Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe dzwonek matka dostała na panieńskim niestety Anię i Adasia dzieli pół Polski, bo my z samego poudnia Polski, mieszkamy w Bielsku-Białej. Adasiowi zostaje miłość platoniczna bo na odległość to że Skrzacikiem nie wygra Ale jak się kiedyś wybierzemy do stolicy damy znać, może byłby jakiś skok w bok ;p
kattalinna lubi tę wiadomość
-
To mogłoby ciekawe doświadczenie. Ale i tak obaj panowie przegrywają z kotem 😉 z kotem to nawet rodzice przegrywają. Cycek mamy czasem wygrywa, ale nie zawsze 😉
Zamówiłam ochraniacz na pałąk i do kompletu apaszkę 😁
Edit: na południe to może i my się kiedyś w końcu wybierzemy to i kawa w BB możliwa 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 10:22
Wowka, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Feeva jakbym czytalq o zabawch mojej Zosi. Inne zabawki sa beee.. Najlepsze to szuflady, wyciąganie ubran z szafy, i wyglupy na lozku albo kanapie.. Z zabawek to tylko ksiazko sa ja w stanie dluzej zająć. Bardzo lubi, z akademii madrego dziecka takoe do przesuwania paluszkiem. Nas juz pytają co chcemt na roczek. Narazie chrzestnw kupuje piaskownice, i moze jak nic nie wymyslimy to poprosimy o kase i postawimmy później jakos plac zabaw bo to sie napewjo przyda na lato. I na dlugo bedzue sluzyc. Fajne tez widziałam takow rowerki 3 w 1. Ze najpierw dziecko siedzi i sie prowadzi, poznorj sie to przerabia az to rowerkq ktorym dziecko samo jezdzi. Tez fajna alternatywa zamiast wozka na wiosnę. Kolezanka ma i naprawde fajny.
Wszystkiego dobrego dla swietujacych dzisiaj i w ostatnim czasie.. Wsztstkie maluchy przeurocze. ♥️😉😉kattalinna, Cola87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kattalina zapraszamy na kawkę do BB Wowka słyszałaś? jak na wspólne spotkanie Kattalina weźmie kota to nasze chłopaki mogą zapomnieć o Bożence ale coś w tym jest bo mój Adaś też uwielbia swoje psie panie niestety tylko jedna odwzajemnia to uczucie ;p
Wowka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Sto lat kochany Adasiu, jak najwiecej przespanych spokojnych nocy ;*
Kattalina, przeslanek od lekarza nie bylo, ale szczerze to niepokoja mnie siniaki na nogach. Wiem ze to sie czesto zdarza bo ciagle chodzi i upada w te miejsca ale musialam to skontrolowac bo nie moglam przez to spac. Wyniki pewnie 16-17Cola87 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad2e79251b9f.jpg
Przedstawiam najmłodszego w rodzinie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 11:56
Berbecia, jangwa_maua, Nina83, kamciaelcia, Katy, pawojoszka, Cola87, J.S, Tanda, Kwiatkowa24, Hoope, Nynka, kattalinna, D_basiula, Feeva, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Przebiła się kolejna dwojka, tym razem u góry. Także ida nam dwie dwojki jednocześnie 🤤 nie wiem czy zaraz kolejne mię będą się przebijać, Ale cztery dwojki na raz?🤦
Zarezerwowalam właśnie wakacje w Gdyni na początek czerwca. Wkoncu udało mi się przekonać męża żebyśmy odpuścili wakacje zagraniczne w tym roku.
A w tym hotelu w Gdyni jest mega dużo atrakcji dla dzieci. Także o pogodę się nie martwię😂 -
kattalinna wrote:To sobie pospamuję do kawy, skoro reszta śpi 😉
Wiosna idzie, planujecie bądź macie jakieś gadżety do wózków typu wkładka, nakładki na pasy czy pałąk?
Patk, Baśka nie gryzie pałąka? Bożena już jedną dziurkę wygryzła 😐 muszę coś nabyć i szukam inspiracji.
Przy starszej obyłam się bez, teraz pewnie podobnieMatylda