Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wariancja, ja o sąsiadach myślę zawsze gdy tłumacze, że mama teraz nie może wziąć na ręce bo wyciera pupę 😂 ale cóż, pod nami dwójka dzieci więc to przerabiali, nad nami młody chłopak to niech wie, co go czeka 😉

JS, fajnie tak. Ja zabawę w rysowanie odkładam do następnej dekady. Bo kredki to się je, papier zresztą też. A co do ściany - odtapetowanie rozpoczęte 😡

Patk, w moim przypadku wilopieluchowanie stoi w opozycji do odpieluchowania, bo nie po to te cuda kupuję, żeby mi zaraz przestała je nosić 😉 a tak serio to są różne teorie, fizjo krzyczą, że nie można za wcześnie, ja nie wnikam. Nocnik u nas działa ale inicjatywy własnej brak. Kilka razy trafiłam, że rozpięcie pieluchy oznaczało chęć zrobienia siku ale jeszcze nie traktuję tego jako świadome decydowanie.

wariancja lubi tę wiadomość

age.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina a wiesz że wczoraj trafiłam na wątek z tym chłopcem i czytałam ich historię. Uryczałam się strasznie 😭 skończyłam czytać po północy, nie wiedziałam jeszcze wtedy że zmarł...czemu takie straszne rzeczy muszą się dziać na świecie 😔

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalina od kwietnia robię specjalizację z pielęgniarstwa operacyjnego ;) strasznie mi się nie chciało ale w końcu mnie moja szefowa namówiła że dam radę. Kończe za rok we wrześniu. Telefon super, niebieski, fajnie się mieni ;)

kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość

• Cola87 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę dziś do fryzjera, postanowiłam obciąć włosy do ramion. Boje się jak cholera że bo ostatnio takie krótkie miałam z 18 lat temu...ale odkąd urodziłam i tak spinam cały czas, nie mam czasu z nimi robić i brzydkie się zrobiły :( więc chyba trzeba coś zmienić, mam nadzieję że z krótszymi będzie mi łatwiej, no i coś nowego ;)

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola, to jakie masz teraz, że do ramion to krótkie? 😉 Pokaż się po

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2019, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola, ja na tamtym forum podobnie jak na tym jestem od początku... przeżywam to bardzo, bo znam historię od ciąży, ahh jak sobie to przypomnę, no nie mogę 😢

• Cola87 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalina teraz i tak nie są najdłuższe, takie do łopatek, ale zawsze były tak do połowy pleców. W kwietniu obcięłam krócej ale się jeszcze dygalam żeby przed ramiona ciąć 😄 pokaże się, mam nadzieję że nie będę żałować. Najwyżej odrosną ;)

• Cola87 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Nina to tym bardziej musisz to przezywać :/ ja od razu ryczę jak czytam takie historie i tylko Bogu dziękować że ma się zdrowe dziecko. Ale czemu tak musi być na świecie 😔

• Wowka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola, nie dygaj-tnij! 😀

Ja jestem bardzo zadowolona że swojej zmiany, mimo, że też na raty 😉

Cola, a jak Ty masz na imię, jeśli to nie tajemnica? Bo jeśli Karolina, to śniło mi się że do mnie dzwoniłaś 😂

Cola87, kattalinna lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy pierwsza czworke gorna xd Co najlepsze nie wiem kiedy wyszla, tzn. na razie tylko czesc jest na wierzchu, ale i tak mialam zdziwko jak zobaczylam 😂

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow,moje dziecko dziś bije rekordy w stawianiu kroczków 😁. Jest nadzieja, że niedługo pójdzie 😁

kattalinna, kamciaelcia, wariancja, pawojoszka, J.S, Wowka, Tanda lubią tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wisła to chyba jednak nie ja bo jestem Aga 😉 ale może jakaś inna Karolina na forum się ukrywa ☺️ czekam już na ścięcie, haha gorzej jak przed wizytą u gina 😄

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola, stres u fryzjera rozumiem doskonale. Ja mam fobię 😂

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas...zyrandol działa :) choc nie było łatwo

kattalinna, pawojoszka lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po. Fryzjerka namówiła mnie na troszkę dłuższy przód. No i zaszalalam. Jak lżej na głowie 😆 zobaczymy jak po myciu będzie. Zdjęcie bokiem...ach te nowe telefony ;)
    28bb4ab76b8f.jpg 3d7afc4c37c4.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 19:38

Katy, jangwa_maua, Patk, kamciaelcia, wariancja, Berbecia, Wowka, kattalinna, J.S, Nina83, D_basiula, Feeva lubią tę wiadomość

• Katy Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo ładnie;)

Ja zamierzam zaszalec i sciac sporo wlosy, a potem henne na nie nalozyc :p Ale jeszcze chwilę poczekam :)

Ehh poplakalam sie wczesniej przez to gryzienie Kamila, tak mnie uzarl w sutka, ze masakra...chyba powoli zaczne myslec o zakonczeniu kp bo robi sie nie ciekawie:/

Cola87 lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cola
    ładnie :)
    i jakie ładne , zdrowe włosy
    i ładne twoje oczeta ;)

witaj w takiej długosci hihi

Cola87 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Patk Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola ale wyglądasz naprawdę hot w tych nowych włosach👍👍👍🔥🔥🔥 naprawdę bardzo korzystnie. Zresztą ładny zawsze jest ładny 😍🤩🤩
    O jakim chłopcu mówicie? Ja nie kojarzę w ogóle. Zresztą nie wiem czy chce wiedzieć. 😔😔

A wiecie że wracam do pracy na dokładnie 5 dni roboczych? 🤣🤣🤣 żeby mi następny zasiłek przeliczyli na nowo 😋😋😋 pójdę, pokaże zdjęcia, popije kawkę, poplotkuję. 🙊🙊

Cola87, pawojoszka lubią tę wiadomość

• J.S Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola, ale super wygladasz 😍

Cola87 lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola, śliczna Ty w ślicznej fryzurze 😍

Patk, cieszysz się bardzo? 😉

Cola87 lubi tę wiadomość

age.png
‹‹ 2530 2531 2532 2533 2534 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