Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katy!! Ogromne gratulacje!
Skrzacik wygląda, jakby się na łodzi urodził.
Majowa, przeczucie że dołączysz do nas na grudniówkach?
Mama, współczuję bardzo. Bałam się, że ciąża będzie znowu zagrożona i nie uda się Julka dalej karmić, nie wyobrażałam sobie tego. Z drugiej strony Twojej małej krzywda się nie dzieje. Miłości ma nadal tyle samo a to najważniejsze.
Słyszałam właśnie, że ciąża wycisza SM. To co, będzie gromadka?
Rambo śliczne. Nie wygląda na taką zabijakę!
Katy, Wowka, Mama32 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFermina 😁 teraz to już do styczniówek jak już. Sprawa świeża, ale coś mi od 1 dnia po mówi że może być ciążunia 😆 ale nic nie mówię, nie zapeszam, za jakiś tydzień się okaże czy po jednym spontanie można zajść 😁
Skrzacik ❤ Wowka udanego wypoczynku, zazdroszczę Wam ☺
Kamcio to zaraz będzie wstawał ☺ jak on szybko robi postępy 😘 a jaki dumny że raczkuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 20:39
Katy, Fermina, Nynka, Wowka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Katy super Kamil raczkuje i jaki zadowolony.
Wowka, Katalina miłego odpoczynku
Ja myślę nad odstawieniem od piersi ale nie wiem jak się za to zabrać. Nie chcę zamieniać piersi na mm tylko całkiem zrezygnować.
Chcę to przedyskutować z prof z poradni żywienia ale już drugi raz wizytę nam przelozyli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 20:58
Katy, Wowka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Katy brawo dla Kamila!🙌🙌🙌🙌🙌
Skrzacik ❤️ stęskniłam się za tym lobuzem 😁
Mama nic tylko w ciążę zachodzić ☺️ rok to kawał czasu, i tak długo karmilas.
U nas dziś dzień MEGA MARUDY. Masakra. Tylko mama, mama, mami, mimi, u taty na rekach histeria, że do mnie, u mnie histeria kij wie czemu. Lewa górna jedynka już dosłownie jest, ale nie chce przez to dziaslo przejść... Dostała ibufen i padła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 21:15
Katy, Wowka, Mama32 lubią tę wiadomość
-
Fermina wrote:
Rambo śliczne. Nie wygląda na taką zabijakę!
Ona jest zbyt ostrożna i to ją zgubiło. Starsza biegała w wieku 9,5 mca. Od razu odważnie, pewnie. Nie było większych urazów niż kilka drobnych siniaków.
Matylda bardzo ostrożnie, zachowawczo, od dawna robiła kroczki ale zawsze orientowała się najpierw czy jest się czego złapać.
Szła ładnie przez pokój po czym doszła do stołu i nagle spanikowała, postanowiła się jednak złapać, tak się rzuciła na niego, że zamiast się złapać to jej odjechał (jest dosyć lekki niestety) i poleciała w długą.Matylda
-
Katy wrote:Sorki za okrzyki podjaranej matki 😂 Mam nadzieje, ze mi nikt nie zarzuci, ze moj syn raczkuje jak 5 miesieczne dziecko 😉
Haha, raczkuje jak noworodek w drodze do lodówki xD
SUPER KATY !!!
Oglądałam filmiki i taka myśl mi się nasunęła - nam fizjo mówiła, że jak w domu są podłogi bez dywanów, czyli śliskie, to dziecko później zaczyna raczkować, co w sumie wydaje się oczywiste, ale ja o tym nie myślałam. W takim wypadku wspomaganiem raczkowania będzie dywan, albo mata. U nas faktycznie mały zaczął częściej przyjmować pozycję czworaczną na dywanie, mam wrażenie, że czuje się pewniej.
Katy lubi tę wiadomość
-
Leira 😂 Od jakiegoś czasu przymierzalam sie do wyczyszczenia i rozłożenia dywanu (kiedys mielismy, ale pies go strasznie brudzil) wlasnie zeby mu bylo latwiej, ale poradzil sobie bez tego na szczescie. Byc moze faktycznie to sie troche przyczyniło do tego, ze tak pozno zaczal chociaz na macie jakos tez mu nie szlo :p
-
Brawa dla Kamila 👏 robi niesamowite postępy chłopak 😀
U nas też dzisiaj maruda. Cały dzień z paluchami w buzi, więc pewnie zeby mocno dokuczaja. Dolne czwórki już czuć pod palcami. Góra tez w natarciu. Do tego pogoda paskudna...
Mama, rok karmienia to bardzo długo. Bądź z tego dumna i nie zadreczaj sie 😘
Katy, Mama32 lubią tę wiadomość
-
Katy gratuluję, jaki dumny! 🙌🙌🙌🙌😎
Tanda co za widok na tej ślicznej buzi 😱
Nie miałaś ochoty prześwietlić jej w szpitalu?
Skrzacik szanty już śpiewa? 😄😍
Miałam wrzucić zdjęcia na roczek ale nie miałam kiedy,a że Bartuś powinien urodzić się dziś, to może dobry moment
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2019, 08:53
Kwiatkowa24, olciabos, pawojoszka, wariancja, Eva85, Berbecia, kamciaelcia, MajowaMamusia, Nina83, Nynka, Wowka, Feeva, J.S, Katy, D_basiula lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
MajowaMamusia wrote:Fermina 😁 teraz to już do styczniówek jak już. Sprawa świeża, ale coś mi od 1 dnia po mówi że może być ciążunia 😆 ale nic nie mówię, nie zapeszam, za jakiś tydzień się okaże czy po jednym spontanie można zajść 😁
Rozumiem że to pytanie retoryczne,😁MajowaMamusia lubi tę wiadomość