Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia przy malej klitce Kamila to macie prawdziwy pokoj :p Jemu sie zmiesci lozko i zabawki i tyle 😂
W sumie coz mu więcej do szczescie na razie potrzeba xd
Padnieta jestem, byliśmy na sali zabaw godzine, a potem jeszcze na placu zabaw xd Mam nadzieje chociaz, ze szybko zasnie... -
Skoro dziś dzień chwalenia, to pochwalę się jeszcze moją wielopupką. Chyba jej tu jeszcze nie było.
Dziś pierwszy raz w kokosi 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 07:24
pawojoszka, Katy, kamciaelcia, wariancja, edwarda20, kattalinna, olciabos, Wowka, D_basiula, jangwa_maua, Berbecia, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Whit, Ogród marzeń 😍? a wcześniej pawie czy oczy mnie mylą już? 😉 Śliczna jest! Córka, nie tylko pieluszka 😉 i widzę, że jest z drużyny fit 🤗 jeszcze nie wie, że jest starszą siostrą...
U nas niedawno też kokosi i ścianka wspinaczkowa były 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 10:54
White Innocent, kamciaelcia, Katy, edwarda20, olciabos, Wowka, D_basiula, Berbecia, Cola87, Feeva lubią tę wiadomość
-
Bożenka zawsze lubiła się kąpać, ale po baseningu u Skrzata normalnie oszalała 😁 wystarczy użyć słowa "kąpiel" czy "mycie" a ta biegnie do łazienki, jak drzwi otwarte to staje przy wannie i zadziera nogę żeby wejść 😂 ile ja się dziś natłumaczyłam, że jeszcze nie, że jak będzie tatuś. No to jak tatuś przyszedł to bieganie od nowa 😉
olciabos, Wowka lubią tę wiadomość
-
U nas trochę trudniej, bo ścianka całkiem pionowa, ale też kombinowała:
A na zdjęciu, tak, ogród marzeń 🤗 na wcześniejszym jakąś zwykła, pospolita chinka. Pfff, nie to co kokosi 😂
No nie wie, nie wie. Nikt jeszcze nie wie oprócz męża. Za tydzień w czwartek idę do gina, zobaczymy co tam się dzieje. Oczywiście mam schizy, że ciąża się zagnieździła w bliźnie po cc... 😐Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 07:24
Wowka, kattalinna, Katy, D_basiula, jangwa_maua, Berbecia, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Tak, Bożenka może orzechy udami łupać. A jeśli nogi po mamie to tak jej zostanie, niestety... Ale teraz słodki bobasek, na szczęście ludzik michelina to to nie jest 😉
Na co dzień nie paraduje w takim negliżu ale matka nie planowała placu zabaw i założyła dziecku spódnicę, która co chwilę lądowała pod pachami. No to w końcu uwolniłam bombelka, robiąc przy okazji reklamę wielo 😁
White, ma się to oko jednak 😉 ale na wcześniejszym ta chinka zmyliła, nie powiem.
Dziewczyny, niniejszym stwierdzam, że mam gigant sypialnię - szerokość taka, że łóżko nasze wchodzi 😉edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Jeeeny jakie piekne dzieci!!!
Kamcio jedzacy jagodky slodki, a wzrok Bazyliszka obledny 😍
Boska Zosia ♥️
WI, boska mala ♥️
I goloneczki Bozenki do schrupania, ciotka JS by wytarmosila te nozki! 😍
Wszystkie dzieci boooskie ♥️
Cola, gratuluje!
Pawojoszka, gratuluje synka ☺️
Wiecej nie pamietam, normalnie amnezja
Ja tez stwierdzam ze mam gigant pokoje, sama sypialnia 22 m haha 😅
WI jak robisz kitchen helpera ? Ja sie zastanawiam nad kupnem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 20:51
pawojoszka, Katy, Cola87, White Innocent lubią tę wiadomość
-
Mąż od 1,5h składa żyrandol
Ale chyba coś z tego będzie 🤣 jeszcze nigdy nie spalam tak bezposrednio pod lampą 🤣
Doszliśmy do ostatniego elementu-pilot-i zonk
Śmieszne niesmieszne. Lampa waży ponad 6kg czyli 6kg nad nami 🤕Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 22:02
-
J.S my mieliśmy w domu już ten taboret ze schodkiem Ikea Bekvam (bo nie sięgam do górnych półek w szafie w sypialni... 😂😂😂) i jego przerabiam. Kupiłam parę desek 4x2 cm i zrobiłam naokoło taką hmmm klatkę? 😂 jeszcze mi zostało tylko pomalować i przykręcić dwie rzeczy i będzie gotowy to mogę wrzucić zdjęcie 😊
Coś tego typu to będzie, tylko ja jeszcze maluje na dwa kolory, pod kolor kuchni... (bo mało mam zajęć w domu 😂)
http://happygreylucky.com/wp-content/uploads/2016/learning-tower/ikea-hack-learning-tower-11.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 21:59
J.S lubi tę wiadomość
-
Nie, niestety się nie orientuje, bo ja od początku wiedziałam, że zrobię sama. Wiem, że ludzie robią tak, że do tych schodów dokręcają taboret do góry nogami też z Ikea. O tutaj nawet jest rozpisane co i jak. Mi to rozwiązanie nie do końca odpowiadało estetycznie, dlatego się na nie nie zdecydowałam. Ale na pewno zaoszczędza dużo czasu i dwie lewe ręce też powinny sobie poradzić 😁
J.S lubi tę wiadomość
-
Zosieńka super!❤ Też faktycznie maskuje zbójeckie spojrzenie 😉
Ida, chyba debiut tu u nas 🙂 śliczna mała, słodka jest ❤
No i goloneczki Bożenki ❤
Widziałam jeszcze pomocnego Patryka 😍
Też zaczęło mi się wydawać, że dysponuję nadmetrażem 😂
Zmokłam dzisiaj dwa razy, więc piję sobie piwo na pocieszenie 😂kattalinna lubi tę wiadomość