Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkie takie tu grube i brzydkie to kogo ja zdjęcia oglądam,bo chyba nie wasze.
Ja chyba księdza zawołam żeby wypedził te choróbska z domu.
Syn znowu nie poszedł do zerówki. Lało się z niego jak z kranu, gdzie się tyle zmieściło w tym małym brzuszku. Chyba jakaś dziwna jelitowka nas meczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 12:15
-
Nynka ja dorzucam swojego do tej rozmowy, bo u nas noce takie jak u Ciebie (i ząbki nam nie idą)
Berbecia dużo zdrówka dla Was!!!
Eh Leo położony do łóżeczka tylko się wierci itp nie ma mowy o spaniu. Chyba ze 2h bym go tak usypiała, na rękach to pare min i śpi. Ale chyba jednak zacznę go usypiać na łóżku, trudno poświęce te godziny, może się nauczy. Chociaż dzisiaj w nocy o dziwo zasnął sam, miał pobudkę na 30min o 1 w nocy, powiercił się, pobawił zabawkami i padł na męża brzuchu...
Cholera dostałam okresu!!!! Mam nerwy, bo w cale mi się do niego nie spieszylo, tyle miesiący bez i się odzwyczaiłam. Tylko nie leci mi jakoś strasznie, raczej takie plemienia, no chyba, że się rozkręci, aż się boję tej niagary.W końcu się udało...
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam teraz okres. Dalej jest obfity ale już nie tak jak wcześniej. Wcześniej to dopiero była niagara muszę pochwalić moje dziecko, dziś miał całkiem fajny dzień. Tak mogłoby być co prawda teraz dość długi go usypiam ale i tak dzień zaliczam do tych udanych oby moc też była dobra...
J.S, kamciaelcia, Wowka, Nina83, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Cola, co te nasze dzieci w jakiejs zmowie sa 😅
My tez mielismy dzisiaj bardzo udany, spokojny dzien i jestem ciut zmeczona, ale bardzo zadowolon pomimo ze byla tylko jedna drzemka
Spi juz od 19, zobaczymy jaka bedzie noc
Cola, oby byla udana! Trzymam kciuki za waszaNina83, Cola87, Sela, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Co to jakaś zmowa okresowa? U mnie dziś drugi dzień@ ,Sela pociesze cię że mój pierwszy okres ,choć nie wiem czy to był okres ,to też były tylko plamienia aż się wystraszyłam że to może jakaś implantacja bo trwało to dosłownie chwilę i koniec ,następny okres był już taki normalny równy miesiąc po tym pierwszym niewiadomo czym. Więc może być różnie bądź gotowa na wszystko 😋. U mnie już też nie jest taki obfity mam nadzieję że to nie oznacza że będzie dłużej bo ostatni był tydzień a ja tam wolę 4 dni Niagary i spokój niż 10 dni takiego byle co .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 20:32
Nina83, Sela lubią tę wiadomość
-
A ja przed okresem, bo bym żarła i żarła. Na dodatek ostatnio mnie rozłożyło i dopiero do siebie dochodzę a przy okazji sprzedałam choróbsko małej. Więc nawet nie mam kiedy ćwiczy a poszłabym sobie już pobiegać. Może jutro się uda dupę ruszyć 😁. Moje dwie śpią i oby młodej kaszel nie wybudzał.
Nina83 lubi tę wiadomość