Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry wieczór,
Pawojoszka, no to zdziwko 😁 ale jak mówią, najważniejsze, że zdrowe 😊
Kamcia, gratki wizyty 😊 wycieczka samochodową też udana, jak to będzie jak jeszcze Małgosia dojdzie? Kto gdzie usiądzie, czy na dwa auta będziecie jeździć? 😉
Mała Matylda, piękne z Was dziewczyny 😍 nóżki też zgrabne, laska z Ciebie 😍 uzależnienie od gofrów zdecydowanie leczy się zamianą wagi na dobrą gofrownicę 😂
Cola, kciuki za jutro. Coś mi się wydaje, że z tego co piszesz Adaś ma trudniejszy czas teraz. Współczuję.
Ja tam wróżę Kattalinnie jeszcze syna. A co! 😉 nadal tylko nie jestem zdecydowana co do przeczuć która kolejną się pochwalić testem 😂
Z tego wszystkiego zapomniałam, że moje dziecko obczaiło słowo dziadek i cegła 😀 dziadek niesamowicie dumny 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2019, 22:53
Cola87, Mała Matylda, kattalinna, Katy, Nina83 lubią tę wiadomość
-
Byście widzieli co się działo u nas w domu jak się dzieciaki dowiedziały ,bo im wcześniej nie mówiliśmy. Patryk dorwał zdjęcia i chodził i przeżywał czasem miałam wrażenie że na nas wyzywa co to znowu ma być?Szymon stwierdził że to cola w brzuszku. Bo mial niedawno robione USG jamy brzusznej i musiał być napity a że Cola lepiej wchodzi niż woda to pił cole i pani mu pokazała gdzie w brzuszku ta Cola jest ,więc jak zobaczył zdjęcia USG miał swoja teorię. No i oczywiście wszyscy stawiali na dziewczynkę ,tylko Wojtek zgadł. I też wszyscy pytali jaka nagroda będzie ?
Cola kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2019, 22:55
Cola87, Wowka, kattalinna, Katy, edwarda20 lubią tę wiadomość
-
Mała Matylda ale Wy śliczne jesteście 😍 Kamcia dobrze że wizyta udana, a tym budyniem ciążowym się nie przejmuj, mi zdarza się nawet bez ciazy 😁 Pawajoszka kocyk może być dla Uli 😊 takie masz piękne księżniczki że musi być więcej rycerzy do ich obrony 😄 ja już mam lekkiego stresa, ale mam nadzieję że będzie ok 😊
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnio z doskoku czytam.
Gratuluję udanych wizyt.
Pawojoszka na pocieszenie mogę Ci powiedzieć że usg czasem się myli😉
Cola czyżbyś następna była?😂 właśnie doczytałam że będziesz się bronić trzymam mocne kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2019, 23:19
-
Berbecia nie ma szans klejnoty widać w całej okazałości.
Kamcia i jak teściowa przyjęła nowinę? Ja mojej się nie chwalę , szczerze mówiąc wolałabym żeby się dowiedziała jak najpuzniej im mniej wie tym spokojniej żyjemyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2019, 23:26
-
Dziękujemy za komplementy🙂
Pawojszka, a to niespodzianka. Rozumiem potrzebę oswojenia się z tą nowiną. Gratuluję zdrowego synka🙂
Masz jakieś zdjęcia?
Kamcia, gratuluję serdecznie takich dobrych informacji😚
Wowka, dziekuję za wspaniałą radę, to będzie moje motto😄
A dobrą gofrownicę rzeczywiście muszę kupić 😉
Ucałowania dla Skrzata na okoliczność poszerzenia słownictwa😘
Cola, razem ze wszystkimi dziewczynami z forum mocno ściskam za Ciebie kciuki. Z takim wsparciem musi dobrze pójść😊kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Mała Matylda, gofrownice najlepsze podobno robi dezal 😁
Cola, o której Cię atakują? Pamiętam jak ja się stresowałam swoją obroną... To ja taka stara czy Ty późno robisz? 😉 Czekamy na relację i oby Adaś dziś był wyrozumiały!
Skrzat to ma ciekawe słownictwo, ale rozumiem, że dziadek cieszy się z dziadka, nie cegły? 😉
Syna już nie chcę, za dużo pięknych rzeczy dziewczynskich mam, o pieluszkach nie mówiąc 😉 ale u nas produkcja zamknięta, główny budowniczy nie jest zainteresowany 😔
Pawojaszka, w razie czego teściowej powiecie, że cola w brzuszku, Szymek potwierdzi 😂Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Pawojoszka, mimo wszystko gratuluje chłopca, zdrowego chłopca 😊
Kamcia, super, ze u Ciebie dobre wieści!
Haha, ja też marze o drugiej corce, ale to akurat ruletka i mozna sobie marzyc... 😉
Cola, kciuki, z pewnoscia to tylko formalnosc 😊
Przezylismy z Mloda dwudniowe wesele i powiem Wam, ze zniosla to bardzo dobrze👍 W zasadzie po tym etapie ciaglego darcia i wrzaskow, mam naprawde fajne dziecko 😍 posyla wszystkim buziaczki, tuli sie, no taka przylepka 😊 choc swoje zdanie potrafi zademonstrowac 😈
Edit. Edwarda, trafilam na watku kwietniowek na Twoje polecenke komiksu True Beauty. Czytam. Wciaga. 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2019, 08:42
Nina83, kamciaelcia, edwarda20 lubią tę wiadomość
-
Pawojoszka, chlopcy sa fajni :p
A mi szczerze plec jest obojetna, przy Kamilu chcialam dziewczynkę teraz juz mi tak nie zalezy xd
Alez mielismy poranek, ciemno w sypialni, tel mialam w salonie wiec nie mialam jak sprawdzic, ktora godzina, myślałam, ze kolo 7, okazalo sie, ze wstalismy 7.40 :o -
Dobry,
Dopiero co Skrzat wstał 😂 A ja już po samotnej kawie i śniadanku 😂
Co to ja. Ja chcę i dziewczynkę, i chłopca. O rany. Czy chcę mieć trójkę dzieci? Nieee, po prostu będę się cieszyć i z jednego, i z drugiego 😉 jeśli w ogóle 😉
Kattalinna, tak, dziadek jednak cieszy się z nazwaniem go dziadkiem 😀
Co Wy mi robicie z tą gofrownicą... powinnam mieć zablokowane takie wyszukiwania w google 🤪
Miłego dnia Wam życzę, oddalam się do obowiązków 😊kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Byliśmy nad jeziorem. Moje dziecko nie jest czyste tylko szczęśliwe;p
Potem mieliśmy go tylko opłukać w jeziorze ale nie wyszło;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2019, 09:49
Nina83, kamciaelcia, wariancja, kattalinna, pawojoszka, Berbecia, Cola87, olciabos, Mała Matylda, Katy, jangwa_maua, Wowka, D_basiula, Feeva, Feeva lubią tę wiadomość
-
A tu Malgoska szaleje 😉
Pomyslec że pierwsze ruchy czulam minimum po 20.t.c. A tym razem i miesiąc wcześniej i od razu z impetem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2019, 20:37
wariancja, kattalinna, pawojoszka, Asix, Berbecia, Cola87, olciabos, Katy, Mała Matylda, jangwa_maua, Wowka, D_basiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny