Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Maluszkowi chyba nie za bardzo, pewnie zalezy od wrazliwosci skory ale na nogawke spodni kropelke, czy gdzies na wozek mysle ze bez problemu. Wlasnie Julkomi popryskalam cytryna wozek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2019, 12:06
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Jak bylam mala, lapalam ciagle, teraz raz w roku tez mi sie zdarza, z uwagi na lokalizacje, w jakiej zyje. Wszedzie laki i lasy. Boje sie z wiekiem coraz bardziej. Moj Tata przeszedl borelioze ale bez zadnych uszczerbkow, wyleczyl bez problemu ale to okropna choroba.
-
Gołębiewski się nie wybudował. Ja bym pewnie celowała w Neptuna, jest bezpośrednio przy plaży i mieści się w starym zamku. Ale.. doświadczenia nie mam, sama w nim nie byłam, za blisko mieszkam, żeby wizytować hotele. Raz spałam w Łeba Hotel i SPA ale to jedną noc i mogę powiedzieć, że super bufet śniadaniowy.
Wybierasz się? -
nick nieaktualny
-
J.S. w Łebie jest tego naaaaprawdę dużo, popatrz sobie na bookingu, chociaż pewnie tam szukasz. Jak się zdecydujecie, to zapraszam do siebie na kawę.
Kwiatkowa.. no to miałaś szczęście.. Dobrze, że udało się bezproblemowo wyleczyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2019, 16:05
J.S lubi tę wiadomość
-
J.S w życiu na wiele zeczy nie mamy wpływu tak samo z imprezami ,czy ktoś przyjdzie czy nie przyjdzie ,czy goście się spuznia czy przyjda za wcześnie, jak kto się zachowa, czy ten lub tamten walnie focha ,nie mamy na to wpływu . Możemy tylko zrobić to co od nas zależy najlepiej jak na tą chwilę potrafimy ,a imprezy najlepiej wychodzą na luzie ,to co dla ciebie będzie się wydawać totalnym dramatem dla gości będzie drobiazgiem nie wartym zapamiętania,za to napewno wyczują stres i napięcie gospodyni ,która w panice biega po kuchni . Goście przychodzą spotkać się z wami i miło spędzić czas reszta to tylko dodatek ,a jeśli spodziewasz się gości ,którzy przychodzą cię oceniać i szukać potknięć ,które potem mogą oglądać to tym bardziej nie warto się takimi przejmować . Będzie dobrze ,zobaczysz,z każdą następną impreza nabiera się dystansu
Nina83, J.S, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Katy, stres to juz chyba nasz nieodlaczny element ze wszystkim Mam nadzieje ze u nas tez pojdzie calkiem niezle.
Pawojoszka, pewnie masz racje ze z kazda kolejna impreza nabiera sie dystansu.
Dzieki za dobre slowo.
Nie wiem czy przegapilam, czy jak. Jak rozmowa o prace? Maz juz wie o fasolce? -
Dziewczyny zdrowie za was i za dzieciaczki te nasze roczne i prawie roczne i te w brzuszkach🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2019, 22:12
kattalinna, Fermina, pawojoszka, Wowka, kamciaelcia, Mała Matylda, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
I Wasze, Berbecia!
Właśnie sobie pomyślałam, że napiję się alkoholu za jakieś dwa lata pewnie, zakładając że w czasie karmienia piersią jestem leniwa i nie chce mi się odstawiać dziecka na chwilę ani liczyć porcji alko i godzin. Ale, co tam, Łomża 0,0 też dobrze dziś weszła.
J.S. będzie pięknie. W końcu okazja wspaniała.
Idę spać, bo zaraz spadnę z kanapy. Dobrej nocy!Berbecia lubi tę wiadomość
-
Właśnie, Pawojaszka, jak rozmowa??
JS, dodam tyle, ze i tak rok temu o tej porze stres był większy, wszak nie wiedziałaś co Cię czeka, poza tym, że życie stanie do góry nogami 🙃 dziś już luzik, na urodzinach i imprezach różnych byłaś 😉
Berbecia, czy to zdrowie pite jest też realnie, nie tylko wirtualnie? Zazdroszczę 😉Fermina, Berbecia lubią tę wiadomość