Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Moli spożywczych boję bardzo bo badziew trudny do wyplenienia. Odzieżowe mam co jakiś czas. Pogodziłam się. Raz kupiłam kaszę w osiedlowym. W woreczkach a potrzebowałam sypkiej. Po rozcięciu drugiego spojrzałam i nie zmroziło bo sobie żyła. Od tego czasu kupuję tylko w przezroczystych opakowaniach. A ostatnio wywaliłam wszystkie herbaty z domu bo w którejś też coś było. Podobno ryzyko przy herbatach owocowych. Także nie tylko biedronka, trzeba wszystko sprawdzać.
-
Pawojoszka do mnie mole spożywcze przynieśli znajomi. Serio, nidy nie miałam, a oni mieli plage w domu, po czym któregoś dnia nas odwiedzili i chyba w plecaku przynieśli, bo po ich wyjściu zaczęło coś latać, po tygodniu miałam w szafkach i dosłownie we wszystkim, pomijam kasze, mąki ale larwy były nawet w czekoladach i cukierkach czekoladowych. Masakra jakaś. Wszystko wywaliłam, pomyłam wszystkie szafki i kupiłam te łapki na mole, po 2tyg nie było ani jednego.W końcu się udało...
-
nick nieaktualnyPewności nie ma, że gdzie indziej moli się nie nabędzie.
Dziękuje za odp ws kaszy,mam wrażenie, ze po mleku ona zaraz głodna jest. Nie wiem jak jej urozmaicić jadłospis, dzisiaj zjadła: mleko z kasza manną z butli, kilka łyżeczek owoców ze słoiczka i popiła mlekiem, na obiad pół słoiczka (po przecierze pomidorowym) dyni z ziemniakami i o dziwo nie chciała mleka, później samo mleko. Teraz planuje w końcu wypróbować przepis Wowki na kisiel jabłko-banan lub zrobić kasze jaglaną z jabłkiem.
Nie mam dla dziecka nic na mikołaja, wczoraj kupiliśmy jej zapas mleka i 2 tubki owoców i pampersy to się liczy ?
Hoope te kubeczki do zabawy to jakaś konkretna firma, czy zwykłe z Wadera za 10zł, bo chce kupić i myślę intensywnie nad gumowymi klockami.
Któraś już ma pszczółkę do raczkowania, tak cały czas myślę, czy to zabawka warta swojej ceny na dłużej, czy za miesiąc pójdzie w kąt?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 13:48
-
nick nieaktualny
-
Kamcia, czasem można teorię i jazdę w jednym dniu ale takich terminów jest mało. Ja się po nowym roku biorę za egzamin
to najgorszy stres, teoria to było łatwe
Majowa, tę pszczółkę jak kupować to dziś jeszcze jest dobra cena: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7617574476 -
Kattalinna
Najbliższy termin na jazdę to13.grudnia
Troszkę wiecej jest tego dla kat B
Nawet przez internet to teoria dla kat c tylko dwie mozliwe godziny
I facet chyba inaczej podchodzi do teoriiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 15:09
-
nick nieaktualnydzięki Katalina, tylko czy ja brać?
Sela, J.S. macie już pszczółkę?
Wowka, jaki ten domowy kisiel jest dobry i słodki sam w sobie, zrobiłam z 1 banana i 1 jabłka, Zuzi bardzo smakował, zjadła około 1/3 porcji, ja resztęjuż wiem jak to jest zjadać po dziecku, bo się zmarnuje
Kamcia woda z solą płucz, na początek mi pomagakamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kurna kurna kurna co za lekarze niepotrzebnie syn zażywał antybiotyk przez 10 dni, który i tak go nie leczył matki intuicji sie nie slucha lekarz wie lepiej . Pieprze takich lekarzy. Teraz dostał kolejny antybiotyk na 10 dni.