Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mojej siostry przez dwa dni oxy nie ruszała 😁 poszło dopiero po przebiciu pęcherza plodowego.
Katy, kciuki za siostrę. Oby szybko poszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 09:33
Katy lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego naj naj dla roczników! Uleńko, Zosiu i Patryczka sto lat! No i Prezesowi najlepszego z okazji miesięcznicy 😊 U nas po wczorajszej "nowej" kolacji nocka w miarę spoko. Ale obudził się na mleko koło 4 i potem chyba też go trochę męczyło, pojekiwał i kręcił się bardzo a dziś jest okropny, wisi na mnie cały czas. Za przeproszeniem wysrać się nie mogę bo buczy. Może jestem fatalna matka, ale mam po prostu dość, łapie doła. Pierwszy raz od dawna mam ochotę zapalić. A nie palę już praktycznie 3 lata prawie Pogoda jeszcze tylko dobija.
kamciaelcia, pawojoszka, Hoope lubią tę wiadomość
-
Hoope, nie tyle szkodnik co ciekawska baba 😉 chyba nadrabia te 8 miesięcy gdy leżała i nic jej nie interesowało na tyle, żeby się ruszyć 😉 i gada, gada, gada... Otworzy oczy i zaczyna nawijać.
Cola, tulę 😘
Patryk powaga 😁 a te nogi takie długie bo matka specjalnie perspektywę taką wybiera 😉
Dzieciolki po urodzeniu ❤ piękne! Chcę takie małe...
Ps. Tym co się cieszą to gratuluję okresów 😉Nina83, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Patryk slodki 😘
Kattalina, prawdziwa ciekawska baba Super jest
Nina, Zosis cudna 😘
Ja uwielbiam dzieci po urodzeniu, codziennie wracam do mojego ukochanego zdjecia jak Igorek byl taki malutki, cos pieknego, aczkolwiek nie spieszy mi sie do takiego dzidziola Wole wieksza wersje.
Kattalina, moj to samo, otworzy oczy i gada, gada, gada normalnie buzia sie nie zamyka.
Cola, nie pal, wiem ze czasami sa takie kryzysy i tez mam ochote, nie pale od wrzesnia 2017 odkad zaszlam w ciaze. Jak zapalisz to juz cie pochlonie, ja tak niestety mam, ze u mnie nie ma granicy jak niektorzy potrafia zapalic jednego, dwa do towarzystwa albo do alkoholu, ja od razu wpadam w nalog
Nie jestes fatalna matka, nawet tak nie mow, kazda z nas ma te lepsze albo gorsze chwile...
Jest twoj maz? Jest moze jakas mozliwosc aby oddac Adasia na 2-3h a ty zdbys poszla sobie do kawiarni, pospacerowac, odpoczac po prostu, zresetowac glowe.
Tule bardzo mocno 😘
A propo wychodzenia to oddajemy syna w sobote na noc, a sami idziemy do znajomych, na drinka itpNina83, jangwa_maua, kattalinna, kamciaelcia, Fermina, Katy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySto lat dla roczniakow! 😘
I obchodzacych miesiecznice!
Piękne dzieci❤ a te nowonardzone najj❤
Mam chcice być w ciąży😱
Mój dzidziolek dzisiaj spał do 10😳 nie wiem co mu. Dzień troche rozwalony ale nie narzekam😁
Gofry pierwsza klasa, zaprosze męża🍩
Hoope kontekst mleka krowiego byl inny nie chodzilo o podanie mleka żeby podawać.
Ja z porodow pamietam chyba tylko Katy i narzekania hoope😜 reszty w ogóle nie mogę sobie przypomnieć🤔kattalinna, kamciaelcia, pawojoszka, Hoope lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla roczników, Zosiu Ulu Patryczku sto lat
Najlepsze życzenia dla prezesa z okazji miesiecznicy
Dziewczyny ale smaka robicie z rana też bym coś zjadła.
Katy powodzenia dla siostry oby szybko poszło
Prześliczna Zosia
Patryczek przystojniak
Bożenka kaskaderka ja bym zawału dostała, dobrze że Zuza nie potrafi wchodzić na narożnik
Moja Zuzia powinna urodzić się 19 maja chyba trzeba zrobić jej tort na korygowane urodziny w końcu każda okazja dobra na zjedzenie torta ☺☺☺
kattalinna, Katy, kamciaelcia, pawojoszka, Nina83, Hoope lubią tę wiadomość
-
J.S tez zazdroszcze.. Wszystkim zazdroszcze, jezeli maja z kim zostawic dzueci. U nas moze bede zostawiala mlodsze z Julkiem, jak urosnie. Innych perspektyw nie ma.
Bozenka! No mowilam alpinistka! Dobrze ze my mamy za wysoka sofe, ja bym za moim biegala.
Patrys, jaki duzy i przystojny! Te kopytka to ma rzeczywiscie jak źrebaczek, takie długie!
No i Zosia- prawdziwa ksiezniczka!
Kiedy wiadomo jaka raczke preferuje dziecko?J.S, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Cola tule mocno. Rozumiem co czujesz. Też mam tak, że nawet do kibla wyjść nie mogę. Mnie jeszcze dobija fakt, że pierwsza była cudownym bezproblemowym dzieckiem ,a tu zonk ..takie jęcząco-płaczące mi się trafiło. Mam czasem ochotę wyjść i nie wrócić. Co śmiesznego- czasem jak jest ktoś kto może się nią zająć po prostu zamykam się w kiblu i udaje, że załatwiam swoje sprawy 🤪. Taki myk na chwilę spokoju 😂. Ale kto tak nie robi? 😜
Ale fakt - koniecznie wyjdź gdzieś bez dziecka. Odpocznij 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 10:59
-
Mnie nawet wyjście z dzieckiem pomaga. Ale do ludzi, nie sam na sam 😉 jutro idziemy na spotkanie grupy chustowej. Szkoda, że na koniec urlopu znalazłam towarzystwo mam z dziećmi ale lepszy rydz niż nic 😉
Fermina, Eva, my mamy dość wysoki ten narożnik. I twardy. I Zosia, i Julek też się nauczy 😁 ja to jestem, jak pamiętacie, wyrodna matka i pozwalam od zawsze mojemu dziecku upadać, spadać itp. Kontroluję tylko, żeby nie było groźnie. Po piątkowym zalaniu mieszkania wiem, że wody nie zatrzymasz. Z dzieckiem jest to samo 😊
Eva, świętujcie z nami 19 maja 😊 co trzy torty to nie dwa 😁Eva85, jangwa_maua, Nina83 lubią tę wiadomość
-
fermina
z preferencja strony to tak ostatecznie to dość późno u dzieci sie określa...nawet te 6 lat
dzieci sa obureczne, potem "coś tam widać"
ale
ja od poczatku widzę u Piotrusia dominacje lewej ręki
patrząc teraz na Patryka to jeszcze większą mam pewność
niby neurolog "sprawdzał" i wyszła prawa-ale w warunkach domowych co nawet prawa chwyci, przełoży do lewej
u Piotrka obstawiam leworęczność-co nawet miałoby znaczenie przy jego niemówieniu i funkci mózgowych...
Patrys ewidentnie prawa reka -
ech
te elektroniczne l4 nie na moje nerwy i nawet nie wiem kogo mam rozszarpac
zaczne od męża i tej pobudki!
założyłam w końcu to konto pue
w nim widze wystawione zaswiadczenia lekarskie-czyli z wczoraj
ale pracodawca nadal nic nie ma
prosze o podanie maila(wysłałabym scany tego, co widze w pue) a tu cisza...a musze zadzwonic później do zus-o czyms z zusem musze gadac-ja widze l4, pracodawca nie, a zus????poza tym czy to co ja widze , widzi zus zawsze? bo nie wiem jak z teoria, czy przez mały błąd lekarza l4 jest niewidoczne w sysytemie dla innych...zagmatwane
kogo ubić na poprawe humoru? -
nick nieaktualnySto lat dla naszych Roczniaków
Dzisiaj kończy mi się macierzyński, trudno uwierzyć, że minęło już tyle czasu.
Dwa lata temu leżałam na ginekologii po poronieniu, rok temu nie mogłam się doczekać, żeby urodzić, a dzisiaj jest mi smutno, że ten rok bardzo szybko minął.
Musze się jeszcze nacieszyć moim niemowlaczkiem
Okres dostałam, ból brzucha jak przed ciążą. Nidy tyle mi się nie spóźnił.
Kamcia co to za akcje z tym l4, współczuję nerwów.
Katalinna chce tego gofra i lody i ciasto, wszystkiego mi się chce
Dołączamy do klubu jęczybuły, stoi przy mnie i buczy non stop dopóki jej nie wezmę.kamciaelcia, Nina83, kattalinna, pawojoszka lubią tę wiadomość