Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Doberek.
U nas rano tak około 7 zaczął padać śnieg. A że małżonek dziś wolne ma to poleciał do decathlonu... jakieś 20km po sanki. Bo on będzie z Baśką dziś szedł na sanki. Tłumaczę, że zanim wróci to będzie już po śniegu i bez sensu żeby jechał. Nie, on jedzie i już. Pojechał... wrócił z sankami, ale już śniegu nie ma...aż chciałam rzucić: A nie mówiłam. Ale było mu tak przykro że już nie chciałam go dobijać
-
Oj tam oj tam, niech tam ma jakieś swoje niemowlęce doświadczenia z kupą w pieluszce
Patk, chciałam polubić ale tak napisałaś końcówkę, że mi głupio się zrobiło, że się zaśmiałam... No ale cóż, u nas też sanki stoją
A w ogóle czwarta jedynka na pokładzie! Na razie powiększająca się kreseczka na dziąśle ale jego powierzchnia została naruszona więc zaliczam
Patk, na czym stanęło z wózkiem?Sela, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPawojoszka, widzę, że teściówka nie daje za wygraną, masakra.
Feeva, śliczne fotki, zazdro profesjonalnych zdjęć.
Katalina, gdzie tak pędzicie z zębami, u nas nadal brak.
J.S. pytałam o pchacz, czy Wasz jest bardzo denerwujący, czy daje radę, bo rozważam zakup jakiegoś, może mi odp, ale przeoczyłam? -
Majowa, przepraszam, nie zauwazylam ze pytalas.
Akurat mnie nie denerwuje, dzwieki daja rade, znam o wiele gorsze wkurzajace zabawkiTen go ciekawi bo mozna oblrecac takim kolkiem, ma koraliki, jak chcesz to nagram ci jak gra i wrzuce filmik
MajowaMamusia lubi tę wiadomość
-
Sto lat ,sto lat dla nas Ula ma dziś 8 miesięcy ,Prezes ma święto,Patryk i ktoś jeszcze przyznać się Mania?
Byłam dziś pół dnia w sprawie tej teściowej ,nie złapałam kuratora a to on ma ten list za to dowiedziałam się w sądzie że mamy kolejną sprawę już wyznaczoną teściowa wniosła o widzenia z wnukami zażądała żeby mój co dwa tygodnie brał dwoje dzieci i przyjeżdżał 200km do niej żeby się mogła widywać no chora kobieta ,bo ona nie może bo jest chora i nie będzie wstawać o 4 rano żeby do nas dojechać na widzenie ,no szok toż w obie strony jest tyle samo km to dzieci mają w weekend wstawać o 4 rano bo ona chce je pooglądać? Jak tylko dostanę do ręki ten list co wysłała idę na policję zgłosić podejrzenie popełnienia przestępstwa adwokatka powiedziała że to jak najbardziej podchodzi pod nękanie. Rozmawiałam z asystentka i powiedziała że dowie się co i jak i przyjdzie w czwartek to omówimy co z tym zrobić. Wiecie jednak są jakieś dobre strony tego że nam zostawili kuratora i asystentkę przynajmniej mam pomoc i świadków ,których opinia jest nie do podważeniakamciaelcia, Hoope, Katy, Sela lubią tę wiadomość
-
Majowa, u nas dopiero czwarty ząbek, są tu tacy, co mają dwa razy tyle
Wiem, że to niewiele w porównaniu do innych dzieci, ale i tak się jaram bo to przełomoczywiście już współczuję samej sobie... Dziś odważyła się opuścić pokój, sezon na zabieranie model kota uważam za otwarty
No, trzeba kliknąć w miniaturkę, znacie to
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f3e71ac17c6.gifJ.S, kamciaelcia, Berbecia, MajowaMamusia, Hoope, Katy, Sela, Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Pawojaszka, ręce opadają...
Zaczynam się zastanawiać czy sędzia właśnie w tym celu nie zostawił Wam tej dwójki.
Moja mama miała takiego wujka, co to czuł się mega ważny i donosy na wszystkich pisał, oczywiście z rodziną włącznie. Miał ze trzy żony i ileś dzieci. Skończył w jakimś przytułku, samotny... -
Kattalina, ale juz niedlugo, u nas tez dlugo nic nic, a jak nagle ruszyl to wszystko poszlo. U was pewnie tak samo bedzie, z dnia na dzien.
W ogole spotkalam dzisiaj znajoma i zagadala mnie, ze od sierpnia rusza prywatny zlobek, takiej jednej dziewczyny ktora ja tez znam i czy nie chcialabym dac malego na 2-3h zeby sie oswajal z dziecmi, itp, bo ze mnie zna to jakby przytrzymala miejsce. Kurde sama nie wiem, 2-3h to niby nic, ale czy dzieci lepiej sie rozwijaja jak maja taki bezposredni kontakt z rowiesnikami? Z drugiej strony nie chcialabym tez zeby przechodzil szok jak pojdzie do przedszkola, ale to jeszcze kupa czasu.
Co o tym myslicie? Bo ja glupia jestem
Aha no i ja bym dala od pazdziernika, takze mialby 18 miesiecyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 17:05
-
No się jubilatów dziś trochę nazbierało. Sto lat, zdrówka i cierpliwości do starych :p
Berbecia współczuję jelitówki. Co tam dziecko, ważne żeby stary przeżył
Kattalinna byłam dziś w sklepie Osiem gwiazdek. Chyba stanie na tym Axkidzie Minikid 1.0. Mężowi Axkid Move nie pasuje. Kurcze nie sądziłam że w każdym sklepie praktycznie taka sama cena.kattalinna, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Mycha, z fotelikami jak z wieloma firmówkami, cena w sumie ta sama wszędzie. Fajnie, że byliście w gwiazdkach, tam człowiek od razu czuję się, że trafił w dobre ręce
joie odpadł? Ja się zastanawiałam nad nim też ale że kupowałam w ciemno to wolałam nie ryzykować, minikid ma opinie padującego wszystkim niemalże.
A, pytałaś o torbę. Stanęło na Duo Signature Cubes, przeważyła cena bo nówka za 167zeta. A jest nawet spoko.
JS, możesz spróbować na te 2-3 godziny. Zawsze możesz zrezygnować jak coś. A jak nie spróbujesz to się nie przekonasz. -
Pawojoszka, no wlasnie ja sie tak zastanawialam, ze to krotki okres czasu a moze akurat mu sie spodoba, no sama nie wiem. Na razie zadeklarowalam sie ze tak, ze sproboje ale potem zaczelam myslec nad tym
Kattalina, masz racje, przeciez zawsze mozna zrezygnowacWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 17:43
-
Wszystkiego najlepszego dla 8 miesieczniaków!!!
Mała już nie wymiotuje ale sra tak że szkodliwe to powinnam mieć płacone.
U mnie znowu atak zimy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2fe297394570.jpgkattalinna lubi tę wiadomość
-
Berbecia, z dwojga złego lepiej tą stroną
a tą zimą dajesz nadzieję ludziom z sankami, tatusiowie będą szczęśliwi
Patk, to Twoja wina! Jak laska z olx pójdzie na moją propozycję to kupiłam matętylko oo co mi ona przy raczkującym (prawie) dziecku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 18:55