Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Skrzaciku jak ty slodko wygladasz, nasz blizniaku 😘
Dziekuje dziewczyny.
Imprezka udana, super bylo, stresik tez ale wiadomo jak to jest. Tort pomimo wszystkich akcji udal sie bardzo, mlodziez zadowolona wlasnie spi.
A i ja sie z wami przywitam, tyle czasu razem, ja z moim ukochanym roczniakiem
Wyedytowane ;p
Potem usune
Chyba do mamy podobny co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 08:59
edwarda20, Wowka, kamciaelcia, kattalinna, wariancja, Berbecia, jangwa_maua, Nina83, Katy, Kwiatkowa24 lubią tę wiadomość
-
ja Piotrka z kubkiem nie widze
nie musiał sie uczyc z niego pic bo nauczył sie sam jakoś np na piciu mojej wody z gwinta
ale do reki mu kubka nie dam jeszcze-bidonem rzuca to i kubkiem rzuci
nawet z fizjo sie z tego smialismy że tak robia dzeci uczone z niekapków(i bidonów) jego córka tez nie miała skrupółów po napiciu sie rzucic na podłoge kubkiem
ale co nastepne-zwykły kubek -
Skrzacik jest przeslodki z tym wejrzeniem słodkiego łobuziaka. A Igorek wyglada rzeczywiscie jak laleczka, chyba trzy razy odpalalam miniaturke. Za to Ty- J.S. jak dziewczynka!!
Edwarda, Julo od 4,5 mca pije z doidy cup. Baardzo polecam na poczatek nauki, o wiele latwiej sie z niego pije niz normalnego, doroslego, kubka.Wowka, J.S lubią tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Kamcia oj tak moj rzuca tym bidonem non stop dlatego jest bardzo zniszczony. W zlobku chyba będzie musiał pic z kubka niestety...
efekt grupy-w żłobku pieknie załapie
doidy do tej pory Piotrek nie "rozumie"
a Patryk napije sie z kubka czy butelki
ja widze jeden problem-moje dzieci to chlejusy-piją po kilka bidonów dziennie-jesli mieliby pic z kubka to poszłyby mniejsze ilości na bank...a to już by mnie martwiło
na spacerach czesto kupuje picie z dziubkiem(wody nie piją więc np kubuś owoc i woda)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 20:25
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Edwarda, o popatrz a u nas tak smiga, ze sie obylismy bez butelek, bidonow i niekapkow. Chociaz musze przyznac, ze ja tez nie umialam go uczyc, jak Maz zaczal, to poszlo.
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
J.S. a ja Cie widzialam jako blondynke. Nie wiem czemu.
J.S lubi tę wiadomość
-
Tak! Taka pszenna, jasna, blondynke.
J.S lubi tę wiadomość