Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmowa jak rozmowa. Kierowniczka fajna myślę że problemu z pracą by nie było jest jedno ale ,jak zwykle. Mają kilka opcji zatrudnienia, jedną na pracownika sklepu ale tylko na cały etat więc odpada,druga na pół etatu ale to tylko nocki więc też odpada ,nocki przy dzieciach i ciąży to słaby pomysł,no i na kase ale tu tylko 0,75 etatu i to troche za dużo ,byłby kłopot z grafikami no i cokolwiek zrobic to żadnego dnia wolnego razem, ale kierowniczka powiedziała że zapyta czy może przyjąć na kasę na pół etatu,mam zapytać w poniedziałek lub wtorek . No i się zastanawiam czy wziąć te 0.75 jak nie będzie innej opcji w końcu to tylko na 2-3 miesiące nie dłużej ,czy poszukać gdzie indziej. Zobaczymy co mi powie po niedzieli. Jak coś to się rozglądam dalej jeszcze mam chwilę do 15 stego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2019, 22:42
-
Kattalina w realu. Teścia podał naleweczki z czarnego bzu 50% a teraz w domku czerwonym winem dokładąc.
Mój chłop będzie miał albo nie będzie miał nocy a na 6 do roboty musi iść.
A tak wogóle to mój syn pierwszy raz śpi poza domem!!!kattalinna lubi tę wiadomość
-
Berbecia, i Twoje zdrówko 😉
Pawojoszka, zatem kciuki, aby ułożyło się po Twojej myśli.
JS, nie strachaj. Wszystko się uda 😊
Pozdrawiam z trasy. Jestem gdzieś pod Ostrołęką chyba. Mazury czekajcie, jeeedzieeemyyyy 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2019, 23:11
Berbecia, kattalinna, Kwiatkowa24, pawojoszka, edwarda20, J.S, MajowaMamusia, Katy, Feeva lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! Jak zwykle za Wami gonię
Mama32, życzę zdrowia, wracaj szybko do formy i do bliskich. Edit: Jakie dobre wieści od rana! Tak się cieszę
Pięknie wyglądałaś na ślubie, a drugie zdjęcia bardzo mnie rozbawiło . Vanessa jest rozkoszna, nieziemskie ma rzęsy
Olciabos, śliczni Wy i śliczny bukiet
Katy, cudownie wyglądasz w sukni, ma idealny krój do Twojej figury. Dziewczyny mądrze radzą odnośnie butów
Gratuluję Kamilkowi opanowania wieży, chłopak przedkłada rozrywki intelektualne nad fizyczne dokonania, jednak z radością czytam, że i na tym polu są postępy, bardzo się cieszę
Ze zdjęć duże wrażenie zrobił na mnie słodki, śpiący Skrzat
U nas jeszcze nigdy się nie zdarzyło aby Zosia tak nagle padła tam gdzie była.
Ula śliczna, widać zachwyt pięknem otaczającej przyrody
Ze słonecznej pogody korzystała też Mania, Bożenka i Julek – piękni i radośni
Barbecia, widzę że wieczór był udany
J.S, zdrowia dla taty (jak się miewa?) i kciuki za udaną imprezę. Zapomnij o stresie, liczbie gości i świętuj wielki dzień Igorka
Pawojszka, życzę aby z pracą ułożyło się jak najlepiej dla Ciebie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 07:50
Katy, pawojoszka, Mama32 lubią tę wiadomość
-
Pooglądałam Wasze zdjęcia ślubne i zatęskniłam za swoimi, chociaż zasadniczo swoich zdjęć nie lubię i unikam, ale ślub to wyjątkowy dzień
EditWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 21:03
kamciaelcia, Kwiatkowa24, Wowka, Katy, Mycha666, pawojoszka, J.S, edwarda20, Nina83, Berbecia, wariancja, Nynka, jangwa_maua, olciabos, kattalinna, Feeva, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Mala Matylda, dziekuje juz lepiej. Ma peknieta kosc oczodolu, ale juz jest lepiej.
Przepiekne te zdjecia 🥰🤩
Edwarda, ja nie Feeva ale odpowiem. Moj maly ciagle sie darl w lupinie, normalnie jakby go obdzierali ze skory, potem dlugo nie chcial jezdzic tylem i wzielam fotelik z mozliwoscia przekrecenia. O dziwo moje dziecko zaakceptowalo jazde tylem, na razie nie przekrecam na przod ani nic. Wiec roznie z tymi dziecmi bywa, moj nie trawil jazdy w foteliku a teraz akceptuje i to tylem.
Skrzaciku kochany to juz rok... Wszystkiego najcudowniejszego dla Ciebie, rosnij zdrowy i pogodny ♥️
Wszystkiego naj naj najlepszego ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 09:58
edwarda20, Mała Matylda, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySto lat, sto lat dla Jasia i Igorka 🎈🎉
Ehh jak to możliwe że już minął rok, mam wrażenie że całkiem niedawno Wowka pisała o ekspresowej akcji porodowej i J.S. która pisała że dzisiaj się witamy 😊
Mała Matylda piękne zdjęcia,uwielbiam długie welony i niskie upięcia 😍
Mamy 6 ząbka,górne dwójki dały popalić, 4 ostanie wieczory bardzo dawały o sobie znać.Mała Matylda, Wowka, J.S, kattalinna lubią tę wiadomość
-
I ode mnie, dla forumowych "blizniakow". Skrzaciku i Igorku, sto wspaniałych lat!
Wowka, J.S lubią tę wiadomość
-
MalaMatylda sliczne zdjecia Dziękujemy za docenienie postępów Kamilka:)
Skrzacie i Igorku zycze Wam zebyscie wyrosli na mądrych i silnych mężczyzn no i najwazniejsze zdrowych i szczęśliwych;) Alez nam dorastaja te forumowe dzieci :p Czekam na zdjęcia przystojniakow
U nas kolejna nowość, Kamil sam sobie trzymal dzisiaj bidon, co prawda pozniej jak mu położyłam kolo niego to sie wolał nachylac zamiast wziac do rączek, ale powoli łapie o co chodzi xd
U nas dzisiaj paskudna pogoda, leje cały czasJ.S, Wowka, Mała Matylda, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku dla Igorka i Jasia
Wszystko co piękne i wymarzone
Niech w Waszym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie🎉🎁🎂🎂🎁🎉J.S, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny