Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
wowka
przestałam zapisywac jak Piotrus skończył 10.m. bo wszystko juz było przewidywalne i "takie samo"
i na tym etapie jadał jeszcze raz w nocy ale godziny były zmienne np 1:30 czy 5 i to była fajna porcja (200ml)
miewał wtedy zazwyczaj 6 posiłków z tym w nocy łącznie
i z tego co pamiętam córka też jeszcze jadala raz, duzo mniej , około 2 (co było komfortowe w szpitalu srad pamiętam)
zmiana nastapiła nagle, z dnia na dzien, nie pamiętam kiedy dokładnie, miał moze jakis rok
dla odmiany Patryk jest nieptrzewidywalny, nieżarty, dziś w nocy jadł 2x, ale tez to były(wyjątkowo) dwie jedyne pobudki -
nick nieaktualnyBerbecia współczuję, mojego męża też dopadło. Chyba to jelitowka bo nie mam innego pomyslu co to...
Mi na wszystko cola pomaga😂
Po kolei, pajace u nas już nie istnieja, młody pala nienawiscia do nich....
Edwarda powiem tak jeśli to dla Ciebie jakaś szansa zawodowa, jeśli te pieniądze są potrzebne bralabym i się nie zastanawiala, tak jak hoope pisze malo ktora tu ma tak komfortowa sytuacje.....z drugiej strony jeśli to wasze jedyne dzieciątko i chciałabys spedzic z nim ten czas...no cóż ja bym zostala.
Ja do pracy wrócić musze, a młody musi do żłobka...
Feeva jeśli się nie mylę to nie mozna miesa mrozic dwa razy...
Kyo dziecie chce przesiedlic do jego pokoju??? Ja też o tym myślę, ale nie wiem w jakie lozko gdyz on kocha tylko nasze....
Js ja bylam na otwarciach 3/4 bab przynosilo storczyki...to salon kosmetyczny?? -
No właśnie, Kamcia, bo pamiętam menu Piotrusia z zeszytu i jakoś zaczęło mi się wydawać, że Skrzat z jedzeniem postępuje podobnie. Dlatego zainteresowało mnie od kiedy Piotruś rozstał się z nocną butlą 😊
U nas idzie mini porcyjka ok 4. Jakieś 60ml-90ml.
Cola, weź pod uwagę, że późno chodzimy spać 😉
Berbecia, krople żołądkowe, a z naturalnych to rumianek i koperek. Dużo wody przegotowanej.
Nynka, ja myślę o przeprowadzce. Skrzat śpi u siebie w łóżeczku i z tym lozeczkiem bym go wyniosła 😉
A, mięso można mrozi ponownie po obróbce termicznej. Feeva dobrze robi, ale rozumiem wnerw, na to że w ogóle musi to robić 😊 facety, kiedy ewolucja nauczy ich myśleć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 09:06
-
nick nieaktualny
-
Haha, widzę że wszystkie teraz będziemy rozmyślać co to za salon 😁
Ja pomyślałam o samochodowym 😂
Nynka, zazwyczaj budzi się raz. Czasem dwa. Mam nianię, nie wiem tylko czy ją będę włączać, bo pokój Skrzata tuż obok naszej sypialni, drzwi prawie się stykają. Największy problem mam ze sobą 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 09:11
-
nick nieaktualny
-
Nynka
Piotrek dostał łóżeczko 140x70 i je uwielbia. Nie ma jeszcze wyjetych szczebelkow. Można je pozniej przerobić na tapczanik choc na tej wersji niekoniecznie mi zależało
I co najdzieniejsze. Patryk od urodzenia lubi w nim leżeć
Długo rozmyslalam w czym Piotrek ma spać. Ostatecznie padło na łóżeczko bo on noce przesypia a ja w nocy do niego w ogóle nie wchodzę bez potrzeby. Np nie przykrywam odkad zdjął spiworek. On ma nianię(co"trzeszczy" już na każdy jego ruch)a Patryk kamerkę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny