X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia śliczna, jaka zalotna 😍

Kamcia ja wiem, że to nie ja, to dzieci robią zdjęcia 😂😉 Kamcia mąż Ci się często maluje? Do pracy?😂

Prezes też ma taki dziwny ten brąz, jakby z szarości wychodził.

Katy no gorączka jak nic. Obserwuj. Dobrze, że rehabilitacja odłożona. Bywacie z nim w sklepach na zakupach? Marketach, dyskontach?

No dobra, jeszcze pospamuję zdjęciami, siostra jeszcze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 21:03

kattalinna, Kwiatkowa24, Katy, kamciaelcia, pawojoszka, J.S, Wowka, Cola87, Feeva, D_basiula, Sela, Berbecia lubią tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Prezes wymiata! Cudaśny 😘 a siostrzyczka śliczna dziewczynka 😍

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 11:26

Hoope lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bartek serio jak dwulatek😳
    Od córy nie dlugo będziesz musiała chłopaków przeganiac coś czuje❤

Przyznam, że jestem ciekawa hak wygląda najstarsza😂

Hoope lubi tę wiadomość

• Mama32 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope, Katalina ja tez sie z wami solidaryzuje, nie tęsknię za okresem a jak czytam o tych waszych niagarach to już mi niedobrze 🤤

Majowa strój kąpielowy z H&M. Łącznie drogą internetowa zamówiłam chyba z 6 strói do przymiarki. Ten przyszedł ostatni i mi podpasowal 😍

ex2bio4pttsuyqga.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    😋

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 21:03

Katy, kamciaelcia, Nina83, pawojoszka, J.S, kattalinna, Wowka, Cola87, Feeva, D_basiula, Kwiatkowa24, Nynka, Sela, Berbecia, jangwa_maua lubią tę wiadomość

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, tak, juz raczej pomogl bo Kamil troche odzyl :p

Hoope, sliczne dzieciaki :p Tez jestem ciekawa najstarszej 😂 jezdzimy z nim raz w tygodniu zazwyczaj, ale goraczke ma pierwszy raz wiec to chyba i tak niezle jak na skończone 11 miesiecy xd

Dzisiaj mielismy jechac po moj wymarzony odkurzacz, ale sobie odpuszcze, szkoda, ze znowu rehabilitacja przepadla :(

Edit. Co ile wgl mam mu sprawdzac ta goraczke?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 11:44

Hoope lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hoope
    miałam pisać, że najstarsza najpewniej do matki podobna, więc dlatego tak bardzo skrywana :D ale jest i najstarsza ;) pewnie i charakter taki sam XD
    bardzo poważnie wygląda w tej stylizacji :) nie jak współczesna powielana nastolatka

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katy
    chodziło mi o to, czy pomiar opierasz na wiarygodnym zródle ;) jest jak nalezy
    czopki sa w porzadku, al najwazniejsze by dawka leku w nich zawarta tez była w przeliczeniu adekwatna do masy

Katy lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • J.S Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezes ❤️❤️❤️
    Boski przeglad uzebienia, w ogole caly fajowy, ale widac serio jakby byl starszy

Mlodsza tez sliczna, niedlugo Hoope bedziesz musiala kawalerow odganiac

A najstarsza to tak jak kamcia widze, ze powaznie wyglada bardzo na tym zdjeciu, w tej stylizacji, ile ma lat tak w ogole bo mi umknelo?

Katy wspolczuje goraczki :/ duzo zdrowka dla Kamilka ;*

Katy, Hoope lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nudzi wam się jak nic ,tyle naszrajbowac ,kiedy was nadrabiać?

Zosienka jest przeurocza a Bartuś jest jedyny i niepowtarzalny. Za to najstarsza wygląda jak na zdjęciach ze starych filmów takich historycznych ,dziewczyny wogole bardzo podobne są do siebie.

Katy zdrówka ,może to ząbek jeśli innych objawów brak ,albo wirus ,tak czy owak trzymajcie się ciepło.

