Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Zosia śliczna, jaka zalotna 😍
Kamcia ja wiem, że to nie ja, to dzieci robią zdjęcia 😂😉 Kamcia mąż Ci się często maluje? Do pracy?😂
Prezes też ma taki dziwny ten brąz, jakby z szarości wychodził.
Katy no gorączka jak nic. Obserwuj. Dobrze, że rehabilitacja odłożona. Bywacie z nim w sklepach na zakupach? Marketach, dyskontach?
No dobra, jeszcze pospamuję zdjęciami, siostra jeszcze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 21:03
kattalinna, Kwiatkowa24, Katy, kamciaelcia, pawojoszka, J.S, Wowka, Cola87, Feeva, D_basiula, Sela, Berbecia lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hoope, Katalina ja tez sie z wami solidaryzuje, nie tęsknię za okresem a jak czytam o tych waszych niagarach to już mi niedobrze 🤤
Majowa strój kąpielowy z H&M. Łącznie drogą internetowa zamówiłam chyba z 6 strói do przymiarki. Ten przyszedł ostatni i mi podpasowal 😍 -
😋
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 21:03
Katy, kamciaelcia, Nina83, pawojoszka, J.S, kattalinna, Wowka, Cola87, Feeva, D_basiula, Kwiatkowa24, Nynka, Sela, Berbecia, jangwa_maua lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
-
Kamcia, tak, juz raczej pomogl bo Kamil troche odzyl :p
Hoope, sliczne dzieciaki :p Tez jestem ciekawa najstarszej 😂 jezdzimy z nim raz w tygodniu zazwyczaj, ale goraczke ma pierwszy raz wiec to chyba i tak niezle jak na skończone 11 miesiecy xd
Dzisiaj mielismy jechac po moj wymarzony odkurzacz, ale sobie odpuszcze, szkoda, ze znowu rehabilitacja przepadla
Edit. Co ile wgl mam mu sprawdzac ta goraczke?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 11:44
Hoope lubi tę wiadomość
-
Prezes ❤️❤️❤️
Boski przeglad uzebienia, w ogole caly fajowy, ale widac serio jakby byl starszy
Mlodsza tez sliczna, niedlugo Hoope bedziesz musiala kawalerow odganiac
A najstarsza to tak jak kamcia widze, ze powaznie wyglada bardzo na tym zdjeciu, w tej stylizacji, ile ma lat tak w ogole bo mi umknelo?
Katy wspolczuje goraczki duzo zdrowka dla Kamilka ;*Katy, Hoope lubią tę wiadomość
-
No nudzi wam się jak nic ,tyle naszrajbowac ,kiedy was nadrabiać?
Zosienka jest przeurocza a Bartuś jest jedyny i niepowtarzalny. Za to najstarsza wygląda jak na zdjęciach ze starych filmów takich historycznych ,dziewczyny wogole bardzo podobne są do siebie.
Katy zdrówka ,może to ząbek jeśli innych objawów brak ,albo wirus ,tak czy owak trzymajcie się ciepło.Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie na zeby mi to nie wyglada bo dopiero co mu wyszły dwa..Moze sie ode mnie zarazil bo bylam chora niedawno:/
Poki co 37.4 i zjadl nawet mandarynke wiec jest ok Wczesniej to az na tatusiu zasnal biedny, taki zmarniony byl, ze tylko sie chcial przytulać -
Zosia jak laleczka 😘 na ostatnim zdjęciu eksponuje bioderko 😁
Hoope, no dzieci masz udane ❤ no i jeszcze te cudne zdjęcia. Najstarsza też mi się skojarzyła z klimatem retro, młodsza jak elfik i Prezes potargany po śnie 😍
Zdjęcia magnetyzujące, bardzo mi się podobają 😊
My właśnie wróciliśmy z zakupów, akurat jak Wy piszecie o gorączce itp i oczywiście już sobie wkręcam, że trzeba było nie jechać... 😖 głupia ja.Nina83, Hoope lubią tę wiadomość
-
Ech, gdybym strzeliła jej fotę z okna, byłaby taka sama jak setki innych. Pokolenie kopiuj wklej. To ja ją wystylizowałam. Różnimy się tak bardzo, jak tylko się da. 19 lat w tym roku.
Dziękuję za miłe komentarze 😘😘😘
Sezon grypowy uważam za otwarty. Na zakupy jeżdżę sama, dzieci kilka razy wróciły ze sklepu chore.❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
-
a co do szwagierki-tej starszej, co jej nie lubię
dziś z nów zalicza u nas nockę
zjezdza ze szkolenia (NSR) a jutro do domu (ma bezpośrednio pociąg od nas -na drugi koniec Pl)
ale jak zwykle wymaga większej obsugi niż standardowy "gość" i mam na nią (jak zawsze ) nerwa wrrrrrrrrNina83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykattalinna wrote:Brawo dla Henia!
Od wczoraj mamy pchacza z vtecha. Rety, jak mnie ta baba wkurza! Rozumiem Patk i jej awersję do huli kuli.
Sto lat dla wszystkich świętujących wszystkie zdjęcia śliczne, Zosia mała modeleczka
Widzę, że pobudki po krótkim czasie od położenia spać są nie tylko u nas.
W naszym przypadku na pewno nie mają związku z katarem, czy ząbkowaniem, bo z małymi przerwami jest tak u nas od dawna (od zawsze?).
Ściskam gorączkującego Kamilka.kamciaelcia, Katy, Nina83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sto lat dla solenizantów
Co do okresu to ja się czuję mega oszukana, cały czas kp (przez pierwsze pół roku intensywnie, ani jeden raz mm nie podałam) a pierwszy okres dostałam 2 tyg po połogu i od tego czasu co 21-26 dni jest.
Za każdym razem fascynuje mnie tak samo jak po Matyldzie widać każdy skok rozwojowy. Mąż się śmieje, że ma aktualizację softu
Po okresie marudzenia nagle z dnia na dzień mam doroślejsze dziecko, robi rzeczy których wcześniej nie robiła tak, jakby je umiała od zawsze. Ruchowo względem zeszłego tygodnia jest dwa poziomy wyżej, kwestia kilku - kilkunastu dni i moim zdaniem będzie chodzić. Usilnie trenuje stanie bez trzymanki, pierwsze małe kroki ma za sobą, wczoraj udało jej się kilka razy powtórzyć. Sprawia jej to mega frajdę
Chciałam wam pokazać, ale niestety telefon to jest obecnie obiekt pożądania nr 1 i jak tylko go widzi to przerywa to co robi i jest krzyk, bo go chce a zła mama nie pozwala. Niestety nie mam obecnie nic innego co kręci filmiki.
Matylda