Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Zmowa!
U mnie drugi dzień okresu. Jestem opuchnięta i leje się ze mnie jak z dziurawego wiadra...
U nas też udany dzień. W ramach opieki nad dzieckiem wsadziłam do samochodu, obleciałam kilka sklepów i pojechaliśmy do mojej mamy. A tam dwa pieski, kotki i można było wypić ciepłą kawę 😀 w sumie to niedawno wróciliśmy do domu 😊Nina83, Katy, Sela, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja dołączam do okresówek, dostałam w dzień wizyty u gina. Miałam dostać około 15-16, nie wiem czemu tak wcześnie mam w tym miesiącu. Mnie też nie zalewa,mam raczej normalny, ale dłuższy niż przed ciążą.
Mama32, super że wypad na basen udany też musimy w końcu pójść. Gdzie kupiłaś taki ładny strój kąpielowy(Twój)?
Katy, z filmiku pamiętam Twoje piersi i czuprynę Kamilka
Czy Wasze dzieci też się budzą po położeniu spać? Moja bardzo często po około godzinie się budzi, nie wiem o co chodzi. W ogóle to ostatnio nie wiem jak ją usypiać na noc, chwile ponosze i się wygina, że chce do łóżeczka, tam polezy i rzuca się,jak zostawię to całkiem się rozbudzi, jak wezmę na ręce to po chwili się wygina i tak kilka razy wkładam wyjmuję. Jak ją zaczełam bujać w łóżeczku to nie uśnie, nie wiem co robić żeby było dobrze. Ogólnie nocki u nas dobre, budzi się na jedzenie 1-2, czasami przebudzi się i piszczy, a po chwili sama zasypia.Katy, Mama32 lubią tę wiadomość
-
Majowa, jeszcze niedawno moja miała taki okres, że się budziła tak jak piszesz - godzinę po zaśnięciu. Tak jakby drzemkę sobie zrobiła. Trwało to niecały miesiąc, zbiegło się w czasie z ząbkowaniem, katarem i skokiem, jak te trzy minęły to przeszło. Nie wiem co było przyczyną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 22:07
Matylda
-
Ja mam niebolesną niagarę okresową od poczatku, tyle ze trwa okolo 3 dni, a potem tylko plamienie.
Katy kiedy slub?
Dzis moj maly oficjalnie zaczal chodzic Chwale sie ;p
Miesiac temu zaczal sie puszczac, robil kroczek, potem dwa, ostatnio trzy, cztery, a dzis juz non stop na nogach, oczywiscie chwieje sie i upada, ale cwiczy zawziecie. A wyglada to nieziemsko, taki maly zombi
jangwa_maua, Tanda, pawojoszka, Berbecia, Cola87, Sela, kamciaelcia, Katy, J.S, kattalinna, Feeva, D_basiula lubią tę wiadomość
-
O ja Edwarda jakie postępy super
Heh to chyba jednak zmowa okresowa nastała... Hoope oby Cie nie dopadła
Majowa mój Leo od miesiąca tak się budził po 2h, ciężko było go ogarnąć, bo się darł i tylko cyc dawał radę. Ale dzisiaj jak zasnął o 20 tak jeszcze śpi!!!! Budzi się co chwilę, coś kwięka ale zasypia.
Co do wyginania na rękach to u nas to samo. Sama nie wiem co chce, jak kładę do łóżka to zaczyna się płacz o kręcenie, jak biorę na ręce to się wygina...ręce opadają.W końcu się udało...
-
Najlepszego dla jubilatów!
Hoope, solidaryzuję się z Tobą, ja bezokresowa też 😊 chociaż nie do końca bo niby jeden miałam 7 miesięcy temu. Podobno tak też może być. Ale jak przyjdzie kolejny to po tym co widziałam na USG - będzie niagara, endometrium grube jak pierzyna.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Wszystkiego nalepszego dla Prezesa, Patryczka i Uli To juz prawie nie niemowleta, a duze dzieciaki :* Poprosze o zdjecia :p
Edwarda, gratulacje dla Henia :* Wstępnie slub w sierpniu, ale daty jeszcze dokładnie nie mamy. Nie bedzie to huczna impreza wiec powinnismy zdazyc ze wszystkim
Problem mam troche jak to bedzie z Kamilem wtedy, wiem, ze bedzie juz troche starszy, ale jednak chyba bedzie mnie jeszcze potrzebowal i nie wiem jak to rozwiazac...Oczywiscie tesciowa sie zadeklarowała, ze sie bedzie nim zajmowac, a ja nie specjalnie tego chce, z drugiej strony ja najczesciej widzi...Nie wiem sama
Dzisiaj mamy rehabilitacje, oby bylo bez placzu...
Hoope, kamciaelcia, edwarda20, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla Uli, Patryczka i Prezesa pokażcie solenizantów u nas noc średnia, w nocy szybko trafił do nas, pojekiwał i popłakiwał, jak już było coraz gorzej to podałam p/bólowe i spał. On ostatnio co drugi, trzeci dzień dostaje coś p/bólowego ale co mam zrobić jak tak go boli i płacze dzień też się średni zapowiada no ale zobaczymy... katy powodzenia na rehabilitacji!
Hoope, kamciaelcia, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
10miesięcy
Waga bez zmian- 9,74
Wzrost hmmmmm przyjmijmy najniższa wartość(choć dominanta duzo wieksza) 80cm!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 11:21
Katy, Cola87, Hoope, Nina83, J.S, Berbecia, Feeva, edwarda20, MajowaMamusia, kattalinna, Nynka, amygdala, Kwiatkowa24, pawojoszka, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry 😊
Wszystkim solenizantom wszystkiego co najjjlepszeb💐😘 przede wszystkim zdrówka! Moja Zosinka też dziś kończy 10m, kiedy to zleciało 🤔?
A co do okresu..ja mam dostać za dwa dni, od tygodnia czuję się fatalnie 😖
Pierwszy okres dostałam tydzień po połogu! 😭 I karmiłam piersiąkamciaelcia, Katy, pawojoszka lubią tę wiadomość