Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katy wrote:Leira, odpycha sie do tylu tylko, a tak to na pupie albo polowicznie raczkujac czyli z jedna noga podwinieta...
Kurczę ja o butach jeszcze nawet nie myslalam xd
Ja bym sie bala ryzykować z chodzikiem jak jeszcze nie wstaje sama bo moze to za bardzo obciążać kręgosłup, ale to moje zdanie:p
My po rehabilitacji, widac postępy, dalej mamy cwiczyc i zachęcać go do wstawania..Pani psycholog stwierdzila, ze jest ok, ale jest strasznie strachliwy czyli tyle co juz wiemy :p
U nas też bez postępów w raczkowaniu. Nie ma opcji na żadne ćwiczenia, dalej pełza jak komandos, tyle że chociaż zaczął siadać i próbuje się prostować w siadzie, raz mu się zdarzyło przeprostowanie i poleciał do tyłu, ale na szczęście złapałam krasnala. Tyle, że mój synek próbuje się podciągać, włazić na łóżko, na mnie, etc, więc przypuszczam, że prędzej zacznie chodzić niż raczkować, ale postanowiłam już, że odpuszczam bo to nie na moje nerwy.
A co do butów to nie muszą być białe. Wykorzystaj okazję ślubu i kup sobie jakieś zajebiste buty, w których będziesz chodzić na co dzień, pewnie będziesz mieć większy budżet niż na zwykłe buty. Ja kupiłam niebieskie szpilki, mega wygodne, dobrej firmy, chodzę w nich do dziś. A do sukienki dobrałam sobie niebiesko strojony bukiet, zrobiłam niebieskie pazury i wszystko fajnie grało -
JS, zdrowia dla taty. Oby szybko lekarze naprawili co trzeba 🙂 i oby nie była konieczna rekonwalescencja.
Mama, dzieki za info 🙂
Katy, dobrze dziewczyny radzą. Ja też kupiłam szpilki na ślub kolorowe-moje są złoto-srebrne. Normalnie nie wydalabym tyle na buty, ale miałam je już kilka razy na inne okazje-komunię, chrzciny, impreza firmowa. Do wszystkiego mi pasują i są bardzo wygodne. Nie żałuję wyboru, zakup udany, trzeba mieć chociaż jedną parę zajebistych szpilek 😉
Fajnie, że postępy Kamilka zostały dostrzezone 😀
Skrzat usnął w krzesełku do karmienia. Najpierw wydziwiał z jedzeniem, nic nie pasowało, ani jogurt, ani mango, ani banan. Dałam kromkę chałki z masłem, to zlizał masło 😁 A za chwilę wypuścił bułkę i usnął na siedząco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 12:17
wariancja, pawojoszka, MajowaMamusia, Nynka, Katy, kattalinna, kamciaelcia, Nina83, jangwa_maua, D_basiula, Feeva, Hoope, Mycha666, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
-
Mama, na wkładce napisane jest Maiqi. Na tej aukcji kupiłam :
https://allegro.pl/oferta/sandalki-profilowana-wkladka-skora-3173r11-12-0-cm-7350183737
Potwierdzam buty na wesele fajnie kupić uniwersalne. W moich śmigam do tej pory (5 lat po ślubie) i są to najwygodniejsze buty jakie miałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2019, 15:18
Mama32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaty, ale z Ciebie sexbomba super wyglądasz w tej sukni
Buty do ślubu kupiłam za 200 zł skórzane w środku w kolorze srebrnym z myślą, że później wykorzystam zaraz 3 rocznica ślubu, a ja je ubrałam w dzień ślubu na trochę, potem zmieniłam i tak leżą.
Uwielbiałam wysokie szpilki, ale teraz to coś już nie mogę w takich wysokich wyrobić.
Skrzacik kochany.
Wariancja dzięki za fotkę, to jak coś chyba też wezmę na długość 12 cm, skoro u Was są dobre, a długość stopy ta sama. Są troszkę większe, tzn. na tyle, że do końca lata będą przydatne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2019, 15:47
Wowka lubi tę wiadomość
-
Szczerze to o białych nawet nie myslalam:p Chce pudrowo rozowe i ogolnie dodatki w tym kolorze, ale jeszcze nie mialam zamiaru ich kupowac, a tak to chyba sie pospiesze xd Nie wiem czy znajdę tak wygodne szpilki...
