Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cola, bo znowu wstawię mema rynce opadajo 😬🙃
Ja Męża proszę od 3mcy żeby karnisz przykrecil bo były kijowe kołki i się zjebal 😏 dobrze, że nie na Manię.
Jak dobrze, że ja nie mam problemów ze snem... Współczuję.
Pytałam o nasiona chia, czy dajecie dzieciakom ale nie dostalam odpowiedzi ☹️😋 czytałam że dopiero po 3r.z ale czy na pewno?
Cola87 lubi tę wiadomość
-
J.S. u nas też głównie mama i tata. Coś te nasze chłopaki mają wspólnego
Feeva kawałeczek tylko ale złapałam
https://youtu.be/AaG3IZ4ZRBI
I nowa umiejętność 😂
https://youtu.be/M_hDfcAxL2YNina83, kamciaelcia, Wowka, Sela, Patk, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Asix zazdroszczę wyjazdu ,dobrze wam .
Gratuluję udanych nocy ,zbliżamy się do roczku teraz już powinno być coraz lepiej .
Co do bezsenności to na moją mogę zegarek ustawiać tak jest dokładna . Dwa dni przed owulacja i przed okresem. Przed okresem to moze być hormonalne ale też zwiększone zapotrzebowanie na magnez ,dlatego też porzeramy w tedy tony czekolady.
Co do facetów i potrzeb w domu to kto jak kto ale ja znam to aż za dobrze może poprostu zagrozcie że wezwiecie fachowca jak np jutro czy po jutrze to nie będzie zrobione . Tylko jak nie zrobi to naprawdę trzeba tego fachowca wziąć bo konsekwencja to podstawa jak z dziećmi. Może ambicja ich ruszy bo z moim to nie ma szans on by się cieszył jeszcze że ja to załatwiłam i on już robić nie musi. Czasem się zastanawiam jakim cudem ja go jeszcze nie udusiłam przez te trzynaście latWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 08:43
Cola87 lubi tę wiadomość
-
Kamcia, zazdroszcze, u nas niestety takie przerwy sie zdarzaja, nie mam pojecia czym spowodowane.
Wowka, u mnie to na bank spowodowane tym, bo zawsze jest w podobnym czasie. Moze akurat mamy podobnie
Cola, gadaj, a komu jak nie nam. Wspolczuje tego, ze maz nie zrobil, tez by mi rece opadly. Moze pogadaj z nim powaznie, ze tak dalej byc nie moze, ze sobie takie rzeczy olewa?
Znam tlumaczenia, moj jak ostatnio pojechal na myjke z autem to zaginal na 3h, ja z awantura ze sama siedze ciagle, nie dosc ze tu w trasie, tu jeszcze na myjke a on sto wymowek, a to kabla szukal, a to kolejka 🤦🏽♀️
Adasko jak cudnie jezyczek pokazuje
Ja nagralam jak moj tanczy do muzyki, a raczej do turbo trzaskow z pianinka, potem wrzuce
Nie wiem nic co do chia.Cola87 lubi tę wiadomość
-
Adasko cudny❤️
Mania też umie jezyk pokazywać, dziadek nauczyl...🤣
Asix zazdroszczę wyjazdu. I nie mogę się doczekać swojego, jeszcze 3mce...
J.S moja też tańczy do muzyki, nawet do dźwięków pralki i czajnika elektrycznego 😁 potem wrzucę jak uda się nagrać.J.S, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 08:56
Wowka, kamciaelcia, jangwa_maua, Sela, Hoope, Patk, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuzia tez tak robi jak Mania, też nie wiem co to i tez tańczy tak jak Igor (głównie jak jest na czworaka).
W Pnś właśnie było o otyłości wśród niemowląt i mówią, że można przekarmić dziecko na piersi jak się za często karmi. W szkole rodzenia mówili, że na piersi nie da się przekarmić. Moja wisiała non stop, a i tak słabo przybierała.
J.S lubi tę wiadomość
-
Super chlopaki Kamcio byl zachwycony podrygiwaniem Igorka , az musialam 3 razy mu pokazywac xd
Przyszły mi dekoracje na roczek Troche wczesnie, ale zamawialam lacznie z zaproszeniami wiec potrzebowalam ciut wcześniej:p
Kamil juz ma pierwsza drzemke xdJ.S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarysię też widziałam... śliczna i kochana
Moje dziecię już drzemie chwila spokoju
A co do naszego nastroju, to tak jak pisze Pawojoszka... przedwiośnie. U mnie też rollercoaster emocji. Robi się coraz cieplej, więcej słońca i wszystko minie 😃
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 21:43
Wowka, MajowaMamusia, kamciaelcia, Katy, pawojoszka, Cola87, Patk, kattalinna, Berbecia, D_basiula, Feeva lubią tę wiadomość
-
Nina, daj dziecku jeść 😀 taka biedna, już talerz gryzie 😉
Powiem Wam że śmieszne te nasze dzieci, dobrze że one nie tracą humoru na przedwiośniu 😉
Edit. Jak to możliwe że już wypiłam moje pół litra kawy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 09:29
Nina83 lubi tę wiadomość
-
Jaki Igorek 🤩🤩🤩🕺🕺 taniec z niemowlakami jak nic.
Asix super super. My jeszcze długo. Chyba że nie kupimy biletów lotniczych w dobrej cenie to nie lecimy. Więc trzymam kciuki. Zawsze się udawało więc liczę że i tym razem też.
My już po basenie. Nie wiem co będzie jak będzie ODO jak pójdę na wychowawczy i kasy na basen nie będzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 15:08
Katy, kattalinna, J.S, MajowaMamusia, Berbecia, Cola87, Nina83, Hoope, kamciaelcia, Wowka, pawojoszka, D_basiula, Sela, Feeva lubią tę wiadomość