Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie mam weny do pisania.
Ściskam wszystkiego zmęczone, zdołowane, pokłócone z chłopaki. Cola też ostatnio byłam w McDonald na mcflurry- karmel mmmm ach zjadłoby się. Zobaczyłam się na zdjęciach z imprezki i mam drugą brodę i buzię jak księżyc w pełni, także muszę się opanować.
Jak te nasze dzieciaczki rosną i tak szybko robią postępy wszystkie fotki cudne.
Dobrej nocki.Cola87, Mama32 lubią tę wiadomość
-
Cola, brawo TY! Super zrobilas, ze pozostawilas meza i Adasia sam na sam, niech sobie chlopaki pogadaja.
Jedz, na zdrowko! :*
Oni nie mysla kompletnie. Szkoda nerwow, moj jutro wraca, ja ide na 9 do fryzjera takze tez sobie mezczyzni pogadaja. Juz widze ta zmeczona mine jak wroce.
Katy, fajna sesja, slodko Kamilek wyglada
Cudne ma oczka.
Mlody spi, a ja obsrana o ktorej wstanie do zabawy, ale nie zasne o 19:50 przeciez...Katy, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Kamilek słodko pozuje
Dobrze mi było w tym macu i na tych zakupach. Kupiłam w sumie sobie tylko szczoteczkę do zębów a resztę dziecku ale i tak było fajnie
J.S. o właśnie do fryzjera też się muszę wybrać, toż to świetny pomysł udanego wyjścia jutro i trzymam kciuki za lepsza noc.
Sela ja niestety nie mam pojęcia jak to jest z tymi alergenami, więc nie pomogę Jangwa no a my jakoś musimy dawać radę codziennie z dzieckiem, domem, obiadem itp. czasem faceci mogliby się trochę bardziej postarać.Wowka, kattalinna, J.S, Nynka, Sela lubią tę wiadomość
-
A z nowych umiejętności to nauczyłam dziś Adasia pokazywać język. Może głupia umiejętność, ale byłam tak wyczerpana że głupawą mnie dopadła i zaczęłam mu pokazywać język, a on załapał od razu ;p a brawo pokazuje mu już dwa miesiące i dalej nic...
kattalinna, Sela lubią tę wiadomość
-
Sela, ja też nie mam pojęcia o testach i alergenach.
Cola, mimo że kupiłaś sobie tylko szczoteczkę do zębów, to i tak lubię za udane wyjście. I za pokazywanie języka
Jangwa, no faktycznie, mógł nie zdążyć
Co to tym facetom odwala. Mój też mnie wkurzył i też o obiad poszło
Heej, czyżby działały normalne emotki? 😎😉🤔Cola87, Sela lubią tę wiadomość
-
Cola nie martw sie moj nawet zapomni dziecku sniadania zrobić ale sobie nigdy.
Ja dzisiaj mam dosc,mialam ochote małą spakować i wysłać na drugi koniec świata. Mam po wyzej uszu już chorób najgorzej jak ja jestem chora, bo musze zajać sie dziecmi a maruda mi tego nie ułatwia. Chyba pora wybrać sie na usuniecie migalkow. -
Testy alergiczne robi sie w wieku 5 lub 6 lat jak dziecko ma.jak jest malusie niemowle to właśnie wychodzą nie wiarygodne. Choć ostatnio byłam u alergologa to ja tak zrozumiałam ze jeszcze nie wszystkie mogą wyjść.
Sela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny