Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My już w Gw
tzn mąż pobiegł do serwisu z telefonem (ładowanie indukcyjne nie rozwiązało problemu) to my z Patrykiem zajadamy przepyszne borówki a Piotruś-maniak jazdy autem-podziwia widoki
Wizyta za 45 min w innym końcu miasta
Jesteśmy pod gabinetem
Powiedzmy że na styk
Bo siedzi druga kobieta która jak ja ma na 15:45
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2019, 20:39
pawojoszka, Wowka, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Zaglądam licząc na wieści z USG, ale wciąż cisza, więc nadal trzymam kciuki☺️
Nina, bardzo dziękuję. Twój wpis mnie uspokaja🙂
Ze względu na moje uczulenie nie poszliśmy dzisiaj na plażę, ale i tak było bardzo miło😊
P.S. czy uzależnienie od gofrów należy leczyć, czy trzeba tylko wyrzucić wagę?🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 19:07
Katy, pawojoszka, Nina83, kamciaelcia, wariancja, Wowka, kattalinna, Cola87, Mycha666, D_basiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u Małgosi wszystko wyglada w porzadku
całe 351g słodkosci
serduszko tez wyglada prawidłowo...ale tu moje podejscie znacie-po porodzie sie okaze
no i mała rozmowa: gdzie pani bedzie rodzic skoro w ...zamkneli dodałam ze ja po 3cc ale wspomniałam ze i jego szpital rozwazam (inny powiat, 69km, jest tam ordynatorem)
ze zdjeciami jak pisałam duzo ale sercajangwa_maua, Wowka, Nina83, kattalinna, Mała Matylda, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
No i wyobraźcie sobie że chłopak,a tak się nastawiłam na tą dziewczynkę że aż mi przykro ,muszę to przetrawić i pomyśleć co zrobić z tym różowym kocykiem i dobrze że jeszcze wózka nie kupiłam,a miało być tak pięknie. Najważniejsze że dziecię zdrowe ,teraz tylko trzeba myśleć nad imieniem bo dla chłopca nie szukałam z wiadomych względów.
Kamcia gratulacje udanej wizytykamciaelcia, Nina83, edwarda20, Wowka, Mała Matylda, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
Powinnam jeszcze dodać że nie było dwóch pacjentek na 15:45 tylko jedna godziny pomyliła (Ja oczywiście)
Otrzymany wynik musiałam podpisać-że zostałam poinformowana o możliwości zrobienia badań w ośrodku specjalistycznym ((serduszko)
Po tych borowkach miała wielką czkawke 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2019, 20:13
pawojoszka lubi tę wiadomość
-
Gratuluję wizyt! Pawojaszka, rozumiem trochę rozczarowanie wynikiem, ja całe życie nastawiałam się tylko na synów, informacja o córce była szokiem. Tylko przy pierwszym to może inaczej 😉 dobrze, że masz Asię i Ulę, będą błyszczały wśród braci 😁
Cola, kciuki za obronę!
Mała Matylda, cudne girls in red 😍 uzależnienia od gofrów nie mam, mam od lodów więc znam te rozkminy 😉
Cola87, Mała Matylda lubią tę wiadomość