Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Igorku, spełnienia marzeń, wszystkiego najlepszego od cioci i bliźniaka 😘🎁🎁🎁🎈🎈🎈
Skrzat śpi, ale na pewno dziękuję za wszystkie życzenia 😉
Rok temu byłam na porodówce 😁 wspaniały czas 😁
Mała Matylda, o wooow, piękne zdjęcia, piękna Ty 😍
Edwarda, ja polecam pływanie. Pogoda dzisiaj mierna, zimno, mało wieje, ale na szczęście nie pada. Mamy o tyle komfort że jedziemy kiedy chcemy i wracamy-czyli jak będzie zimno to pakujemy się i po 4h jesteśmy w domu 😉
Z tego względu nie polecam żadnych pensjonatów, bo raczej tam nie bywam 😁
Nie lubię zgiełku Mikołajek i Rucianego w sezonie. Lubię Nowe Guty nad Śniadwami, Sztynort i Węgorzewo.
Skoro nikt nie pisze to pospamuje. Skrzat zasypia WSZĘDZIE. Krzesełko do karmienia było pierwszym takim wyskokiem. Wczoraj usnął na kanapie, a godzinę temu w samochodzie poza planowaną godziną drzemki, a nawet niedawno po wstaniu-szok 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 11:24
J.S, Katy, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Igorku, Skrzaciku sto lat spełnia wszystkich marzeń z okazji pierwszych urodzin 🎂🎂🎂
Kamilkowi gratuluję postępów, szybko się uczy
Zdjęcia cudne
Czytam Was ale nie mam siły pisać Zuzia chora tzn ma katar ale taki paskudny że cały czas marudzi i ja chora a jesteśmy same więc wysiadamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 12:39
Katy, Wowka lubią tę wiadomość
-
Jano, Igorku, samych radości! Rok temu było słonecznie i gorąco, ale miejcie zawsze słońce w sobie 😘😘😘 wszystkiego najlepszego od cioci i Bożenki 😘🎂🎂🎂🎈🎈🎁🎁
Brawo Kamilku za postępy 😊 teraz będzie lawinowo.
Mama, super, że do domu!
Eva, zdrówka dla Was 😘
Mała Matylda, jakie cudne zdjęcia. ❤❤❤
Dziś trafiłam na mszę za jubilatów w 25 rocznicę ślubu, było odnowienie przyrzeczeń - tak się wzruszyłam, że nie byłam w stanie powstrzymać łez 🙂 mam nadzieję, że też takiej doczekam 😁
Bożenka dziś już nie przemieszcza się na czterech. Chodzi, chodzi, chodzi 🏃👣
Też pozdrawiamy z trasy. Dziś kierunek morze 🏖, w środę Mazury 🙂
kamciaelcia, Katy, pawojoszka, Nina83, Wowka, Mama32 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Sto lat dla roczników, zdrówka i radości.
Gratulacje postępów dla wszystkich zdolnych dzieci.
Przyjemnego wypoczynku i dobrej pogody dla wszystkich wyjezdnych.
My będziemy w czwartek świętować roczek ,sporo wcześnie ale chrzestna nie mogła inaczej przyjechać ,właściwie będą u nas 1,2,3 więc będziemy trzy dni świętować ,w końcu okazja nie byle jaka😂. Zamówiłam przyjęcie w stadninie bo dużo będzie dzieci a one lubią konie . Będzie przejażdżka bryczką i na koniu i 3 godziny zabawy z animatorem a dla starszych grill i wyżerka ,oby pogoda dopisałaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 14:19
kattalinna, Katy, Nina83, Wowka lubią tę wiadomość
-
Kattalina zaskoczyła mnie cena takiej imprezy 300zl+ 100 za bryczkę,co prawda jedzenie trzeba mieć swoje ale kuchnię udostępniają i rozpalają grill więc można miło posiedzieć i poobrzerac się a dzieciaki będą zajęte i nie będą wiecznie przychodzić i jęczeć że im się nudzi. Można nawet swój alko przynieść, co prawda impreza dziecka więc bez przesady no i wiadomo ja robię za kierowcę ale grill bez browara to nie grill
kattalinna lubi tę wiadomość
-
mieliśmy iść na spacer ale Piotruś usnął przy obiedzie a pisałam, ze moje dzieci nigdy nie padkly tam gdzie aktualnie przebywały-musi być ten pierwszy raz
i jestem z siebie dumna-wczoraj i dziś rano udało mi się zrobić generalne porzadki w całym mieszkaniukattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
My tak na szybko, potem opowiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d8161eb4c19.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c797590cc124.jpgkamciaelcia, edwarda20, Berbecia, Eva85, pawojoszka, Katy, olciabos, Nynka, Nina83, MajowaMamusia, kattalinna, jangwa_maua, Kwiatkowa24, Feeva, D_basiula, Hoope, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2019, 22:48
J.S, kamciaelcia, Katy, edwarda20, olciabos, pawojoszka, Berbecia, Nynka, Nina83, MajowaMamusia, kattalinna, Kwiatkowa24, Feeva, D_basiula, Hoope, Mycha666 lubią tę wiadomość