Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wiedziałam że ciemne włosy, wiedziałam że szczupła, że młoda, ale moje wyobrażenie miało mniej subtelną urodę i wizualnie kilka lat więcej 🤪
Rzeczywistość lepsza 😁
Swoją drogą śmieszne, że sobie tworzymy w głowie obraz jakiejś osoby i jesteśmy zdziwione przy konfrontacji z rzeczywistością 😀J.S lubi tę wiadomość
-
Wowka to jest moja zmora przy czytaniu ksiazek. Ja juz wszystkich widze, wiem jak wygladaja a potem ogladam ekranizacje i nikt nie jest soba.
-
Kamcia, no jasne ze sie ciesze na dziewczynke, tym bardziej ze czuje ten plynacy czas
Juz 25, a niedawno 20 bylo.
Wowka, ja tez tak mam ze kogos sobie wyobrazam a potem takie zderzenie z rzeczywistoscia
Kiedys wstawie takie zdjecie codziennie, wydaje mi sie ze nie jestem az taka delikatna 😃
Fermina, to tez moja zmora w ksiazkachWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 20:47
-
Kamcia chlejusy hahaha
Fermina no co poradzic Samodzielne jedzenie lyzeczka tez mu srednio wychodzi, cos tam niby nabiera, probuje trafic do buzi ale woli sobie ta łyżeczka rzucic. Najlepsze jest jedzenie rekami
JS na znowu na ktoryms zdjeciu widziałam Igorka i rece z tatuażami. Wiec wyobrazalam sobie taka mega rockowa dziewczyne Pokaż zdjecie w codziennym looku :pWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 21:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJ.S. ale młodo wyglądasz,jeszcze młodziej niż jesteś ☺ super że impreza udana. Ja się takimi bibami nie stresuje. Denerwowałam się przed ślubem, ale w tym dniu stwierdziłam,ze tyle było przygotować,że wszystko na pewno będzie super,a to co nie będzie nie popsuje mi tego dnia.
My robimy urodziny w wydaniu mini- 10 osób z nami, obiad, tort i tyle.
Buziaczki dla uroczych panów roczników, już nie niemowlaków 😘Wowka lubi tę wiadomość
-
Jeszcze ja jeszcze ja! Wszystkiego najlepszego dla przystojnych panów! Igorku i Skrzacikiem sto lat! Ja na urlopie w Szczawnicy więc czasu też mniej na forum. A pogoda okrutna jest :/J.S. nie zdążyłam na zdjęcie ale po komentarzach to mam wyobrażenie mlodej, pięknej brunetki
Wowka, J.S lubią tę wiadomość
-
Ale miałam kaca dzisiaj,a mąż zadowolony nie wiem czemu😄.
Ja miałam dzisiaj (tak sie umówiłyśmy) dzwonić do koleżanki dogadać kwestie tortu,jaki smak na ile osób i wyleciała mi z głowy.
My roczek mamy można powiedzieć podzielony na dwa terminy. Msze św mamy 5.05 kto chce to przyjdzie do kościoła, a imprezę tydzień później.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 22:47
-
Dzien dobry :p
Jestem bardzo rozgoryczona, ze nie zdążyłam zobaczyc J.S
My kolo 10 wyruszamy po moja mame do sanatorium, mam nadzieje, ze Kamil przespi podroz..
Nad ranem dwa razy sie obudzil z wielkim placzem ciezkim do uspokojenia:( Nie wiem co mu sie stalo...
Wowka, to nic tylko sie cieszyc, ladna pogoda, dziecko spiace :p -
nick nieaktualny