Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem Kamcia tylko pisze to co mowił mi pediatra i teraz alergolog.
Mi kazywali robić próby podania mleka przez kilka dni. Jak syn dostal wymiotów dusznosci i drgawek powiedziałam ze nigdy juz tego nie zrobie.
W koncu doczekałam sie skierowań na badania z krwi. -
Te emotki to pewnie po ostatniej aktualizacji forum zaczęły działać.
Cola fajnie że udało ci się wyrwać z domu i odpocząć . Facei niedomyslni bo jak uslyszal że obiadu nie ma bo dziecko nie dało zrobić to normalne że po drodze zajeżdża i kupuję coś na obiad choćby głupia pizze albo kubełek w KFC. Myślałam że tylko mój taki niedomyslny ale widzę że to kwestia genetyki.
Co do testów to ja słyszałam że nie robi się dzieciom przed drugim rokiem życia bo małe dzieci różnych rzeczy mogą jeszcze nietolerowane jak mleka czy białka lub czekolady lub innych rzeczy i próby wyjdą dodatnie ale nie dlatego że to alergia tylko że dziecko jeszcze nie dorosło do przyswojenia tych produktów. Ja testów nigdy nie robiłam tak że nie znam się tylko tak słyszałam.
Berbecia zdrówka .
U nas Ula ma katarek nie wiem czy to od zębów ale męczy ja bo oddychać nie może i śpi niespokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 21:59
-
Ja emotki też zauważyłam, któraś "brawo" wrzuciła i aż kod sprawdziłam 😉 potem u Jangwy się potwierdziło. Ale nie wszystkie mi się wyświetlają Wasze 😖
Nynka, u nas podobnie z obrotami. Z tym, że obstawiam brak doświadczenia bo Bożenka więcej czasu przesypia ze mną w ogromnym łóżku i to czasem jej ciasno. A jak jest Tata to w ogóle 😉
Dziś padła o 19:20, o 20 był płacz bo siku, o 21:30 jedzenie. Ja już też leżę ale póki co nie zabieram z łóżeczka. Delektuję się prawym bokiem 😂
🐾 -
Ooooo emotki🤘🤘🤘🤘🤘 jeah
Cola dobrze, że wyszłaś!
A Na męża pasuje to:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ff312c856f8.jpg
Mania umie robić papa, brawo, pokazuje gdzie są rybki, światełko, kwiatuszek, tuli się jak mówię do niej "Przytul tatę" jak np jest u niego na rekach, jak pytam "co masz?" albo "pokaż co masz" to pokazuje 😁
I robi coś takiego
https://youtu.be/4bUcGH08mME
Mama❤️❤️
https://youtu.be/Q80qnBSqxVoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 22:17
Cola87, Berbecia, kamciaelcia, jangwa_maua, Nina83, pawojoszka, Sela, Wowka, Katy, J.S, Hoope, Mama32, Tanda, D_basiula lubią tę wiadomość
-
O jaaaa jak Mania ślicznie mówi mama, oj biorę się jutro za Leona hehe
Mój nauczył się klaskać i pomału wstaje, a u Was takie szaleństwa!!!! Zazdroszczę
Kattalinna nie byłam jeszcze u dermatologa, bo ten co jest u nas w ośrodku to lipa totalna. Muszę poszukać jakiegoś prywatnie, bo może faktycznie lepiej się udać do dermatologa. Ostatnio chciałam skierowanie od pediatry to mi nie dała, bo nie widzi potrzeby, a Leo już cały jest w plamkach. A ta dala leki antyhistaminowe, które nie pomagają (w sensie jest chwilowa poprawa, a później znowu nawał)W końcu się udało...
-
Dzien dobry.
Cola, dziekuje ci za wczorajsze zyczenia dobrej nocy, balam sie podziekowac bo wiem jak to zazwyczaj sie konczy, ale spal! Wyjatkowo spal. Zasnal o 19:15, obudzil sie na jedzenie o 2, o 5 i spal do 7. No dla mnie bajka, mi tak wystarczy, nie oczekuje dluzszego spania, dla mnie wazne aby pobudka nie trwala zbyt dlugo nocna, czyli te 1-2h.
A jak u was?
Wowka, wiesz ze ja tez nie moglam, ale ja mam tak zawsze tydzien przed okresem tak plus minus. Nie zauwazylas moze, ze w tym czasie slabo ze snem?
Mania boska Slicznie mowi mama, u nas ciagle tata i baba 😬
Wowka, Cola87, kattalinna lubią tę wiadomość
-
j.s.
u mnie dzis niemal podobnie
zasnal jakos 19:45, w nocy dwie pobudki na mleczko o...2 i 5
wstał 7:05
ale mi zadne dziecko nie zrobilo nocnej przerwy nocnej chyba ze goraczka (a ja obudziłam mierzeniem temp)
gratuluje nocyJ.S lubi tę wiadomość
-
J.S. super że noc się udała u nas powiedzmy że też nie najgorzej. Ale dziś od rana znowu jazda, ja się wykończe a na męża mam takie nerwy że nie pytajcie. Poprosiłam żeby z głupia zmywarka zrobił wczoraj. Dziś wstaje, oczywiście nie zrobiona. Już widzę jak mi mówi że on ma tyle roboty innej...no ryczeć mi się znów chce z tej bezsilności. Jejku w ogóle sorry że tak Wam smęce ostatnio, ale nawet nie m się za bardzo komu tak wygadać
Asix ale Wam dobrze z tym urlopem, super że jedziecie -
A i u mnie podobnie.
Rekordowo. Start około 20, bardzo wcześnie jak na nas. Mikro pobudka ok 3. I jeszcze dosypia, a ja mam chwilę dla siebie 😊
Niech te dzieciaki umawiają się w ten sposób 😋
JS, a faktycznie, wiesz, że może tak być, że przed okresem źle śpię? Nie mam regularnego, bardziej w przybliżeniu i to przybliżenie mówi że pewnie na dniach przyjdzie 🙂 muszę zaobserwować. Na pewno to jakaś kwestia hormonalna, skoro w ciąży też nie spałam ☺
Cola, wygaduj się. Po to jest to miejsce. Te chłopy to nieprzytomne... Mój nakupował teraz jakiś gąbek i będzie je wtykał do wentylacji, ciekawe ile czasu będzie się za to zabierał. Ale za brak zmywarki miałabym myśli kryminalne 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 08:15
Cola87, J.S lubią tę wiadomość