Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też nie jestem za tą metodą.
Mogę sobie narzekać na złe spanie, na spanie z nami milion pobudek. Ale dopóki młody nie będzie rozumiał jego/moje łóżko, nie będę na siłę odzwyczajac.
Hoope wrzucila tekst kiedyś o tej metodzie , który bardzo mi się wrył w pamięci.
On jest za malutki i nie rozumie, to jest moje zdanie.
Katy wydaje mi się, że to bardzo dobra decyzja, osobiście nie znam nikogo komu mieszkanie z rozdzicami wyszło na dobre...
J.S, Katy lubią tę wiadomość
-
Wowka wrote:Szkoda, że te dzbanki nie gazują wody, nie umiem pić bez gazu 😏
Wowka lubi tę wiadomość
-
Kattalinna, nie bardzo się opłaca cenowo 😊
Urządzenie ok 300pln. Eksploatacja 5 dych na 50 litrów. Więc litr kosztuje 1 zł. Wodę kupuje zazwyczaj po 1,50-2zł za 1,5l, czyli niewiele więcej za litr. Licząc najdroższą cenę wody 2zł, urządzenie zwrociloby się po 909 butelkach wody 😀 przy naszym zużyciu to jakieś 34 miesiące 😁 no way 🤑🤑🤑
Kto pamięta stalowe syfony z nabojami? 😁 -
Wowka miałam Ci polecić syfon Mam w planach zakup jak będzie wolna gotówka. Na wakacje w sam raz.
Kamcia nagrywaj!
Patk brzmisz zupełnie jak moja 8-letnia córka 😂 Zrobiłaś jak uważasz. I tyle.
Ktoś pisał o szklanych dzbankach do filtracji wody, Dafi takie ma? Szkło mnie przekonuje.
U nas też są te wody z syfonu ale w plastiku 😑Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 13:33
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Moze to nic nadzwyczajnego dla Was, ale Kamcio mi dzisiaj wsadził do buzi kawalek ogorka kiszonego, ktorego mial w rece jak powiedziałam "daj mamie am" i otworzylam usta xd Zdziwiłam sie bardzo bo on sam sobie dalej jedzenia do buzi nie wklada xd
Nina83, Wowka, kattalinna, Nynka, Tanda, Sela lubią tę wiadomość
-
Wowka
Jakbym siedziala na dwóch różnych forach 😂 co innego czytam na laptopie a co innego w tel
A więc odpowiadając
Za nami 6 nocy bez dydusia stąd nic nie oglaszalam
Wczoraj nawet sam usnął, tzn nie lezalam obok
No i jak wygląda dwulatek usychajacy z miłości??
Piotruś wczoraj nic nie biegał
Mało rzeczy go cieszyło
Byl zmeczony, smutny
Nawet milczalWowka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatk, każde dziecko jest inne, Ty wiesz najlepiej co dla Was jest dobre,bo ma być dobrze nie tylko dziecku, ale i rodzicom.
Co byś nie zrobiła i tak znajdą się osoby, które mają inne zdanie.
Żeby dzieci tylko z takiego powodu miały traumę w życiu.Nina83, kattalinna, Sela lubią tę wiadomość