Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No wiem że chłopcy są fajni ale jak układam te sukienki i rajtuzki i wogole i myślę że już nie będzie strojenia małej księżniczki to mi smutno. Dziś nie mogłam spać rano obudziłam się z poczuciem że może to tylko sen i nadal będę mieć moja dziewczynkę no głupia baba i co poradzisz ,pewnie jak się urodzi to się zakocham w małym przystojniaku ale teraz jeszcze przeżywam.
Asix fajnie wam też się wybieramy pod namiot i pytano mnie czy się nie obawiam z takimi małymi dziećmi ,zdziwiłam się bo niby czego mam się obawiać ? Jak widać można nawet z maluszkiem . Na wyjeździe też pieluchujesz wielo czy na tą okazję pampersy zabraliscie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2019, 10:41
-
Nasza sypialnia mniejsza :p miesci sie tylko lozko 140×200 ale do spania po co wiecej
-
edwarda20 wrote:Nasza sypialnia mniejsza :p miesci sie tylko lozko 140×200 ale do spania po co wiecej
łózko i szafka nocna wejda ale łózko to duzo powiedziane-łózko na długosc w poprzek nie wejdzie (szer2m) wiec zamówilam materac na stelazu ale niestety wersje "zgodnie z rozumem" czyli 140cm -
Kamcia, w Krakowie w blokach takie pokoje to standard, niestety... Dla naszej Mlodej mamy przygotowany taki wlasnie pokoik, sa tam poki co tylko jej zabawki, ale mysle ze na poczatek wystarczy. Moze tez w przyszlosci zorganizujemy sobie tam ze starym miejsce do spania 😉 Wiadomo, mozna miec salony, ale to kosztuje miliony monet...
Edwarda, ja czytam na raty, bo Mloda jak mnie widzi z telefonem to szajby dostaje, wiec mam zapas 🤣 ale co bedzie jak dobrne do konca, nie chce myslec 😭edwarda20, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zdałam mgr 😁 i to na 5 😊 ale najbardziej jestem szczęśliwa że już po wszystkim 😊 Kattalina ja późno robię, 32 lata we wrześniu Stasiu jaki fajny wczasowicz Kamcia Małgosia żywa dziewczynka będzie 😊
edwarda20, olciabos, wariancja, pawojoszka, White Innocent, Nina83, kamciaelcia, Katy, Mała Matylda, Wowka, kattalinna, D_basiula, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:łózko i szafka nocna wejda ale łózko to duzo powiedziane-łózko na długosc w poprzek nie wejdzie (szer2m) wiec zamówilam materac na stelazu ale niestety wersje "zgodnie z rozumem" czyli 140cm
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
edwarda20 wrote:U nas 'szafka nocna' bedzie na parapecie, mamy z obu stron gniazdka wiec lampka będzie i miejsce na telefony
mój analityczny mózg znajduje problemy juz teraz
jak zmiescić pseudołózko na styk skoro na styk (na jego wysokości) sa dwa gniazdka w scianie?!?
na materac musimy czekac 2-3 tyg a kucie sciany (obniżenie gniazdek) musiałoby być w ciemno juz teraz
a najlepsze ze my sami juz tu elektryke robiliśmy
uffff
inetrnety mają na to rozwiązanie podkładki pod nózki łóżka kosztuja ale uznajmy że to cena tego rabatu 10% na materac -
Cola, gratulacje!
Ile zdjęć od rana🤩.
Staś cudowny, widać że szczęśliwy😊
Małgosia zapowiada się na energiczną dziewczynkę - żywiołowość się przyda gdy chce się dotrzymać kroku dwóm starszym braciom 😉
Pawojszka, żadna tam głupia baba - miałaś swoje preferencje, wyobrażenia, a właśnie się dowiedziałaś że będzie inaczej. Masz prawo do poczucia straty. Hormony też nie pomagają. Jestem pewna, że będzie tak jak piszesz i za jakiś czas zakochasz się w tym chłopczyku bez pamięci, a teraz nie rób sobie wyrzutów.
Zdjęcia USG mnie rozczuliły, śliczny ten Twój lokator😍. Podziel się pomysłami na imiona gdy już jakieś się pojawią.
Ja chcę dziecko, płeć obojętna. Najlepiej z terminem na sierpień lub wrzesień 2020😉. Mąż tym razem życzy sobie syna, mnie trochę trudno wyobrazić sobie opiekę nad chlopcem😅 ale perspektywa kompletowania nowej, męskiej wyprawki kusi, więc jakoś bym się dostosowała😋. Dziewczynki są cudne, także cokolwiek się trafi będę równie zadowolona.Cola87 lubi tę wiadomość