Katy lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope, masz ładne dzieci...od najstarszej po najmłodszego ☺️

Hoope lubi tę wiadomość

• Katy Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie na zeby mi to nie wyglada bo dopiero co mu wyszły dwa..Moze sie ode mnie zarazil bo bylam chora niedawno:/

Poki co 37.4 i zjadl nawet mandarynke wiec jest ok :) Wczesniej to az na tatusiu zasnal biedny, taki zmarniony byl, ze tylko sie chcial przytulać:(

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia jak laleczka 😘 na ostatnim zdjęciu eksponuje bioderko 😁

Hoope, no dzieci masz udane ❤ no i jeszcze te cudne zdjęcia. Najstarsza też mi się skojarzyła z klimatem retro, młodsza jak elfik i Prezes potargany po śnie 😍

Zdjęcia magnetyzujące, bardzo mi się podobają 😊

My właśnie wróciliśmy z zakupów, akurat jak Wy piszecie o gorączce itp i oczywiście już sobie wkręcam, że trzeba było nie jechać... 😖 głupia ja.

Nina83, Hoope lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, gdybym strzeliła jej fotę z okna, byłaby taka sama jak setki innych. Pokolenie kopiuj wklej. To ja ją wystylizowałam. Różnimy się tak bardzo, jak tylko się da. 19 lat w tym roku.

Dziękuję za miłe komentarze 😘😘😘

Sezon grypowy uważam za otwarty. Na zakupy jeżdżę sama, dzieci kilka razy wróciły ze sklepu chore.

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my zakupy robimy tylko z dziecmi, inaczej się nie daje...a choroby przyniesli tubylcy...raz ja zaraziłam, raz szwagierka
    ale choroby wszędobylskie trwaja
    bilansu 9.m. nie zaliczylismy ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do szwagierki-tej starszej, co jej nie lubię
    dziś z nów zalicza u nas nockę
    zjezdza ze szkolenia (NSR) a jutro do domu (ma bezpośrednio pociąg od nas -na drugi koniec Pl)
    ale jak zwykle wymaga większej obsugi niż standardowy "gość" i mam na nią (jak zawsze ) nerwa wrrrrrrrr

Nina83 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Brawo dla Henia!

Od wczoraj mamy pchacza z vtecha. Rety, jak mnie ta baba wkurza! Rozumiem Patk i jej awersję do huli kuli.
    witaj w klubie, mnie strasznie irytuje gąsieniczka vtech, tej firmie dziękujemy, sama nic od nich nie kupię.

Sto lat dla wszystkich świętujących :) wszystkie zdjęcia śliczne, Zosia mała modeleczka :D

Widzę, że pobudki po krótkim czasie od położenia spać są nie tylko u nas.
    W naszym przypadku na pewno nie mają związku z katarem, czy ząbkowaniem, bo z małymi przerwami jest tak u nas od dawna (od zawsze?).

Ściskam gorączkującego Kamilka.

kamciaelcia, Katy, Nina83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje wszystkim postępów i nowych umiejętności :)

• Tanda Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla solenizantów :)

Co do okresu to ja się czuję mega oszukana, cały czas kp (przez pierwsze pół roku intensywnie, ani jeden raz mm nie podałam) a pierwszy okres dostałam 2 tyg po połogu i od tego czasu co 21-26 dni jest.

Za każdym razem fascynuje mnie tak samo jak po Matyldzie widać każdy skok rozwojowy. Mąż się śmieje, że ma aktualizację softu XD
    Po okresie marudzenia nagle z dnia na dzień mam doroślejsze dziecko, robi rzeczy których wcześniej nie robiła tak, jakby je umiała od zawsze. Ruchowo względem zeszłego tygodnia jest dwa poziomy wyżej, kwestia kilku - kilkunastu dni i moim zdaniem będzie chodzić. Usilnie trenuje stanie bez trzymanki, pierwsze małe kroki ma za sobą, wczoraj udało jej się kilka razy powtórzyć. Sprawia jej to mega frajdę :)
    Chciałam wam pokazać, ale niestety telefon to jest obecnie obiekt pożądania nr 1 i jak tylko go widzi to przerywa to co robi i jest krzyk, bo go chce a zła mama nie pozwala. Niestety nie mam obecnie nic innego co kręci filmiki.

Matylda <3
    klz9jw4zid0t29hn.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia śliczna, pozuje jak zawodowa modelka :)
    Hoope prezes jest boski 😍 a dziewczyny też ładniutkie :).
    Katy dużo zdrówka dla Kamilka!
    Kamcia dużo siły do szwagierki ;)

Hoope, kamciaelcia, Katy, Nina83 lubią tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
‹‹ 2177 2178 2179 2180 2181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