Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wariancja, ja o sąsiadach myślę zawsze gdy tłumacze, że mama teraz nie może wziąć na ręce bo wyciera pupę 😂 ale cóż, pod nami dwójka dzieci więc to przerabiali, nad nami młody chłopak to niech wie, co go czeka 😉
JS, fajnie tak. Ja zabawę w rysowanie odkładam do następnej dekady. Bo kredki to się je, papier zresztą też. A co do ściany - odtapetowanie rozpoczęte 😡
Patk, w moim przypadku wilopieluchowanie stoi w opozycji do odpieluchowania, bo nie po to te cuda kupuję, żeby mi zaraz przestała je nosić 😉 a tak serio to są różne teorie, fizjo krzyczą, że nie można za wcześnie, ja nie wnikam. Nocnik u nas działa ale inicjatywy własnej brak. Kilka razy trafiłam, że rozpięcie pieluchy oznaczało chęć zrobienia siku ale jeszcze nie traktuję tego jako świadome decydowanie.wariancja lubi tę wiadomość
-
Kattalina od kwietnia robię specjalizację z pielęgniarstwa operacyjnego strasznie mi się nie chciało ale w końcu mnie moja szefowa namówiła że dam radę. Kończe za rok we wrześniu. Telefon super, niebieski, fajnie się mieni
kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
Idę dziś do fryzjera, postanowiłam obciąć włosy do ramion. Boje się jak cholera że bo ostatnio takie krótkie miałam z 18 lat temu...ale odkąd urodziłam i tak spinam cały czas, nie mam czasu z nimi robić i brzydkie się zrobiły więc chyba trzeba coś zmienić, mam nadzieję że z krótszymi będzie mi łatwiej, no i coś nowego
-
nick nieaktualny
-
Cola, nie dygaj-tnij! 😀
Ja jestem bardzo zadowolona że swojej zmiany, mimo, że też na raty 😉
Cola, a jak Ty masz na imię, jeśli to nie tajemnica? Bo jeśli Karolina, to śniło mi się że do mnie dzwoniłaś 😂Cola87, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Ja już po. Fryzjerka namówiła mnie na troszkę dłuższy przód. No i zaszalalam. Jak lżej na głowie 😆 zobaczymy jak po myciu będzie. Zdjęcie bokiem...ach te nowe telefony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 19:38
Katy, jangwa_maua, Patk, kamciaelcia, wariancja, Berbecia, Wowka, kattalinna, J.S, Nina83, D_basiula, Feeva lubią tę wiadomość
-
Bardzo ładnie;)
Ja zamierzam zaszalec i sciac sporo wlosy, a potem henne na nie nalozyc :p Ale jeszcze chwilę poczekam
Ehh poplakalam sie wczesniej przez to gryzienie Kamila, tak mnie uzarl w sutka, ze masakra...chyba powoli zaczne myslec o zakonczeniu kp bo robi sie nie ciekawie:/Cola87 lubi tę wiadomość
-
Cola ale wyglądasz naprawdę hot w tych nowych włosach👍👍👍🔥🔥🔥 naprawdę bardzo korzystnie. Zresztą ładny zawsze jest ładny 😍🤩🤩
O jakim chłopcu mówicie? Ja nie kojarzę w ogóle. Zresztą nie wiem czy chce wiedzieć. 😔😔
A wiecie że wracam do pracy na dokładnie 5 dni roboczych? 🤣🤣🤣 żeby mi następny zasiłek przeliczyli na nowo 😋😋😋 pójdę, pokaże zdjęcia, popije kawkę, poplotkuję. 🙊🙊Cola87, pawojoszka lubią tę wiadomość