Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZapomniałam się pochwalić pierwszym kroczkiem z podpórką. Dzisiaj Zuzia stanęła oparta o pchacz i robiła mini kroczka oboje to widzieliśmy, jacy dumni jesteśmy:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 17:02
kamciaelcia, pawojoszka, kattalinna, Wowka, Patk, Sela lubią tę wiadomość
-
Też sobie nie wyobrażam życia bez suszarki ,obecnie nam dwie i wczoraj chodziły obie jednocześnie ,dziś pranie juz na dworze wisi . U nas dziś słonecznie tylko wiatr zimny.
Basia wymiata ,jak to mówią ładnemu we wszystkie m ładnie
Byłam dziś zapisać dzieci do przedszkola ,nie było problemu ze Patryk potrzebuje nocnik bo z toalety nie korzysta ,pani powiedziała że niektóre dzieci nawet w pampersach chodzą u nich. Obok jest szkoła i chce Aske od września przenieść ,myślałam żeby wszystkim zmienić ta szkole bo mnie wnerwi już dokładnie ,ale chłopaki nie chcą więc nie będę zmuszać i znów rewolucji im robić. No i w tamtej szkole i przedszkolu jest możliwość zostawić dzieci nawet do 17 tej a tu gdzie teraz tylko do 15 . Już mi się oczka zaświeciły że może jak tak to za jakąś praca się rozejrzeć, choć trzy razy w tygodniu a potem sobie przypomniałam że przecież jeszcze Ula w domu zostaje. Wyrodna matką o dziecku zapomniała jak trochę wolności wyczuła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 17:09
Patk lubi tę wiadomość
-
Majowa, zimą to 3 dni w domu czasem schnie, na balkonie nie próbowałam od jesieni 😉
Cieszę się podobnie 😁
Gif
Edit: trzeba kliknąć, nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 17:25
pawojoszka, MajowaMamusia, Wowka, Katy, Cola87, Patk, Hoope, Feeva, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kattalinna, no to już wiesz, że zakup był słuszny, przecież dla dziecka chciałaś 😊 Bożenka tak bardzo się cieszy z suchych ubranek 😁🤣
Gratki pierwszego kroczka Zuzi 😊
Hoope, wydatki zazwyczaj chodzą kolumnami. Nie parami, nie trojkami, to cała kolumna piesza. I to jeszcze zazwyczaj wtedy, gdy jest ubezpieczenie do zapłaty, albo coś się popsuło 🤨
Kurczę, czy tylko ja nie odczuwam potrzeby posiadania suszarki?
Chociaż fakt faktem, nie mam prania na środku pokoju-a to mnie wkurzało. I u nas są góra trzy pralki na tydzień. I nigdy nie wieszam na dworzu, bo mam wrażenie że będzie to pranie zakurzone. Jestem dziwolągiem? 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 18:03
-
Wowka, ja jakoś nie miałam większego parcia kiedyś. Ale...: mam mega twardą wodę, przestałam używać płynów do płukania no i zaczęło mnie bardzo wkurzać sztywne pranie. Plus wolnoschnące pieluchy w okresach przejściowych. No i twarde pieluchy na małą pupkę 🚼 a teraz takie mięciutkie jak kaczuszka! Już się do skarpetki tuliłam 😉
Sorry, że tak monotematycznie ale jeszcze ogarniam tę suszarkę. Pytanie do doświadczonych mam mam 😎 program odświeżania: że wrzucam wcześniej wyprane suche i to mi tylko powietrzem potraktuje wsad? -
Potwierdzam, Bożena wymiata 😻😻😻
Zapomniałam, jutro jedziemy do rodziców,w sensie do moich i małżo idzie do swoich z Baśka. Bo przecież tam się trzeba zaanonsować... Państwo wielkie. Ciekawa jestem co to będzie... wyobrażacie sobie że oni mieszkają przez drogę z moimi a Baśkę widzą może raz na miesiąc. My tam jesteśmy przynajmniej raz w tygodniu...
Z pewnością znowu stary przyjdzie z jakąś cenną radą. Np. Że powinniśmy iść do chirurga żeby Baśce dziąsła naciącWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 20:45
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Wiecie, trochę to manipulacja faktami bo od wczoraj, czyli od kiedy się naumiała, to chodzi i w kółko tylko klaszcze 🙂 ale rzeczywiście suszarka bardzo ją intrygowała i sporo czasu spędziła w jej okolicy. Bijąc brawo oczywiście 😁
Z klaskaniem poszłam za ciosem i już koci koci łapci jest ogarnięte. A jak się cieszy za każdym razem gdy robi te swoje nowości łapkami 😊 głupiutkie moje kochane maleństwo 😍Wowka, Cola87, Kwiatkowa24, Sela lubią tę wiadomość
-
My też mamy suszarkę.i jest to mega wygodne szczególnie w.okresie jesienno-zimowym. Poza.tym mnie draznily rozłożone suszarki po całym domu i w całym.domu śmierdziało praniem a i wilgoci z prania duzo.sie zbiera w pomieszczeniach.
A program odświeżania to np jak chcesz rzeczy z szafy które długo nie były używane a są czyste.kattalinna lubi tę wiadomość