Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jagody akurat :p Wlasnie za pierwszym razem jadl w ubraniu i nie wiedzialam jak go rozebrac z tego żeby wszystkiego nie pobrudzic wiec za drugim razem zostal w pieluszce i skarpetkach xd Woda w wannie byla jagodowa nawet 😂
Wczoraj mial sos pomidorowy na brwiach nawet xd
Jestem w szoku z jaka zyczliwoscia sie dzisiaj spotkalam, najpierw sasiad mi winde przytrzymal, a potem dwie osoby przepuscily w kolejce w Biedronce :pWowka, pawojoszka, Nina83, kattalinna, Mała Matylda, Patk lubią tę wiadomość
-
Dobry,
Jest i Baśka! Śliczna pannica, ale urwisem podszyta 😀❤ co za włosy!
Kamilek już na prawdę dorosły 😂 jego wiek zdradza tylko umiejętność jedzenia jagód 😂
Ja nie mam aktualnego zdjęcia Skrzata, trudno sfotografować wiatr 😉 mam tylko jak śpi, upamiętniam te wyczekane chwile 😉
Nina, Ty tu nie opowiadaj, tylko dawaj zdjęcie Zosi 😄 same ocenimy 😉
Mała Matylda, Zosia jest bardzo operatywna. Zakomunikowała panu, że nie ma i że potrzebuje, a umiejętność mówienia otwarcie o swoich potrzebach jest bardzo ważna w dorosłym życiu 😂
Nie będę Wam pisać o której dziś wstaliśmy. Napiszę tylko, że wczoraj byliśmy wieczorem na basenie, a po powrocie jeszcze kąpiel, kolacja... 😉
Katy, Mała Matylda, Patk lubią tę wiadomość
-
Właśnie odebrałam Geoxy od kuriera, borze szumiący, jakie to ładne. Aż mam ochotę obudzić tego mojego kaszojada, żeby od razu zmierzyć jak będą wyglądały 😂
Rozmiar 22 ma wkładkę 14 cm, więc faktycznie trzeba brać rozmiar większe niż to wychodzi z tabelki na stronie producenta. Także wielkie dzięki za pomoc, bo wzięłabym 21 i odsyłała z powrotem 😊kamciaelcia, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś mam paskudny dzień, oj paskudny 😟 roznosi mnie w środku... jakiś mega nerw 😬 a jeszcze Zośka dobija 😱
W ogóle to dziwna sprawa ze mną, okres.mi się skończył ponad tydzień temu, zaczął się tydzień wcześniej i trwał 4 dni, dość skompy. Przedwczoraj miałam małe plamienie, pryszcze mi wychodzą i mam pms...po okresie? Hormony szwankują czy o co chodzi? 🤔 Ktoś tak ma, miał?
-
Witam
Śliczna dziewczynka z Basi i jaki kawaler z Kamilka 😍
Byliśmy wczoraj na szczepieniu MMR,fajnie nawet zniosła. Jak narazie nic się nie dzieje. Za to matka szła po prostej drodze i się wy...a tak że ma zwichnięcie ze skręceniem stawu skokowego i to wszystko na parkingu przy przychodni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 12:41
Kabełka, Patk lubią tę wiadomość
-
A jeszcze się pochwale ☺️ Mąż mi wczoraj zrobił mega niespodziankę i z okazji mgr dostałam nowy tel xiaomi note 7. Ale się cieszę, bo stary miał cała spękana szybkę i wyglądał nieciekawie już.
kamciaelcia, Wowka, kattalinna, jangwa_maua, D_basiula, Patk lubią tę wiadomość
-
Cola raczej nie pech a buty. Kupiłam sobie sandałki na płaskiej podeszwie w CCC i France takie śliskie są a raczej już były bo wylądowały w koszu. A z pozytywu to pieniążki z ubezpieczeń bedą😂
Cola gratuluje Pani mgr. Fajnie że wpadł na pomysł prezentu.Cola87 lubi tę wiadomość