Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Stóweczka dla Igusi 😍 jejku, dziewczyny, jak ja zazdroszczę Wam tych spineczek ❤ chociaż nie wymienilabym swojego chłopca na nikogo innego 😁
Mi na myśl z zabawek przychodzi właśnie jeździk, koń na biegunach, nadal polecam domek z tunelem, przeplatanka i może już jakaś prosta kolejka?
Uprosciłam sprawę, na urodziny urządzam zbiórkę na axkida 😀
Edit. A dla moli ksiazeczkowych polecam serię Obracanka. Nie ma czytania co prawda, ale obracane obrazki dają frajdę i możliwość rozmowy. Bardzo grube stronnice.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 22:40
jangwa_maua, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Wczorajsze życzenie dla Igusi, a dziś całuski dla Adasia 😘😘😘
Świętujemy od 5:40...
FotoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 22:11
J.S, Katy, kamciaelcia, Wowka, jangwa_maua, Hoope, Cola87, Feeva, Berbecia, Kwiatkowa24, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
To sobie pospamuję do kawy, skoro reszta śpi 😉
Wiosna idzie, planujecie bądź macie jakieś gadżety do wózków typu wkładka, nakładki na pasy czy pałąk?
Patk, Baśka nie gryzie pałąka? Bożena już jedną dziurkę wygryzła 😐 muszę coś nabyć i szukam inspiracji. -
Sliczna Ania, wszystkiego naj ;*
My mamy wkladke do wozka i nic poza tym, w sumie juz ja zalozylam bo wyciagnelam spiworek, uszyla mi babeczka z facebooka, czekalam w sumie jakies 4 tygodnie.
Idziemy dzisiaj na badanie krwi, az sie boje co to bedzie.kattalinna lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Wowka, ja poprosze przepis :p
Kattalinna, a czemu sluza takie wynalazki bo jestem zielona w temacie xd
Wszystkiego najlepszego dla Ani i Adasia 😍😘😘 Piekna dama w miniowie 😂😍
J.S kciuki za badanieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 07:11
kattalinna, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Sto lat dla Ani i Adasia.
J.S powodzenia na badaniach.
U nas słonko od rana , zapowiada się fajny dzień. Ulka już po śniadaniu ,koty się ganiają wkoło łóżeczka i się cieszy aż piszczy. Tylko ja jeszcze nieprzytomną. Idę na kawę.kattalinna, Nina83, Cola87 lubią tę wiadomość
-
JS, będzie dobrze, kciuki też są!
Katy, ochraniacz na pałąk w naszym przypadku jest po to żeby chronić pałąk 😉 jak już pisałam, jest już pierwsza dziurka po jednym spacerze, do tej pory nie podnosiła się tak bo ją warstwy blokowały.Katy lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek,
Aniu i Adasiu- rośnijcie w zdrowiu i uśmiechu, tylko może nie tak szybko 😘😘
Bożenka jak modelka, minioweczka i geterki 😍 na pierwszym zdjęciu jaką ma dorosłą minę już 😁 śliczna panienka rośnie 😍
Kattalinna, ja mam wkładkę do wózka i nakładki na pasy. Nakładki były w standardzie, wkładkę dostałam w gratisie 😉 wkładkę sobie bardzo chwalę-nie budzi się wózek (mam jasny), łatwiej wyprać samą wkładkę niż siedzenie z wdeptanych chrupków 😊, po za tym ona jest taka frottowa-wydaje mi się że mniej się dziecko poci z nią.
Nakładki na pasy mam, ale jakoś nie rozkminiałam po co. Są i tyle, może dopiero w lato docenię, że pasy nie obcierają 😀 nakładki na pałąk nie mam, bo pasy i tak nie pozwalają na jego gryzienie 😁
Katy, budyń: ze szklanki mleka (u mnie kozie, przez kilka dni rozwadniałam, teraz leję samo mleko) odlewam 2/3 do garnuszka i zagotowuje z łyżeczką masła. W pozostałej 1/3 zimnego mleka mieszam żółtko i dwie łyżeczki mąki ziemniaczanej. Po zagotowaniu mleka powoli wlewam, ciągle mieszając, czekam do gęstej konsystencji.
Wiadomo, można modyfikować, dać owoce itp.Katy, kattalinna, Cola87, Sela lubią tę wiadomość
-
Nakładki na pasy mam oryginalne ale zastanawiam się nad kompletem z pałąkiem chociaż to może być za dużo. Pałąk mam taki ładny, wykończenie ze skóry (eco)... i muszę schować. Przypięcie pasami nie działa...
Ja o przepis na budyń nie pytam, przyjedziemy na gotowy 😉 -
nick nieaktualny
-
Jeszcze co do zabawek które nie są głośne:
do kąpieli haba zestaw zabawek do kąpieli
książeczki mały chłopiec, przesuń paluszkiem
stoliczek tega baby mamut, któremu można przełożyć blat i układac na nim klocki lego
kulodrom
drewniana układanka
jeśli masz możliwość to zabawki do ogrodu:huśtawka, piaskownica,basen itdNynka lubi tę wiadomość
-
Wkladke mam taka zwykla, dwustronna, nie jest ocieplana. Na moj wozek jest dedykowana ale ja szylam pod wymiar u tej babeczki.
Dzieki dziewczyny juz po, nie plakal prawie w ogole, tylko z niecierpliwosci bo juz z tego palca tak wolno lecialo ze masakra, ale jakos dalismy rade.kattalinna lubi tę wiadomość
-
Aniu, Adasiu zdróweczka
Zaległe wszystkiego dobrego dla Iguni :*
Bożenka cud miód dziewczyna :*
Ja już tort na roczek zamówiłam, nad prezentami się nie zastanawiałam. Chciałabym basen z kulkami, ale chyba sobie go musiałabym na łeb postawić. Już w ogóle nie byłoby gdzie stopy wcisnąć. Tablica manipulacyjna - super! Ale cena też powala.
U nas mata straciła zainteresowanie, teraz nr 1 jest otwieranie szafek i wyciąganie ich zawartości. Grzebanie w otwartej pralce, wywalanie ciuchów, jak składam po praniu... Grzmocenie łapką w telewizor i próby pisania na laptopie.
Ja za wkładką też już się rozglądam, taką antypotną, bo Mania jak jest gorąco zaraz się poci, więc jak będzie znów takie upalne lato, to bez wkładki chyba w tym wózku będzie pływać.
Wowka co to mojej dotacji, to ja się jeszcze nie jaram. Będę się cieszyć dopiero jak już oficjalnie będę miała pieniążki na koncie. Póki co się nie napalam jak szczerbaty jak suchary, bo znając moje szczęście nie dostanę
Z funduszy na rozwój firmy można dostać od 20 000zł - 1 200 000zł. My celujemy w 70-100tys, żeby zrobić ten salon tak porządnie. No, zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 09:25
kattalinna, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Aniu sto lat! Śliczna dama rośnie! Adaś chce Ci coś przekazać... https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1375ce0eae25.png . P.S. Adaś dalej nie wie o Skrzace ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 09:46
kamciaelcia, Feeva, kattalinna, Katy, Wowka, Hoope, Berbecia, pawojoszka, Sela lubią tę wiadomość