Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia wrote:No bierze mnie...
A jeszcze rano byłam u lekarza w sprawie tych moich wyników
Na gardlo zalecenie laryngologa pól szklanki przegotowanej wody i łyżka wody utlenionej i ta mikstura płukać gardłokattalinna, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Majowa, ja mam, jest fajna
Mlody ja uwielbia, mysle ze jak zacznie raczkowac to jego celem bedzie zlapanie pszczolki.
Berbecia, masakra, niektorzy lekarze nie powinni sie tak nazywac. Duzo zdrowka.
Kamcia, gratuluje.
I nic wiecej nie pamietam, wybaczcie.
MajowaMamusia lubi tę wiadomość
-
Hej, nie pisałam nie czytałam bo jesteśmy u moich rodziców. Nadrobię w srode. Ale chwalę się- dziś wychodne z mężem- idziemy do filharmonii na koncert Domagały (I żeby nie było bilety kupiliśmy już na początku czerwca zanim ta piosenka stała się hitem), wracamy jutro wieczorem. Taka długa randka z okazji grudniowej rocznicy ślubu.
Buziaczki kobitki
Edit: oby z tej randki drugiej Baśki nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 18:12
kattalinna, Katy, pawojoszka, D_basiula, J.S, MajowaMamusia, kamciaelcia, Feeva, Mała Matylda, Nynka, Sela, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Kubeczki mam z Fischer Price. Nie wiem jak inne się spisują.
Byłam głodna, poczytałam o białych larwach, przeszedł mi głód.
Patk załatw mi bilety na koncert Korteza jak umieszBo ja się za późno obudziłam.
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualnyHoope, J.S. dzięki.
Patk udanego wieczoru, nocy i dniafajnie Wam, też chciałabym móc komuś zostawić Zuzie chociaż na kilka godzin i wyjść na randkę, ale wg mnie nikt oprócz mnie się nią nie umie zająć na dłuższą metę,no mąż.
Katalina brak chęci go ewentualnego seksu?Skończyłam karmić, dostałam miesiączke i coś mi się w głowie poluzowało, nigdy jakoś specjalnie nie lgnęłam do częstego stosunku,no może poza okresem kiedy się staraliśmy o dziecko, a teraz mogłabym codziennie. Czy jest to jakoś udowodnione że organizm w ten sposób daje sygnał że jest gotowy na kolejną ciąże?
Poobijałam się dzisiaj przed kompem, na spacerze nie byłyśmy. Ide trochę posiedzieć z mężem -
Ja się tylko melduję że żyje...choć ledwo. Mam kryzys. Boli mnie bardzo w plecach i szyi, jestem słaba, Adaś ząbkuje, ma katar i trochę kaszle. Z mężem mamy ciche dni, znalazł sobie robotę na strychu i tam spędza cały czas po pracy. A ja tam bardzo bym chciała choć na chwile odpocząć. On tego nie rozumie, ja jego nie rozumiem. Nie gadamy. Nawet nie mam siły oglądać TV wieczorem, nie mówiąc o praniu, sprzątaniu...no to ponarzekałam. Czekam aż dobre dni wrócą...nie odniosę się dziewczyny. Pamiętam tylko że Pakt ma koncert i randkę! Zazdroszczę i udanego wypadu. No i Kamcia z gardłem. Dużo zdrówka! A jeszcze Pawajoszka...bardzo współczuję z tą teściową
mam nadzieję że uda się umorzyć te koszty sądowe.
-
Patk zazdro
Wowka czym Cie teść wkurzył?
Ja dziś dojadalam kasze ryżowo-kukurydziana z musem z mango
Odkad wrócił okres to też mam większą ochotę na seks. W czasie owulki (baaaardzo czułam) myślałam o tym co sekundę i ciagle mokro na dole.
Kolejny teoretycznie za 6dni, zobaczymy.
Dzieć śpi. Ciekawe o której pierwsza pobudka. Przed czy po północy.
Trzymajcie kciuki za mojego tate, jutro ma operacje na biodro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 20:30
-
W takim razie te 3 miesiące temu to nie był okres
czasem mam ochotę ale nigdy w dobrym momencie. Najczęściej gdy męża nie ma w domu
Cola, przytulam :-* oby szybko było lepiej.
Feeva, kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 20:59
Feeva lubi tę wiadomość
-
Dzięki :*
A tak w ogóle to dzisiaj Mania piła wodę ze szklanki. Zwykłej. Alez jej się to podobało!
A tak spimy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8201f478f8b4.jpg
kattalinna, Cola87, Berbecia, Sela, Nynka, Katy, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Feeva wrote:Dzięki :*
A tak w ogóle to dzisiaj Mania piła wodę ze szklanki. Zwykłej. Alez jej się to podobało!
A tak spimy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8201f478f8b4.jpg
-
Edwarda
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7630451901
Polecam, serio. Łatwa w obsłudze, szybko łączy się ze smartfonem, można łączyć się na kilku telefonach, można zdalnie obracać kamerą, jak widać obraz super w full HD, nawet w nocy. Dźwięk też dobry.
Dzisiaj nas mąż podglądal z pracy, początkowo miałam kupę w gaciach bo nie wiedziałam, czemu się kamera sama ruszamyślałam, że duchy jakieś