Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj podczytuje tylko bo nie mam nic do powiedzienia za bardzo xd
Jedynie moge sie pochwalić, ze Kamil polowicznie umie siedziec 😂 Pozniej postaram sie Wam pokazac filmik bo z mojego tlumaczenia pewnie nic nie zrozumiecie :pNina83, J.S, kattalinna, Nynka, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyedwarda20 propozycja bardzo kusząca. Myślę, że wszystko zależy przede wszystkim od tego, czy dasz radę być bez dziecka, a ono bez Ciebie? Czy Twoja mama da radę zajmować się nim i ile godzin dziennie Cię nie będzie. Moja mama nie dałaby rady zająć się Zuzią przez cały dzień, ponosi ją chwilę i mówi, że jej ciężko, rozumiem ją- ma 60 lat i niemowlak ma prawo ją męczyć. W awaryjnej sytuacji możesz zatrudnić opiekunkę, przy takiej kasie można sobie pozwolić
J.S. jak ja Ci zazdroszczę, że masz 3 lata macierzyńskiego, rewelacja, też tak chce. -
nick nieaktualnyA to, że nie kp i nie śpisz z dzieckiem nie ma nic wspólnego z tym, czy jesteś dobrą matką. Moja też śpi od 1 nocy w łóżeczku, nigdy nie przespała ze mną w łóżku całej nocy, skoro dziecko ładnie śpi samo po co to zmieniać, męczyć siebie i dziecko.
Głowa do góry, na pewno super z Ciebie mama
J.S. też nie byłam na takiej imprezie, ale chyba warto jakieś winko kupić. Co do storczyków, moja mama na urodziny dostała 5, chyba teraz jakiś szał jest na nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 15:37
-
Majowa dzięki Synek to milosc mojego zycia, najwazniejszy dla mnie, maz mowi wprost ze jest zazdrosny o niego ;p
Najdluzej nie bylo mnie z nim okolo 6 godzin, ale i tak caly czas o nim myslalam. Czy on beze mnie da rade? jak mnie nie ma to nie placze, zaglada do lazienki czy kuchni, ale nie woła ani nic. Tyle ze zawsze wtedy jest u siebie w domu, z mezem lub moja mama, wiec czuje sie bezpiecznie. Ale jednak tutaj nie byloby mnie dluzej. Moja mama mysle ze dalaby rade, mały nie jest przyzwyczajony do noszenia.
Hoope lubie poznac opinie innych mam, a wiadomo ze decyzje i tak musze podjac sama. A dzieci nie chce miec wiecej, nikt mnie nie przekona ;p
-
Majowa, u nas tez storyczki robia furore, ja mam chyba 3. Moze faktycznie kupie szampana i cos jeszcze.
Szczerze to tez sie ciesze, ze bede 3 lata, ale pozostaly ostatni rok tez nie bede miala dochodu, bo moj macierzynski przestanie byc wyplacany, to jednak nie koliduje z tym abym ciagnela urlop, bo spokojnie na luzie damy rade finansowo.
Dzisiaj jak bylam w swojej pracy to az mnie scisnelo w zoladku na mysl, ze teoretycznie wracalabym w kwietniu gdybym nie wziela tak dlugiego urlopu. Masakra. -
A ja jak zwykle w tyle z forum... już nadrobiłam;-)
U nas nadal brak neta po tych wichurach
Edwarda ja pewnie bym brała tą posade, jeszcze jak masz mame do pomocy. Super.
J.S mój Leo też tak lgnie do dzieci, wpatrzony jak w ruchome obrazki
Co do imprezy to pewnie bym wzięła jakiś alkohol.
Kamcia zazdro usypiania bez smoczka!!!
Co do przeprowadzki do innego pokoju, to u nas nadal się nie da, bo karmie co chwile w nocy...
Nie wybudzają Wam się dzieci jak wkładacie je do łóżeczka opuszczonego na sam dół? Bo mnie się mega wybudza za każdym razem (tylko u nas usypianie nadal na rękach) w końcu zdemontowałam jedną barierke i łóżeczko jest dosunięte do naszego łóżka i tym o to sposobem Leo śpi wszędzie eh, dobrze, że mam kamerke, bo i naczej bym nie dała rady.
