Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje dziewczyny 😘
No i najlepsze życzenia dla Matyldy 😘 Bedziemy co roku razem świętować 😂
Mi sie udalo jak do tej pory zalatwic makijaz, fryzure i paznokcie na slub, a z suknia dalej nie ogarnelam bo sie nie mozemy czasowo zgrac Dzisiaj jedziemy sie spotkac z moja kolezanka fotograf wiec to tez juz bedzie z glowy xdTanda lubi tę wiadomość
-
Kciuki Kamcia. Będzie dobrze.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Katy wrote:Dziekuje dziewczyny 😘
No i najlepsze życzenia dla Matyldy 😘 Bedziemy co roku razem świętować 😂
Mi sie udalo jak do tej pory zalatwic makijaz, fryzure i paznokcie na slub, a z suknia dalej nie ogarnelam bo sie nie mozemy czasowo zgrac Dzisiaj jedziemy sie spotkac z moja kolezanka fotograf wiec to tez juz bedzie z glowy xd
Kurna, kup te buty, a nie jakieś fotografy xD
100 LAT I DUŻO ZDROWIA! Żebyś miała siłę ganiać za swoim urwisemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 10:03
Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKtóra Matylda świętuje? Pokazać panne natychmiast, szukam żony dla syna😜
Sto lat malutka!😘
Hoope co zdjęcie to piekniejsze, szkoda ,że tak daleko Cie mam bo szukam kogoś co by okoloroczkowa sesje zrobił😉
Ile Bartuś mierzy i waży?🤔
Kamcia czym Ty się stresujesz znowu?Tanda, Hoope lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla jubilatek, małej i mniejszej 😘😘😘
Dzieci cudne, normalka 😊
Majowa, oby to było to 😁
Bożenka dołącza do grona obitych... Wygląda obecnie jak ofiarą przemocy. Zdjęcia nie wrzucę bo mnie opieka ścignie. Bieganie cieszy dalej 😉
Powodzenia na wizytach, więcej nie pamiętam.
Pogoda cudna, fale wspaniałe, uwielbiam morze ❤❤❤ ale parawan nieruszony nasz 😉 dziecko zachwycone piaskiem 😁Nynka, Katy, kamciaelcia, Tanda, Nina83, D_basiula, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nynka, może to stres?
Przesyłam pocztówkę znad morza 😘
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9db7d7c3c7f3.jpg
Edit:
Młodzież śpi, siedzimy na parkingu to mogę trochę spamu wrzucić 😉
następna akcja skończyła się już dramatycznie ale radość była, to najważniejsze 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 11:22
edwarda20, J.S, Berbecia, Katy, kamciaelcia, Nynka, D_basiula, Wowka, Hoope, Sela, Feeva lubią tę wiadomość
-
Julek piaskiem morskim się brzydzi. Taki francuski piesek.
Nynka, wracaj szybko do formy! Może tylko jakiś wirus? -
Albo poczuł ,że mu znów się grunt pod stopami pali. Powiedziałam, że nazwisko nie tworzy rodziny, a ludzie 😉. Z resztą wiem, że jak weźmiemy ślub w urzędzie to o weselu i białej sukni mogę zapomnieć 😂. Wtedy powie- ale przecież mamy ślub .
-
Dziekuje za wszystkie zyczenia 😘
Leira, wlasnie buty, wiedziałam, ze cos jeszcze do kupienia teraz jest xd
Kattalinna, zazdroszcze morza :p Alez Bozenka zjawiskowo upadla, mam nadzieje, ze nic sie powaznego nie stalo..Ale pieknie tupta tylko nozki nie nadążają za nią 😂kattalinna lubi tę wiadomość
-
Kattalinna mogę mieć parę pytań o pieluchy wielorazowe? Myślę nad stosowaniem ich w ciągu dnia zamiast jednorazówek, natomiast na noc i na wyjścia dłuższe na razie bym zostawiła pampka. Trochę poczytałam, ale tych informacji jest tyle, że już sama nie wiem co wiem
Jeśli chciałabym opcję "jak najmniej zachodu" to powinnam wybrać pieluchy AIO? I wtedy zakładając pranie co drugi dzień powinnam ich kupić 3x dzienna liczna pieluch i tyle? Koniec zakupów? Jak w ogóle wygląda chłonność? Ja teraz w ciągu dnia stosuje ok. 4 jednorazówki + jedna na noc. Czy mogę liczyć, że +/- 4 szt. AIO wystarczą mi na jeden dzień?
Widziałam też kieszonki i tutaj też rozumiem, że ich liczba to powinno być 3x dzienna liczba pieluch? Plus oczywiście wkłady. Ich tyle samo co kieszonek czy więcej?
Trzecią opcją która mnie zainteresowała są pieluchy SIO. Ale nie wiem czy dobrze rozumiem, że tutaj pieluch kupuję mniej, a więcej samych wkładów na napy?
Czy może lepsze są formowanki (liczba 3x dzienna liczba pieluch?) plus parę otulaczy?
Czy w ogóle wszystko pochrzaniłam i lepiej żebym została przy jednorazówkach, bo moje dziecko będzie chodziło zasiurane przez pół dnia...?
Helpunku!!!!!kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny