Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
wowka
dokładnie
i nie boje się przyznac do słabości
do tego dojrzałam jednak później
trzeba korzystac a nie starac się i udowadniac
no i dlatego nie czuje sie jakas "wielka"
wielkie jestesmy wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 09:26
Nina83 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Wszystkiego dobrego dla jubilatow i jubilatek 🎂🥂🎊🎁
Jeszcze niedawno chwalilymy się zdjęciami brzuszków, a zaraz Nasze brzdace maja rok. Przykro mi, bo ja bym chciała żeby Mania została taka malutka 😭😭😭😭😭
Mania też miała okres (przed zębami), że godzinę od usniecia budziła mi się z takim płaczem... Przeszło wraz z wyjściem jedynek dolnych.
Ida jej teraz lewa górna jedynka i dwojka, widać w dziaslach, dziaslo spuchniete, bo nie jest równa linia i zaczerwienione trochę. Znowu marudna, znowu szarpie tam palcami i gryzie wszystko. Sen też ma niespokojny.
Mi zcykli przed ciąża 28dniowych zmienilo się na 26dniowe, czasem trwa 5dni, czasem tydzień. Ale zazwyczaj drugiego i trzeciego dnia mam taki wodospad, że co 5minut chodze do kibla.
Co do ślubu to cieszę się, że nie biorę u siebie w parafii bo by chyba mnie na to nie było stać 😂
Jak byłam ostatnio po pozwolenie na ślub w innej parafii, 2 świadectwa chrztu i pozwolenie na chrzest w innej parafii to proboszcz zazyczyl sobie 200zl... Szczękę z podłogi zbierałam chyba 5minut, początkowo myślałam, że żartuje. Żałuję, że o paragon nie poprosiłam... 😳
Nie chce myśleć ile za ślub by nam powiedział haha. W tej parafii co bierzemy jest co łaska - taka serio serio co łaska a nie ze co łaska ale minimum x zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 09:29
kamciaelcia, Hoope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaty, ja bym podała już coś ba gorączkę. Niby to jeszcze nie gorączka ale moja Zośka przy takiej temp.jest bardzo słaba i widać, że się źle czuje. Nie czekam, podaję. Co do rehabilitacji...hmm, czy oprócz podwyższonej temp. są inne obiawy?
Na pewno, musisz poczekać aż temp. się obniży, z podwyższoną nie wychodz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 09:35
-
nick nieaktualnyZosiu, Ulenko, Patryczku, Bartusiu rosnijcie zdrowo!!
Jak Bartek 11 miesiecy, to Kamil za moment rok??😳😳
Mój za dwa tygodnie 11skonczy😳😳
Henio zawstydzasz mojego pelzaka, brawo!🙂
Kamcia nawet sobie nie potrafie wyobrazić co czujesz...powtarzam niezmiennie podziwiam Was...
Feeva w mojej rodzinnej parafii co łaska wg cennika😁
Katy współczuję, ale ja bym podala cos już p/goraczkowego.
Ktos pytal o wybudzanie, Filip przez 2 h po zasnieciu budzi sie po 40 minutach, 20,20 i dopiero sen twardy. Nie wiem co to...
Ps moje dziecię spalo pol nocy u siebie...ma podłodze😁
Nina83, kamciaelcia, edwarda20, Hoope, kattalinna, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale to taki "inny" niebieski, przynajmniej na kompie w słońcu z kurzem wszechobecnym
Piotrek długo miał niebieskie, grubo po roczku pojawił sie brazowy barwnik
ale to i tak nie ten barwnik co juz ma Patryk; u Patryczka szybko były ciemne brazowe, on wrecz urodzil sie z duza (bo na 1/4 teczówki) plama brazowa, ta plama jest nadal widocznaNina83 lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:hoope
czy dumna???? kiedy pomysle,jak bede przy nich wygladała za 15 lat, to mi słabo
A mnie to właśnie wzrusza najbardziej 😍
Jakieś tam foty mam, przypadek, że akurat dziś 😂
Wstałem i jestem gotowy na miłość
Umiłowałem sobie Twoją kosmetyczkę i zrobiłem smoky nose dla forumowych lachonów
Przegląd dentystyczny
No, wiadomo
😋
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 20:03
kamciaelcia, jangwa_maua, Katy, Nina83, Nynka, kattalinna, Kwiatkowa24, Feeva, pawojoszka, J.S, Wowka, Cola87, D_basiula, Sela, Berbecia lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
cudny jest
twoje zdjecia dodaja mu uroku...nie! Prezes sprawia, ze zdjecia magiczne
obok klamerek moja kosmetyczka tez hit, juz jest w opłakanym stanie bo ma dwóch miłośdników, tych miłośników tata nauczył kosmetyczkowej miłosci wrrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 10:47
Hoope lubi tę wiadomość