Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Feeva wrote:Edwarda
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7630451901
Polecam, serio. Łatwa w obsłudze, szybko łączy się ze smartfonem, można łączyć się na kilku telefonach, można zdalnie obracać kamerą, jak widać obraz super w full HD, nawet w nocy. Dźwięk też dobry.
Dzisiaj nas mąż podglądal z pracy, początkowo miałam kupę w gaciach bo nie wiedziałam, czemu się kamera sama ruszamyślałam, że duchy jakieś
-
Feeva, kciuki i ode mnie
Cola, Pawojoszka dobrze gada, polać jejod siebie tylko dodam, że taki odpoczynek, nawet na kilka godzin, nie cały dzień, dużo daje.
Może jestem wyrodna, ale w każdym tygodniu staram się wyjść gdzieś chociaż na godzinę sama. Albo zaszyć się w sypialni, a towarzystwo zostawić w innym pokoju. Tyle, że facetowi trzeba jasno i dobitnie. I czasem postawić go przed faktem dokonanym, że teraz jego kolej zajmowania się dzieckiem, bo Ty właśnie wychodzisz/odpoczywasz/masz gorącą kąpiel/wizytę u fryzjera.
Patk, ale Wam fajnie
Koncert tak, Kortez też tak, seksy nieokres miałam, nawet dwa, a ochoty nie bardzo
Teść mój to nie kaliber "mamusi" Pawojoszki, ale też podpadł. Cztery razy mnie pytał czy nie chcę kwiatka, fikusa. Cztery razy mówiłam, że nie, że absolutnie NIE, że nie widzę miejsca, że trujący. No to zgadnijcie co było wczoraj na tarasie? I to postawione pod naszą nieobecność? Tak właśnie, fikus. Nocował sobie też tam, przecież go nie chciałam. A dzisiaj przyjechał teść, niby na kawkę i mówi, że przywiózł mi tego kwiatka, co o nim rozmawialiśmy. I naraził się na mój gniew. Nie minęły trzy minuty i siedział w samochodzie z fikusemPrzy okazji wygarnęlam mu, że przez 12 lat, jak się znamy nie używa poprawnej formy mojego imienia i o tym też mu kilka razy przypomninałam. Ale on wie LEPIEJ czego potrzebuję w domu i jak mam na imię. A ja nie znoszę jak ktoś nie szanuje mojego zdania i to u mnie w domu.
Cola87, kattalinna lubią tę wiadomość
-
J.S do buzi dziecku zaraz wejdziesz z tą kamera
Myślę usilnie czy i nam nie jest potrzebna. Chyba używałabym w niecnym celu.
Kamcia i jak gardło?
Wowka fikuśny ten teść
Cola sił i asertywności
Seksy nie. Kortez tak. Niestety prędzej będę miała seksy niż bilety.Wowka, Cola87 lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
J. S. My też mamy Xblitz. Pukałam się w głowę jak mąż chciał kupić do 2-pokojowego mieszkania, a teraz mu za to dziękuję. Nie muszę zaglądać do pokoju, ani nasłuchiwać co tam u brzdąca. Tylko wkurza mnie praktycznie codzienne ładowanie monitorka.
Feeva jak tam kolano? Co lekarz powiedział?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 23:16
-
Edwarda, widac, wiesz ze ja tez zwracam na to uwage
Ogolnie obraz jest przejrzysty.
Hoope, hahahaha, to na pewno nie ja ustawialam
Mycha, robilam dokladnie to samo mojemu, po co nam, kto to bedzie uzywal, a teraz juz nie wyobrazam sobie bez. Maly spi w sypialni, czesto wieczorami na weekendy ogladamy filmy w salonie, nie musze co chwile biegac i sprawdzac. Jestem bardzo czesto sama w domu wieczorami, takze biore kamerke, ide sie kapac i wszystko mam pod kontrola.
Sela, mam z cottonmoose, polecam ja, jest cieplutka. Zawsze mozesz zamowic na probe a w razie w zwrocic
Pokazalabym jak wyglada od srodka, ale Edwardzie juz obiecalam zdjecie spiworka i tego nie zrobilam, takze lepiej nic nie bede obiecywac
Wowka, ja tez staram sie wygospodarowac godzinke dla siebie. Popieram, facetowi trzeba czasem jasno i dobitnie.Sela lubi tę wiadomość
-
Wowka, polubiłam za wygaśnięcie teściowi - oczami wyobraźni zobaczyłam Cię w akcji
a z tym imieniem to już w ogóle, przecież masz takie ładne! I wcale nie trudne do zapamiętania...
Mycha, ja bym poszła na new kids on the blocktylko teraz to ani ci nie kidsi a tamci nie boysi
fajnie, że jedziesz, dobrze spełniać marzenia, będzie fajnie
Czytam o kamerkach i znowu wychodzę na wyrodną matkę... Nie zaglądam do młodej jak śpi, niczego nie sprawdzam. No chyba, że się drzemka dziwnie przedłuża. Używam jedynie słuchu - działakiedyś ją zaczipuję żeby kontrolować ale jak zacznie wychodzić z domu beze mnie
Berbecia, brawo!
Kamcia, mam nadzieję, że po nocy lepiej? Jak chłopaki?
U nas druga noc z poprawą. Dziś chyba do 4 spała u siebie, potem wygrała wygoda matki. Karmień było zdecydowanie mniej bo chyba 3, więc też mniej i sikania i rzucania się przedtylko znowu nie wiem czy to przypadek, wpływ pokarmów stałych czy powrót espumisanu bo kilka kropel przed snem dostała ze względu na kalafiora na obiad. Mam nadzieję, że jednak to nie to ostatnie bo już dość ją nafaszerowaliśmy od maleńkości.
A pójście spać prawie 2 godziny później nie działa na dłuższy sen rano. Po raz kolejny to się potwierdza u nas.
A ranek jak ranek: https://youtu.be/ciZicZzSzlg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 07:31
Wowka, Mycha666, D_basiula, Hoope, Sela, kamciaelcia, Katy lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Przecieram oczy jeszcze, wykorzystując ostatnie chwile, kiedy Rekinu gada do zabawekon jeszcze nie wie, że się obudziłam
Kattalinna, cieszy mnie poprawa Waszych nocyteż nie wiem co ma na to wpływ, równie dobrze mogą być to magiczne ruchy w kosmosie, ale niech tak zostanie
Ja też taka wyrodnaA wręcz przeciwnie niż Wy, ja pół ciąży powtarzałam, że KONIECZNIE muszę mieć nianię z kamerą. Koniec końców kupiłam najprostszą zwykłą. I używałam tylko w lato, gdy Skrzat spał, a ja wychodziłam na taras
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Jaka rozgadana Ania, bababababa, cudna
U nas tez pojscie spac pozniej nie oznacza dluzszego snu rano, dlatego juz nie przeciagam na sile, bo to nic nie daje, jedynie pozniejsza pobudke na karmienie.
My dzis wstalismy o 5:30, nie pamietam juz kiedy tak wczesnie wstalam, ale widac do dobrego - czyt do pozniejszych pobudek czlowiek sie szybko przyzwyczaja, czuje jakby ktos mnie pierdylnal czyms w leb.
W ogole cos mnie rozklada, mialam wczoraj odwiedzic kolezanke ktora dopiero urodzila a zaczelo mnie bolec gardlo, takze wizyta odwolana. Dzis rano zdrzemnelismy sie o 7 do 7:30 i obudzilam sie z bolem glowy, bolem gardla i rozbiciemkattalinna lubi tę wiadomość
-
Boska Bożenka :* ślicznie już gada
Mój sportowiec mógłby się udać do niej na porady oratorskie
A jeszcze. A u nas zmiana godziny kładzenia spać z 20 na 21 zaowocowała pobudką o 7:30, a nie o 6:30. Taką refleksję miałam już po zmianie czasu, więc wprowadziłam zmiany dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 08:04
-
Dzień dobry.
Hoope jak umiejętnie wykorzystasz sexy to i bilety może będziesz mieć.
Woowka masz rację nie daj sobie na głowę wejść bo uprzejmość wobec niektórych nie popłaca.
Berbecia gratulacje nowej roli teraz to już się zacznie wrozkowanie . U nas to już całe historie z wróżka w tle były . Paweł kiedyś postanowił sprawdzić czy ta wróżka to prawda i nic nie powiedział nikomu potem tylko chodził rozżalony że wróżek nie ma . Wojtek to taka zlotowa jest że jak Paweł dostał pieniążek od wróżki to on tak długo zęba molestował ze zdrowego mleczarka obruszal . Aśka pierwszego mleczaka chyba że dwa tygodnie męczyła i się doczekać nie mogła kiedy wypadnie bo wróżka przyjdzie aż w końcu wypadł jej na boisku w szkole i zgubiła w śniegu ,jaki był płacz w tedy że wróżka nie przyjdzie bo ona zgubiła ząbek. Kiedyś nie miałam złotówki akurat więc położyłam piątaka więc stwierdziła że to dlatego że ona tego żabka przed położeniem pod poduszkę umyła dla wróżki ,teraz wszyscy przed położeniem żabka myją go uparcie żeby dostać lepszy pieniążek a ja biedna wszystkim piątaka muszę kłaść teraz . Kocham moje dzieci nigdy się z nimi nie nudzękattalinna, Sela, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
my też właśnie wstajemy. Noc udana bo sen 19-7.50 z pobudką o 5.40 na flaszkę i oczywiście kuupe. Później odkładałam 2 razy bo po chwili budziła się z płaczem, teraz też się obudziła z takim krzykiem, co to się dzieje?
Wowka brawo za akcje teść,wyobraziłam go sobie jak siedzi w aucie a z tyłu na siedzeniu stoi fikus niczym piesTeraz rozkminiam jak możesz mieć na imię?
ładne, które można przekręcić,zapewne nietypowe.
Katalina super poprawa, a Bożena cudna,jakie ma oczka śliczne i jaka wygadanamoja od jakiegoś czasu mówi nyny jak jest głodna i zmęczona,bimbim i jeszcze robi usta w dziubek i tak bawi się wypuszczając śline.
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Bozenka gadula. U nas pogadanki rzadko, przewaznie w zlosci na grzyba mombella. Dzien zaczelismy po 7. Pospalabym jeszcze, ale nie udalo sie przeciagnac. Z utesknieniem czekam na przespana noc, albo chociaz 4h pod rzad.
Kiedys chcialam koniecznie kamere, ale odpuscilam. Moze czas zebym znow o niej pomyslala. Mieszkanie mamy male, sciany cienkie, wszystko slychac. Do malego zagladam czesto. Nie wiem..kattalinna lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry:)
Kamil wczoraj zasnal po 22, przez co ominął mnie obiecany masaz plecow bo już bylo za pozno
Chyba jakis zab bedzie wychodzil bo kupy znowu brzydsze i marudny sie zrobil:/
Feeva, kciuki za tate
Cola, mam nadzieje, ze poprawi sie u Was sytuacja;)
Mycha, nie ma sie co smiac :p Ja od 5lat czekam na koncert One Direction w Polsce, ale raczej sie nie doczekam bo od 2015 roku maja przerwe w karierze...
Ja kamerki nie mam bo nie potrzebuje :p
Nie umiem nadrabiac forum, muszę byc na biezaco bo potem nic nie pamietam xdCola87 lubi tę wiadomość