Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattalinna, o wow. Zacny noworodek 😯
Katy, chciałam skomplementować Kamilka, ale spaliłam się ze wstydu 😉 widać że cwiczycie oboje 😊
Hoope, a ja Ci nie zazdroszczę 😋 nie mam czego, też tak mam. Tylko bez opowieści 😉
Pewnie chciałam coś jeszcze napisać, ale nadal jestem spalona ze wstydu. Tak się cieszyłam, że schudłam, ale przy Katy nadal jestem mastodontem 😀
Edit. Vanessa i Mama na basenie! 🤩 nawet kostiumy Wam pasują 😁 Superancko, ale nadal palę się ze wstydu 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 22:19
Nina83, Mama32, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama kolejny lachon, ja się wypisuję stąd. Wowka pewnie też kłamie jak z nut o tym swoim mastodontyźmie.
Jestem tłusta foka. O właśnie, foki mają teraz okres rozrodczy, można im wybaczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 06:57
Mama32 lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Katy, ty szczypiorku!
A moje dziecko spalo dzis od 19 do 7:15 z jedna mini pobudka. Mozna? Mozna, wiec nie wiem o co mu chodzi, ze potrafi sie pierdylion razy budzic.
Moje dziecko zasypia jak lezy, tylko musze je klepac po tylku. Nie nosze, nie lulam, w koncu sam padnie. Mojemu jakbym opowiadala to by dopiero sie rozkrecil 😁
Super dziewczyny na basenie, ja tez planuje sie ze swoim wybrac, na pewno bedzie mial radoche bo lubi sie kapac.
Tylko matka musi stroj ubrac, w zasadzie kupic, a wstydze sie gornej partii ud, wiec stroj wygladajacy jak spodenki 🤣 najlepjej zaslaniajacy troche brzucha i boczkow. Nie wiem czy taki znajde, dopoki nie znajde nie ide 🤣Mama32, Katy, Sela lubią tę wiadomość
-
Hoope, rozpaczam ze nie moge parawanu na basen 🤣
My w tym roku kupujemy bardzo duzy basen do ogrodka takze ja - wielorybek bede bez oporu sie pluskac, bo wszystko mamy zagrodzone i nic nie widac
Nad jezioro nie lubie za bardzo, ale pewnie pojedziemy kilka razy -
Ja mam inną taktykę. MastoWowka zakłada strój na basen i idzie, mając nadzieję że ludzie przestraszą się: a: mastodonta w wodzie, b: nieoczekiwanych plywow wody basenowej spowodowanych w/w mastodontem w wodzie 😂
Jedziemy w niedzielę do Uniejowa, słuchajcie wiadomości 😁 -
J.S. to chyba nasze chłopaki się zgadały to była dobra noc. Jakaś 19.40-7.05. Z przerwa na przerzucenie do naszego łóżka (jakoś nad ranem) i o 5.30 butla i spał dalej. A mówię do męża o tej 5.30 że to pewnie pospane, a tu taki miły psikus ale wczoraj po południu za to było kiepsko, musiały pójść p/bólowe. Ja mam wrażenie że te czwórki jakoś falami wychodzą, raz jest lepiej raz gorzej.
Mama pięknie wyglądacie 😍J.S, Mama32 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama32 ma super figure :p Ja sie na basen wybieram juz od dawna i cos dotrzec nie moge
U nas nocka spoko nie liczac pobudki po 3 na "pogadanie", ale zasnal ladnie sam i spal do 6.40 prawie, a to niezle jak na ostatnie poranki :p
Mama32 lubi tę wiadomość
-
Mama z Vanessą cudne 😁
Zazdroszczę nocy bez pobudek i usypiania samodzielnego. Bożenka wyczerpała chyba swój limit kilka miesięcy temu gdy zasypiała na macie podczas zabawy. I u niej nie ma czegoś takiego jak leży i zaśnie. Głowa na łóżku, dupka w górę, na boczek jeden, na boczek drugi (ta dupka) i wędrówka po łóżku. A przy cycu syndrom niespokojnych nóg, rąk i wszystkiego.Mama32 lubi tę wiadomość
-
Nynka ja nie wiem czy go brać na rozmowę tego Filipka czy nie...bo jeszcze naszemu coś nagada i pójdzie nie w tą stronę co trzeba :p a tak serio to ja dalej wierzę że w końcu kiedyś nasze dzieci będą przysypiać całą noc i to w swoim łóżeczku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 10:20
Nynka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny z ta figura to wcale nie jest tak super, aparat była chyba łaskawy a i strój kąpielowy coś tam przyciasnil😂😂 seriooo, normalnie to faldka na brzuchu i druga broda na codzien. Wyglądam podobnie jak Vanessa czyli niedaleko pada jabłko od jabłoni😂😂😂
-
Bry.
Kattalinna, toż to kawał dziecia! Ja 3500g nosząc to było mi już opór ciężko
Katy weź się schowaj, Ty patyku. Kamcio pięknie siada
Piękne kobitki w basenie
Co do wagi... Ja nawet nie mam jak się zważyć, bo mi sie waga zepsuła. Ale ostatnio wpierdzielam tyle słodyczy, że 6 na pewno jest już z przodu... Muszę się wziąć za siebie, bo idzie w biedra i brzuch, masakra. I nie mam talii
Mania sama nie uśnie. U nas tak jak u Kattalinny, policzek przytulony do materaca, paluszki w buzi, ale dupka lata z jednej strony łóżeczka na drugą. U nas ręce...
Mania się nie wybudza jak ją odkładam na najniższy poziom.
Miałyśmy wyjść na dwór, ale tak wieje znowu i pada co chwilę...
W niedzielę ma być 18 stopni!Katy, Mama32 lubią tę wiadomość