Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Baśka nawet na basenie trzyma styl! Patk, ja sama w kompleksy wpadam 😜
Feeva, miałam pisać o chia ale w końcu nie pamiętałam czy to tu ktoś pytał czy na fejsie. Ja daję od dawna w sumie. No dobra, dałam kilka razy z jogurtem z owocami i chyba z kaszką z raz. Tak może z pół łyżeczki, do jogurtu nawet mniej. Jak widać było na filmikach- Bożenka żyje i ma się dobrze.
Ale mnie ugryzła właśnie w kciuka franca 😡 oczywiście jak zwykle się cieszy gdy mówię, że nie wolno...
Mania pięknie mówi 😁 w ogóle to dużo podobieństw między naszymi dziewczynami bo moja menda też czasem tak ładnie powie a paszczowo robi podobnie tylko całą dłonią. Tata nauczył.
Igor król danceflorów 😁 skojarzył mi się z młodym Travoltą z Greece 🙂
Adaśko wiadomo 😘J.S, Cola87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy po spacerze, słonecznie ale wieje, jutro ma być 18 st Śpiwór zdjęłam jakiś czas temu, teraz kocyk, raz jak było zimno dałam pokrywę na nóżki.
Barbara mała modeleczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:04
kattalinna, Berbecia, Katy, Cola87, Nina83, kamciaelcia, Wowka, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
Ja tym wlasnie sposobem jestem zagracona w rozmiarach, ze tyle kupowalam. Musze sie tego pozbyc w koncu
Barbara modelka na basenie 😚
Kattalina, ja sobie zycia nie wyobrazam bez suszarki, bedziesz zadowolona na pewno
Patk, kattalinna lubią tę wiadomość
-
My chcemy iść wkoncu na basen w nast tyg. Akurat maz ma wolne w środku tygodnia także mniej ludzi będzie na basenie.
Właśnie dzisiaj zamówiłam małej strój.
Patk zamówiłam ten sam model dla córci tylko pudrowy róż w czarne groszki 😁
Nie wiem tylko czy rozmiarowo bedzie dobry, bo zamówiłam ciut wiekszyPatk lubi tę wiadomość
-
Moja starsza od tygodnia miała leciutki katar. Wczoraj w nocy kilka razy z płaczem się obudziła, nie szło jej uspokoić (miewa lęki nocne) aż w końcu wydukała, ze ucho ją boli. Rano doszła temperatura. Okazuje się, że lekki katar w tym wypadku wcale nie był powodem do radości, coś się w środku zablokowało i wydzielina zamiast spływać zatyka trąbki eustachiusza. W porę dotarliśmy do lekarza, bo stąd już kawałek do zapalenia ucha. Mamy już lekarstwa, już jest na dobrej drodze, ale ledwo Matylda przestała się w nocy budzić to teraz znów 2 noce zarwane
Matylda też robi tak jak Mania i inne dzieci, chyba większość maluchów w ten sposób lubi się bawić. To była chyba jedna z pierwszych czynności, jakie załapała
Najpierw robiła łałałałała a ja jej musiałam ręką swoją buzię zatykać a potem sama opanowała
Z innych to bije brawo, robi kosi kosi, papa, przybija piątkę, głaszcze, przytula się, daje buziaki (a raczej paszczaki jak mówi mój mąż ), tańczy na dwa sposoby - zależnie od muzyki itp.
Mama mówi pięknie, czasem baba, Ana na siostrę, tata ale z tymi to trzeba ją za język ciągnąć. Próbuje coś za nami powtarzać, np ostatnio kilka razy jej "tak" się wyrwało, jak zapytałam o coś mówiąc "tak" na końcu, np. "chcesz iść na ręce, tak?".
Chyba jakiś skok za nami, bo bardzo się zmieniła w ostatnie dni, jest weselsza, ciągle się śmieje i to w inny sposób niż wcześniej, nie umiem tego opisać ale jakby bardziej świadomie. Zaczepia do zabawy, dużo bardziej w interakcje wchodzi z ludźmi.Matylda
-
Do nas na basen chodzi taki chłopczyk w starszej grupie i ma taki smieszny kombinezon jak do nurkowania.🤣🤣
No Baśka narazie jest bardzo fit i długie nogi ma. Zawsze lepiej w tą stronę niż miałaby być taka pokakulka po mamie. 🤭🤭🤭
Asix słyszałam że jest taka super fajna grupa ale nie mam Fb. A tym wypadku niestety...
Wiecie z takich śmiesznych umiejętności to ona warczy dosłownie warczy. Może zapomniałam o szczepieniu na wściekliznę 🤔🤔🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 15:35
-
Ostatecznie w kuchni, mam oddzielną. Często ludzie w szafach trzymają. Suszarka tylko prądu wymaga. A najlepszym jest ustawienie na pralce w wieżę, oczywiście jeśli pralka nie jest ładowana od góry i nie w zabudowie. No, jak ma przestrzeń nad sobą 😉
Edit:
Tak to wygląda obecnie, jak chłop wróci do domu to będzie stała plecami do ściany. Pan nie zrozumiał tej instrukcji 😉
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f73d9b9b304.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 16:26
Wowka, Cola87, Patk lubią tę wiadomość
-
Baśka trzyma styl na basenie 😍
Skrzat tak jak Adaś, w samych kąpieluszkach, widziałam te pianki do pływania, ale mnie nie przekonują.
Zuzia ma super te oczyska, za każdym razem się wpatruję 🤩😍
Kattalinna, haha, przecież stoi plecami do ściany 🤣 tylko nie tej co trzeba 😁 pan chyba mało miał motywacji 😋
Spotkałam na spacerze sąsiadkę. Pyta się mnie czy synek już polubił wózek, bo w lato za każdym razem wiedziała, kiedy wracamy do domu, bo tak się darł 😃 ale ma sławę na dzielni 🤪kattalinna, Cola87, J.S, Patk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj ja mam wychodne wyjechałyśmy z mamą o g.14,teraz ja pije szejka z mc- wiem że popielec,ale dopiero jak usiadłam z nim do auta to sobie przypomniałam,z że grzech marnować jedzenie to wypije. Mama na zabiegach, czekam na nią i wertuje forum
Od stycznia myślałam co kupić mamie na 60, 1 lutego zamowilismy kolczyki,które miały być do miesiąca. W czwartek babka mówiła że w piątek,w piątek, że za 2-3 dni, dzisiaj pojechałyśmy odebrać zaliczkę i kupiliśmy gdzie indziej. Nie lubię rzeczy na zamówienie bo potem takie cyrki.
Zuzia ma te oczy szafirowe wszędzie gdzie idziemy ludzie zwracają na nie uwagę,ostatnio pani w banku tak się nią zachwycała, że aż się bałam żeby jej nie zauroczyła.
Katalina super sprawa zwłaszcza zimą jak na balkonie pranie schnie 3 dni.Cola87 lubi tę wiadomość
-
Zazdro suszarki.
Basia piękna dziewczyna ❤
Byłam ze średnią u okulisty, no trafi mnie, wada wzroku, okulary muszę kupić. Fotelik. Młody szczepienie. Kasy brak. Gdzie ten piękny dzień ja się pytam.Patk lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualny