Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySto lat! Sto lat! 🎂🎂🍾🍾💐💐Uleńko i Patryczku samych wspaniałości, szczęścia i zdrowia dla Was kochane maluszki 😘
Rok temu o 8:31 urodziła się moja kochana córeczka 😊 jak to szybko zleciało 😢
Aaa i dla prezesa naszego samych wspaniałości w miesięcznicę 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 08:24
pawojoszka, Hoope, kattalinna, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Nina i dla Zosi najlepszości, a to się dziś posypało okrągłych rocznic 💞😘💞 Ten 15 to jakiś magiczny jest. Prezes też chciał 15 skoro się pospieszył o dwa tygodnie 😂 Do dziś jestem w stresie 😂
Kattalnna 25 lutego wrzuciłam film na yt. No dawno 😂
Pawojoszka filmik widziałam, też wykorzystujesz małe dzieci do pracy w domu? 😂❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Dzień dobry 🙂
Wszystkiego najlepszego dla roczników 🎂🎁. Dużo zdrowia !
Ale jestem nie wysypana. Mała wstała rycząco-jęcząca . Wczoraj jak chłop pytał się jak dzieci to mówię, że ma godne zastępstwo 😂. Chyba poczuł się urażony tym 😁.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 08:29
pawojoszka, kattalinna, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Za krótkie te noce są!
Wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka z okazji pierwszych urodzinek dla Zosi,Uli i Patryczka.
A dla naszego przodownika Prezesa Bartusia 100 Lat z okazji miesięcznicy.
pawojoszka, kamciaelcia, Hoope lubią tę wiadomość
-
Ja wykorzystuję Bożenkę głównie do ogarniania prania 😉 czasem musi poczekać dłużej
https://youtu.be/m3uqvdr2zsE
Kurde, nie umiem już w hiperlinki 😐
Edit: umiem 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 08:40
pawojoszka, Wowka, wariancja, kamciaelcia, Nina83, Hoope, Feeva, J.S, Cola87, D_basiula, Mycha666, Sela lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Na początek to nie lubię was za te wszystkie słodkości od rana ,zero litości dla ciężarnych a co niektóre nawet z cukrzycą 😀.
Dziękujemy za życzenia Ula się urodziła o 12.10 . Jakby mi ktoś w tedy powiedział że za rok znowu będę w ciąży pewnie bym wyśmiała . O tej godzinie to jeszcze z domu nawet nie wyjechaliśmy do szpitala .
Katy biedna ta twoja siostra od wczoraj ja męczą a teraz jeszcze oxy, przy tak małym rozwarciu jak dostanie silnych skurczy to nie zazdroszczę, oby szybko poszło✊.
No i najważniejsze sto lat dla świętujących zdrówka i radosciKaty, kamciaelcia, Nina83 lubią tę wiadomość
-
Oczywiście najlepszego dla Prezesa, z okazji miesięcznicy 😀
Moja głowa nie ta... Nocka zarwana, bo Młoda zalała się gilem po pas 😭 spanie tylko w pionie i tylko w ruchu 👍 wyjaśniło się czemu miała wczoraj taki podły humor
Jeszcze ten mały szkodnik połamał mi rano okulary... Dobrze, że mam jakieś stare na stanie, przynajmniej coś widzę 😂Hoope lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Wszystkiego dobrego dla roczniaków dzisiejszych i Prezesa ❤️ 🎁🎂🎊❤️
Katy, tak jak dziewczyny piszą. Pogadaj z nią po prostu jak ona się do tego odnosi.
Okresowo u nas 🤣 ja też wczoraj dostałam. Punktualnie po 28dniach.
Majowa, może jednak lepsza beta, skoro okresu nadal nie ma? Będziesz miała pewność. Ja już dawno bym poleciała do labu 😁
Zrobiłam wczoraj ciasteczka amarantusowe z bananem. Mani smakują 👌
Tu przepis AMARANTUSKI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 08:58
pawojoszka, Katy, kamciaelcia, Nina83, Hoope, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Katy, ogromne kciuki za siostrę! Zaczyna jak ja ponad rok temu i o podobnej porze. Jakkolwiek nie będzie to się pewnie dziś przywita z Florianem a to najważniejsze.
Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie ma mowy by jakieś zdjęcie się udało 😂
Matka nie ma"1" by zapozowal z 12
Balon z jedynką zostal skradziony przez brata
Model nie ma czasu się zatrzymać
Waga 10,01
Wzrost nieznany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 06:08
J.S, Nina83, pawojoszka, Feeva, wariancja, jangwa_maua, Hoope, Katy, Cola87, kattalinna, Nynka, MajowaMamusia, Wowka, Berbecia, D_basiula, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja to przed rokiem Mani tak że 2-3 dni wcześniej wylam jak bóbr. Że tak szybko zleciało, że jest już taka duża, że czas przez palce ucieka. Tak mi przykro było bardzo... ☹️☹️☹️
Patrys ❤️
Bożenko, brawo 😁🙌🙌🙌Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 09:21
kamciaelcia, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Kamcia a jesteś pewna, że roczek w tym roku a nie dwa latka? Wiesz, budyń ciążowy, mogło Ci się coś pomieszać. Albo nie tego synka wrzucasz?
Katy siostrze współczuję, oxytocyna to zło.
Kattalinna rośnie Ci szkodnik chyba 😄kamciaelcia, kattalinna lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka