Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySto lat dla roczniakow
J.S., jesteś ladna i mlodo wygladasz, ale tez wyobrazalam sobie Ciebie jako blondynke
Patryk nadal spi (poszedl spac o 22). Od trzech dni zepsul nam sie rytm dnia, z ktorego bylam tak zadowolona. Dzis takze nie licze na drzemke o 12, więc znow bedziemy szalec do 22.....
Poza tym pod dziaselkiem widac juz biala kreske drugiego zeba, moze lada dzien wyjdzie. Jeszcze nie przebilJ.S lubi tę wiadomość
-
pisalam już-sasiad z działki robił zapisy i w zeszłym roku deszcz od kwietnia do końca sezonu na jesien spadł u nas uwaga...4 razy! mieszkam w takim dołku i tu w ogóle ostatnio susze-zimy bez opadów, lata upalne i suche
rok temu na działce trawe kosiliśmy 2x i to w maju-potem usychała a ja sie smiałam ze jak odpalimy kosiarke to trawa sie zapali
ale to jest działka z RODi tu nie mamy ani pradu ani wody z wodociągów-jedynie ze studni w tym roku studnie wykopaliśmy, pompe spalinowa mamy, jednak jeszcze czas potrzebny dla 600 m kw trawy. Deszczu!!!! -
A ja sie za t ciesze, ze Synek podobny do Meza. Bylam brzydkim dzieckiem.
A w ogole, Edwarda, myslimy sobie luzno nad imionami i jak bedzie drugi chlopak to prawdopodobnie Henio.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 10:11
edwarda20, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
O prosze Fermina :d swietny wybor. Jak dla mnie piekne imie i idealnie do mojego malucha pasuje Nie dosyc ze Henryk brzmi dostojnie :p to mozna je fajnie zmiekczac, Henio, Heniutek, Heniuś, Henryczek itp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 10:17
-
Mój Tata ma tak na imię a jestem bardzo do niego przywiązana i też mi się podoba, tak po prostu. Julek ma imię po babci Męża, to teraz kolej na moją rodzinę.
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Odebralismy moja mame z sanatorium, posadzilam Kamila w poczekalni kolo jakiejs babki zeby mu czapke ubrac i zaczal sie usmiechac do niej, a ona sie zapytala ile ma i jak ma na imie, a jak powiedzialam, ze Kamil to byla w wielkim szoku bo byla pewna, ze to dziewczynka 😂
-
Dzień dobry!
Wszystkiego dobrego dla naszych kochanych roczniakow!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🎁🎊🎂
Edwarda w lupinie nie lubiła. Darla sie. W foteliku tyłem też nie lubi. Odkąd przełożyłam przodem do kierunku jazdy jest spokój.
J.s poproszę jeszcze zdjęcie dla mnie, bo się nie załapałam 🙈🙈
A my mamy lewą dolną dwójkę 😁🤘kamciaelcia, Katy, kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
Ja tez sie nie zalapalam na zdj JS.
Od 3 dni mamy marne noce, nie wiem o co biega.
Staram sie nadrobic ale ciagle jestem w tyle...
Wszystkiego najwspanialszego dla cudownych Roczniakow:-*
U nas pada i zimno, nie wychodzimy od 2 dni.Wowka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2019, 18:57
Katy, kamciaelcia, olciabos, pawojoszka, Berbecia, Hoope, J.S, kattalinna, MajowaMamusia, Nynka, Wowka, Feeva, Kwiatkowa24, wariancja, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Basiula jaka ładna kobietka ci rośnie.
Katy dlaczego mnie nie dziwi że Kamila za dziewczynkę biorą ? No nie wiem może to ma coś wspólnego z jego fryzura 😂
A Ulcie dzisiaj niedobra matka wzięła na przebicie uszu ,ślicznie wygląda tylko się nie mogę przyzwyczaicWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 14:49
Katy, D_basiula lubią tę wiadomość