Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Przez was zamiast iść spać to załączyłam zdjęcia.
Jaka ja młoda byłam i chudsza!
Ja jakbym mogła powtórzyć jeszcze raz wesele to zmieniłam bym wszystko. No może pana młodego bym zostawiła chyba żeby mnie porzadnie wkurwił to bym się mocno zastanowiło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2019, 23:56
-
nick nieaktualnyKaty,przygotowania ślubne to zawsze napięcie i małe kłótnie są normalne, ale wierzę,że jak masz wszystko na głowie to chcesz żeby chłop się zaangażował chociaż minimum.
Moja rada dla panien młodych- musisz wiedzieć czego chcesz i trzymać się tego. Mi tez doradzali,odradzali w różnych kwestiach,krytykowali a ja robiłam tak jak ja to sobie wyobraziłam i nie żałuję ☺
Katalina my na urodziny Zuzi kupiliśmy już jakiś czas temu drewniany wózek, trzeba będzie złożyć, ciekawe jak się będzie sprawdzał.Katy lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry 🙂
Się zachwyciłam i wzruszyłam pięknymi zdjęciami! 😍
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi w kwestii prezentów. U nas urodzin nie będzie. Odwołuję. Może przez to nie będzie starsza 😉 no i Bożena ma karę. Wczoraj mimo mega zmęczenia padła po 22 dopiero. Dziś pobudka o 5. I ciągle nie śpi.
Pogoda się psuje. Czy mnie to dziwi w obliczu jutrzejszego wyjazdu? -
Feeva, gdzie kupiliscie te nauki? :p
Majowa, poki co wiekszosc faktycznie jest na mojej glowie i się boje, ze nie wyrobie ze wszystkim wiec fajnie by bylo jakby chociaz nie utrudnial 😂
Jade wlasnie podciac koncowki, kolejne ciecie bedzie juz na duzo krocej po slubie xd -
Wszystkie dzieci krótki rękaw wczoraj, u nas na odwrót 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 16:10
olciabos, kamciaelcia, Katy, Nynka, Wowka, wariancja, Berbecia, Nina83, pawojoszka, Feeva, Kwiatkowa24, Hoope, D_basiula, Mycha666, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Ale sliczne te nasze letnie dzieci.
Panny Młode siłą rzeczy też, bo po kimś maluchy musiały urodę odziedziczyć. Lubie ślubne fotki, w ogóle lubię bardzo oglądać zdjęcia, bardzo często sobie do nich wracam.
Też jestem ciekawa kupna nauk przez internet.
My wczoraj spacerowaliśmy tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/964a91cde7b3.jpg
Dziś już jesteśmy po śniadaniu w ogrodzie. Długi weekend czas zacząć.kamciaelcia, Wowka, kattalinna, wariancja, Berbecia, Nina83, pawojoszka, Nynka, Feeva, Kwiatkowa24, olciabos, Katy, Hoope, D_basiula, Mycha666, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
-
Julek, Bożena ❤️❤️❤️❤️
Nauki kupiłam na olx 😁 tylko u mnie to bardziej prawdopodobne, bo gościu, który to załatwia jest z Warszawy i teoretycznie "uczeszczalismy" do WWY do kościoła 😁 jakbym mogła to bym i spowiedź kupiła 🤣🤣
Jangwa to jest straszne. Na samą myśl mi szkoda tego dziecka... ☹️Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2019, 09:53
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Wróciłam z makijażu i patrzę w lustro to siebie nie poznaje 😂. A moja kochana córeczka :"mamo pięknie wyglądasz" . Facet oczywiście a to widać że umalowana, a mocno ... Ale ładnie 😑
kattalinna, Katy lubią tę wiadomość
-
No cudownie,
Ania, słodzinka ♥️, chyba się zainteresowała cieniem 😉 Jak na nią patrzę to chcę mieć dziewczynkę jeszcze 😉
Julek super gość! Taki szczęśliwy, na prawdę ładne dzieci tutaj mamy 😊kattalinna, Fermina lubią tę wiadomość
-
Wowka, cień to chyba jeszcze przed nami 😉 coś gadała a za chwilę ruszyła po ścieżce dla pieszych 😉
Edit: chciej dziewczynkę, chciej 😁😁😁
Zimno, wieje, nad morzem będzie bardziej. No i co pakować???
Teraz dziecko śpi pod lekkim kocykiem, w połowie już wyszła spod niego a okno otwarte ma. Przez szparę w drzwiach czuję jak wieje. Nie wchodzę bo się zbudzi. Oby to była dobra decyzja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2019, 10:16
-
Dzień dobry.
No i przechwalilam wiosnę bo dziś od rana szaro i ponuro, ale pada to dobrze bo sucho było strasznie. Tak wczoraj biegałam po ogrodzie że kleszcza złapałam 😦, paskudztwo , ostatnio chyba w dzieciństwie kleszcze pamiętam , jakaś plaga w tym roku .
Dzieci nasze oczywiście najpiękniejsze na świecie ,ale z takimi genami to się nie ma czemu dziwić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2019, 10:41
-
Melduje, ze nad morzem upal i brak wiatru. Przynajmniej do tej pory, za pozniejsze zmiany pogody nie odpowiadam.
Pawojoszka! Az mnie zmrozilo, ja sie w ciazy panicznie boje kleszczy, wczoraj sie posmarowalam cytryna po kostkach i nadgarstkach i chodzilam z zerwana przy drodze mieta na wozku, jak jakas szamanka. W zeszlym roku jadlam czosnek, kocham czosnek i pomoglo - jak jadlam to zaden kleszcz sie nie przyczepil, ale teraz, w ciazy, patrzec nie moge. -
No u siebie. Okolice Łeby. Pogoda na majówkę idealna.
kattalinna, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
Cytryna na komary na pewno, w ogóle wszelkie robactwo cytrusów nie lubi. Czosnku też. Mięta w ogóle powinna być pieprzowa ale miałam tylko polną, to wzięłam co rosło. Więcej jest tych roślin na robale, nawet są specjalne zalecenia co sadzić w ogródku, ponoć kocimiętka świetnie działa, no ale wabi narkotyzujące się kociaki. Na kleszcze czekam na olejek od Klaudyny Hebdy, ma być w maju, naturalny, ponoć działa, będę siebie i Jula smarować.]
Edit: jeszcze lawenda mi się przypomniała i na kleszcze, i komary.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2019, 11:12
kattalinna lubi tę wiadomość