Kamil próbuje sie na mnie wspinac, ale na razie srednio mu to idzie :p -
Ja mam cudne złote szpilki 😁 tylko jak 5 lat temu sobie je wymyśliłam to jeszcze nie były modne, wobec czego musiałam się nieźle nachodzić za nimi. Kupiłam w Lublinie bo w Warszawie nie było 😉 oczywiście jak już ten skib wzięłam to w sklepach same złote... Niestety nie są super wygodne choć z fajnej skórki ale trochę ciasne, oddawałam do szewca na rozciąganie to tylko trochę pomogło. Nie przeszkodziło mi to jednak poza własnym przyjęciem być w nich na jeszcze 2 czy 3 weselach 😊 uwielbiam je ciągle 💛
A kwiaty miałam mieć tulipany ale dzień przed okazało się, że nie ma i miałam hortensje i eustomę. Zupełnie mi było wszystko jedno 😂
Byłyśmy z Bożenką teraz na spacerze, chwilę jeszcze pochodziła po naszym kosmicznym podwórku. Została zawarta dzięki temu znajomość 😉 oczywiście wizualnie już dawno się z tą mamą znałyśmy, teraz już pokonane zostało milczenie 😉 okazało się, że jej córka jest 4 dni starsza i też Ania! Zaraz się okaże, że same Anki na podwórku a miało być tak oryginalnie... Tamta Ania spała ale nie chodzi jeszcze. Także 1:0 dla nas, nie yo żebym porównywała 😋😉Wowka lubi tę wiadomość
-
Majowa nie wiem czy wystarczą, nie mam pojęcia jak szybko rośnie dziecku stopa 😉 niewątpliwym plusem tych bucikow jest cena, jak szybko wyrośnie to nie żal wymienić na większe 😀
Katy, nie wiem czy jakieś Ci podpasuja, ale ja kupowałam tutaj, buty Visconi, nie za miliony monet a naprawdę wygodne: https://visione.pl/firm-pol-1319836820-Buty-Visconi.html
Też mialam pudrowy róż 😀Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JS nie mam jeszcze. Nie spodziewałam sie takiego zaru tak szybko :o Ale chyba zamowie tutaj bo sa zwykle i proste: https://slippersfamily.com/sandaly-dla-dzieci
Wowka Skrzacik jaki slodziak. Zazdro ze umie tak sobie zasnac. Moj moze ledwo stac, slaniac sie ale zamiast sie polozyc i zasnac to bedzie jeczal i sie darl.Wowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymam jeszcze zdjęcie w telefonie,bo powiedziałam mojemu żeby zrobił fotkę przy odbiorze Nasza kwiaciarka to taka memła, że nie ogarniała co dla kogo,to wolałam się upewnić że otrzymam swój bukiet.
Wystrój mieliśmy w kolorach biały,brzoskwiniowy,koralowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2019, 14:45
Wowka, Berbecia, kattalinna, Katy, wariancja lubią tę wiadomość
-
Skrzat wcale tak nie zasypia. To jakiś wypadek przy pracy, ewenement, dlatego napisałam 😃 chyba to lizanie masła go wyciszyło, bo normalnie to też buczy 😃
Bukiet miałam z tulipanami i frezjami. Też gdzieś mam zdjęcie.
Pokażcie jakieś ślubne fotki, lubię tak samo jak zdjęcia śpiących dzieci 😉 ja już się pokazałam w ślubnej kiecy i Kattalinnę też widziałam 😊edwarda20, kattalinna, Katy lubią tę wiadomość
-
Moj bukiet. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ac6948dbc95.jpg
W tym roku 5 lat 😲😲😲Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 15:35
kamciaelcia, Wowka, Katy, Nina83, jangwa_maua, Nynka, Feeva, wariancja, Berbecia, kattalinna, Mycha666, Mała Matylda lubią tę wiadomość