tę wiadomość

201501064565.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Jak zapewnić sobie dodatkowe 15 minut w ciepłym łóżku? Włożyć dziecku nową maskotkę do łóżeczka. Skrzat już opowiedział wszystko sowie, teraz kolej na miśka ;)

Dziś są moje urodziny. Idę piec ciasta, znowu rodzinka się zjedzie :)

W zeszłym roku o tej porze dostałam krwotoku i myślałam, że znowu się nie uda. A jednak :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 07:11

kattalinna, Nynka lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Dzieki za pocieszenie, mam nadzieje, ze już nic nas nie zaskoczy podczas tego remontu bo juz naprawde jestesmy na koncowce :p

Wowka, spełnienia marzen :*

Wowka lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka wszystkiego najlepszego! Zdrówka, bo resztę już masz ;) a zdrowie zawsze się przyda. Rzuć no ciastem.

Katy współczuję, nienawidzę remontów, nie będę nowatorska.

Wowka lubi tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka wszystkiego najlepszego, dużo uśmiechu na co dzień :)

Wowka lubi tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka najlepszego :*

Katy, ja też nienawidzę remontów. Przed urodzeniem Mani dokanczalismy jeszcze u siebie w mieszkaniu parę rzeczy i wiem co czujesz... Najgorszy to ten wszechobecny syf.

Ja poszłam spać po północy bo po 22 zachciało mi się paznokci robić. Jedna ręka skończona, jeszcze ta gorsza, prawa...

Wowka lubi tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do 4 męczy brzuszek, potem ząbek. W międzyczasie od 5 do 6 śmiech, gadanie, potem pół godziny marudzenia, płaczu i noszenia na rękach. I czkawka. Piję kawę i mam ochotę odgryźć sobie uszy.

Wowka, najlepszego! :-D Snu!

Basiula, jakim cudem Ola spała 2,5 godziny? Zazdroszczę bardzo! U nas drzemki niezmiennie 40 minut. Nawet te o 6 rano... Gratuluję zakupów :-) w Rzeszowie jest stacjonarny sklep mojego internetowego dostawcy sukienek ;-)

Katy, współczuję remontu. Obyście byli po zanim przyjdą zęby...

D_basiula, Wowka lubią tę wiadomość

age.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka wszystkiego najlepszego!!!! :****
    U nas nowe zabawki nie zostały zaakceptowane. Kupiliśmy ośmiornice z mombelli i jeża ze skip hopa, wydaliśmy 100 a Leo je olał heh ale na drugi dzień zamówiłam taką karuzele podróżną z tiny love i jak wózek parzył w dupke tak wczoraj z karuzelą był godzinny spacer!
    Jeża i ośmiornice toleruje jak ktoś mu rusza lub trzyma w buzi heh zobaczymy z czasem czy się do nich przekona

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 08:42

Wowka lubi tę wiadomość

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • Kamska Ekspertka

Wysłany: 7 października 2018, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka Wszystkiego Najlepszego!!!Spełnienia marzeń :-)

Wowka lubi tę wiadomość

atdc6iye1mipw3kl.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, wszystkiego najlepszego!!! :*

Wowka lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat Wowka!

Ja mam ochote na jakies ciasto, ale nie potrafie piec. Znacie jakis latwy przepis?

Patryka zabawki interesuja, ale zawsze wiaza sie z krzykiem. Denerwuje sie jak nie moze siegnac albo zmiescic do buzi.

U nas dzis znow duzo pobudek w nocy. Budzenie sie z placzem, cyc, sen. Najpierw budzil sie co godzine, a pozniej co dwie... Mama twierdzi, ze moze mu moje mleko nie starcza. Nie wiem. Moze to ten slynny regres snu?

Wowka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalinna, sukienka sliczna, ale niestety dlugosc za kolano nie jest dla mnie odpowiednia ;)

‹‹ 1667 1668 1669 1670 1671 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