Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja do BB mam az 150km :p Ale autem to nie cale 2h wiec nie najgorzej xd
Wowka, ja bym sie przeszla dla swietego spokoju :p
3 razy musialam Kamila usypiac za nim zasnal całkowicie..
Dzidzius mojej siostry wazy juz prawie 1600gWowka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Berbecia, Skrzat nie obczaja jazdy na samochodzie, autko robi za pchacz 😊
Jak nie urok, to sraczka.
3x bełt 🤮 Olabogarety. 🤯
Edit. Co do fizjo, to wysłałam rodzicielkę na zwiady 😉
Edit2. Katy, toż to bobas już prawie! Nasze kiedyś też takie były... 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 20:53
Katy lubi tę wiadomość
-
Wowka to może na początek zapytaj się pediatry jak masz sensownego.
W końcu cisza i spokój! Moje dziecko nauczyło się wymusza branie na ręce krzykiem. Dzisiaj juże się zastanawiałam czy jak się dobrze poskładam to zmieszcze się do okna życia. -
Wowka, tak jest, nawet całkiem niedaleko piękna panna Marysia jest 😁😋
Co do Skrzata to dla świętego spokoju bym się przeszła.
Czemu belt?
J.s brak słów... Pielęgniarki z wieloletnim doświadczeniem zapewne, eh.
Katy toż to kawał dziecia już 🙃
Takie tulaski dziś były po drzemce ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ff2d36201fe.jpgBerbecia, D_basiula, pawojoszka, olciabos, Hoope, Kwiatkowa24, jangwa_maua, Wowka, J.S, Nynka, Katy, kattalinna, Nina83, Mała Matylda, Patk, Sela lubią tę wiadomość
-
Ja też jestem z południa u nas to już praktycznie Czechy,do Oświęcimia mam 100km, do przeżycia.
J.S ja bym dała spokuj i nie kłuła dziecka ale to dlatego że ja widziałam jak pielęgniarka szukała żyły u mojego maleństwa jak ja przyjmowali na oddział i musiała wtedy ale umeczyla ja okrutnie . Jeżeli robisz badania również cukru to nie możesz dać jeść przed badaniem ,możesz podać wodę żeby łatwiej pobrać krew. -
Pawojoszka, czym ją naćpałaś?!
U nas pobudka o 23 i 3 na mleko. O 5 tak się wierciła, że w sumie od 5 nie śpię. Ona jeszcze na łóżku zabawkami się bawiła, a ja jakoś dodrzemałam do 6:30, ale to już nie był sen.
Piękne słońce dziś. Nie omieszkam wybrać się na spacer. -
Wowka, idziesz do pediatry?
Pawojoszka szok 🤯 Super ze tak spala, ale powiem ci, ze niezly spioch. Jakbym wiedziala ze moje drugie dziecko mogloby tak pospac i byloby grzeczne, to moze bym to rozwazyla 😂
Idziemy w piatek na powtorke bo wtedy bedzie tatua, naczytalam sie zeby duzo napoic przed badaniem i tak zrobie. Ech.
Feeva sliczne dziewczyny, wspaniale przytulaski ;* -
nick nieaktualnyDzień dobry,
Js współczuję, pewnie jak masz jakieś powody do badań to bym powtorzyla.
Wowka ja bym poszla sprawdzic jak Cie to martwi. My konsultowalismy prezenie nóg i krzyzowanie ale to dawno.
Moje maleństwo dalej śpi, kolejny dzień gdzie spi do 8-9, nie wiem czemu. Za to w nocy nadal pobudki często, w weekend próbuje mm w nocy...
Kattalina ja na granicy z Warszawa mieszkam, ale to chyba przeciwna strona niż Wy. -
Dzień dobry,
Feeva, tuli tuli mama tuli 😍 słodko 😊
JS i Berbecia, nie idę do pediatry. Pójdę że zdrowym dzieckiem, a wrócę z chorym, tyle tam tych zarazów lata...
Wysłałam mamę do jej znajomej fizjo. Nawet żeby rzuciła na nas okiem pomiędzy pacjentami. Albo żeby znalazła termin-sama jak dzwonilam to był na maj 😐. Więc czekam, co się uda załatwić mamie.
Feeva, Nynka to inna strona Warszawy niż my. A my mamy na tyle blisko, że dziwne że jeszcze nie pilysmy razem kawy 😉
Pawojoszka, o kurczę 😊 zazdro mam konkretne, a Ty też się wyspałaś? -
Bry
Nynka to chyba południowy wschód, jeśli się nie myślę, ja wschód północny więc faktycznie druga strona. Ale i tak bliżej niż 55km. Nynka ju noł łot aj min 😎
Noc z tych słabych. Jedzenie jedzeniem ale dziś były płacze przez sen. Szkoda, że z okazji 10 miesięcy nie poszła w kierunku wyznaczonym przez Ulę...
Wczoraj padłam przed 20 przy usypianiu. Ale wcale wyspana o tej 6 nie byłam 😴
Również wczoraj miałyśmy gości, małą Oliwkę z mamą. Oliwia 4,5 miesiąca. Jakie to małe Bożenka średnio zainteresowana. Woli rówieśników i starsze dzieci -
To nie ja ją nacpalam to ojciec mnie nie było ,pojechałam sobie kury kupić ,jak wróciłam dziecko spało. No i przecież nie mogę jak normalny człowiek się cieszyć tylko już sobie wyszukuje czy ona aby nie chora że tyle śpi ,raz to wiadomo nie panikuję ale jak to się będzie powtarzać to na bank pójdę na badania.
-
Dzien dobry
Oświęcim to juz tylko 91km wiec spoko :p
Kamil poszedl pozno spac, a juz kolo 6 chcial wstawac, ale udalo sie go przetrzymać do 7 :p Obudzil sie tez kolo 4, ale zasnal sam po jakims czasie na szczescie...
W dzien dobry tvn maja mowic jak odzyskac jedrnosc piersi po porodzie i karmieniu:p Ciekawe co za mądrości wymysla
Feeva, sliczne jestescie 😍
Pawojoszka, no to Ula ladnie pospala -
Dziękujemy za komplementy
Wowka no to trza coś ogarnąć w końcu! Połowa drogi to chyba byłyby Janki co? 😁😁
Mamy lewa górna jedynkę na wybiciu! Na dniach będzie 💪🤘🤘Mama32, kattalinna, Nynka lubią tę wiadomość