Mój Leo jak się dostanie to idzie do żłobka od sierpnia, a ja wracam do pracy (max do grudnia i zaczniemy starania o drugie).
Tanda, Katy gratki dla postępów !!!!
Leo od 4 dni wstaje (oczywiście przy sofie czy stoliku)
Maniulka spóźnione ale szczere sto lat
Katy, Feeva, Tanda lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Brawo Matylda i Leo!
Buziaki Maniula 😘
Czytam i nie wiem co pisać bo tyle tego...
To zupełnie bez związku napiszę 😉 dziś koledze urodziła się córka: 68cm i 5850g. Mam nadzieję, że będzie usypiała bez bujania na rękach bo już mi szkoda mamy 😉 chociaż na jej pewnie od razu bym ojca w to ubrała bo to przez jego geny 😂Katy, Wowka, Tanda lubią tę wiadomość
-
Kattalinna, wow 😮😮 ale gigant:p
Obiecany filmik, to cos ci robie z nim za drugim razem to jest ćwiczenie od fizjo :p Wiem, ze duza pomoc z mojej strony, ale chce zeby wiedzial w czym rzecz w ogole xd
https://youtu.be/r2nLNVCJgZYSela, kamciaelcia, kattalinna, Berbecia, olciabos, pawojoszka, Hoope, Wowka, Nina83, Feeva lubią tę wiadomość
-
Katy, tu szacun dla Ciebie! Większość z nas, ze mną na czele, tylko marudzi na wagę/ sylwetkę. Ty działasz od dawna 😁 ale i tak szczypior z Ciebie 😉😋
Cola, nie wiem ale raczej nikt naturalnie by nie pozwolił, skoro dzieci 3500 i więcej już na cc kierują.Katy lubi tę wiadomość
-
Kattalina toż to prawie 6 kilo dziecia nawet sobie nie wyobrażam w ciąży tyle nosić ,oczywiście naturalnie to pewnie nie rodziła ,ale i tak uważam że lekarze nie powinni dopuści do tak dużej masy ,takie dziecko mogło się zwyczajnie udusić.
Katy całkiem ładnie mu idzie widać że nie ma z tym kłopotu tylko być może nie widział wcześniej potrzeby żeby siadać. Jeszcze trochę a będzie śmigał jak reszta.
Gratulacje nowych zdolności,mój pelzak dalej nie raczkuje tylko przemieszcza się po swojemuKaty lubi tę wiadomość
-
Katy nie widziałam, nie mogłam się skupić, biust mnie rozproszył 😂
Mam wielką nadzieję, że przodownik forum Jaśnie Pan Prezez jako pierwszy świadomie zacznie korzystać z tronu. Czyli w listopadzie. Moim dziewczynom mokre spodnie przeszkadzały. Niech brat idzie w ich ślady bo nie zamierzam przewijać trzylatka z kupy. Oooo nie.
Dobry tydzień synu zasypia na noc kładąc się koło mnie na łóżku i słuchając jak opowiadam co działo się w ciągu dnia. Nie przy cycu, nie na rękach, leżąc jak człowiek.
Sama sobie zazdroszczę 😂Katy, Nynka lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Zazywczaj tracilam motywacje po niecalym miesiacu cwiczen, teraz jestem wytrwala bo to moja jedyna rozrywka 😂
Hoope, wlasnie zauwazylam to dopiero na filmiku, w koncu bluzka do karmienia to musi byc latwy dostep 😂
kattalinna, Wowka, Nina83 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0c9498f55e8.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/04bb81db2801.jpg
Vanessa była dzisiaj pierwszy raz na basenie.
Krótkie podsumowanie: będziemy chodzić częściej. Była wniebowzięta😁😂Katy, Wowka, Berbecia, Nina83, Sela, Hoope, pawojoszka, J.S, kamciaelcia, Nynka, kattalinna, Feeva, MajowaMamusia lubią tę wiadomość