Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też nie jestem za tą metodą.
Mogę sobie narzekać na złe spanie, na spanie z nami milion pobudek. Ale dopóki młody nie będzie rozumiał jego/moje łóżko, nie będę na siłę odzwyczajac.
Hoope wrzucila tekst kiedyś o tej metodzie , który bardzo mi się wrył w pamięci.
On jest za malutki i nie rozumie, to jest moje zdanie.
Katy wydaje mi się, że to bardzo dobra decyzja, osobiście nie znam nikogo komu mieszkanie z rozdzicami wyszło na dobre...
J.S, Katy lubią tę wiadomość
-
A i zapomniałam sie pozalic,ze Kamcio stracil apetyt przez ta goraczke
Tzn. cyca je normalnie, ale ze stalymi pokarmami jest problem 
27.03 mamy kolejny termin rehabilitacji,a 10.04 idziemy do neurologa tak na wszelki wypadek :pK - 08.04.2018 2520g 49cm (36+5tc)
K- 26.02.2020 3060g 51cm (39+2tc) -
Dzbanki nie, ale takie urządzenie umie gazować wodę z dzbanka 😁Wowka wrote:Szkoda, że te dzbanki nie gazują wody, nie umiem pić bez gazu 😏
Wowka lubi tę wiadomość
-
Kattalinna, nie bardzo się opłaca cenowo 😊
Urządzenie ok 300pln. Eksploatacja 5 dych na 50 litrów. Więc litr kosztuje 1 zł. Wodę kupuje zazwyczaj po 1,50-2zł za 1,5l, czyli niewiele więcej za litr. Licząc najdroższą cenę wody 2zł, urządzenie zwrociloby się po 909 butelkach wody 😀 przy naszym zużyciu to jakieś 34 miesiące 😁 no way 🤑🤑🤑
Kto pamięta stalowe syfony z nabojami? 😁 -
Wowka miałam Ci polecić syfon
Mam w planach zakup jak będzie wolna gotówka. Na wakacje w sam raz.
Kamcia nagrywaj!
Patk brzmisz zupełnie jak moja 8-letnia córka 😂 Zrobiłaś jak uważasz. I tyle.
Ktoś pisał o szklanych dzbankach do filtracji wody, Dafi takie ma? Szkło mnie przekonuje.
U nas też są te wody z syfonu ale w plastiku 😑Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 13:33
❤ Bartuś już z nami
15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

-
Moze to nic nadzwyczajnego dla Was, ale Kamcio mi dzisiaj wsadził do buzi kawalek ogorka kiszonego, ktorego mial w rece jak powiedziałam "daj mamie am" i otworzylam usta xd Zdziwiłam sie bardzo bo on sam sobie dalej jedzenia do buzi nie wklada xd
nick nieaktualny, Wowka, kattalinna, nick nieaktualny, Tanda, Sela lubią tę wiadomość
K - 08.04.2018 2520g 49cm (36+5tc)
Mama32, a zabawki czy inne rzeczy wklada do buzi? Bo Kamil tylko swoje rączki i nic wiecej..Podobno to nie do konca dobrze i miedzy innymi dlatego chce sie przejsc do neurologa zeby sie upewnić czy taki jego urok czy cos jest na rzeczy...K - 08.04.2018 2520g 49cm (36+5tc)
Wowka
Jakbym siedziala na dwóch różnych forach 😂 co innego czytam na laptopie a co innego w tel
A więc odpowiadając
Za nami 6 nocy bez dydusia stąd nic nie oglaszalam
Wczoraj nawet sam usnął, tzn nie lezalam obok
No i jak wygląda dwulatek usychajacy z miłości??
Piotruś wczoraj nic nie biegał
Mało rzeczy go cieszyło
Byl zmeczony, smutny
Nawet milczal
Wowka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatk, każde dziecko jest inne, Ty wiesz najlepiej co dla Was jest dobre,bo ma być dobrze nie tylko dziecku, ale i rodzicom.
Co byś nie zrobiła i tak znajdą się osoby, które mają inne zdanie.
Żeby dzieci tylko z takiego powodu miały traumę w życiu.
nick nieaktualny, kattalinna, Sela lubią tę wiadomość

ale do kawy sie nie nadaje

[